- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.001
Açıkladığın için teşekkürler cnm, inş dediğin gibi hamile haberlerimiz gelir sırayla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız :)Hoşbulduk canım benim ilk denemem 23 yaşımda oldu 4 yumurtadan 2 si kaliteliydi ama yaşım küçük olduğu için tek tek yerleştirildi ikiside negatif daha sonra 25 yaşımda tekrardan tedavi bu kez 4 kaliteli yumurta ama bu defa ikişer ikişer yerleştirildi malesef yine negatif ama hep aynı ilaçlar yeniden karar verdim tedaviye bu defa doktorlar bile şok oldu aynı ilaç dozu ama 13 a kalite yumurtalarım oluştu iki tane yerleştik yine negatif ve bunun gibi iki defa daha ikişer ikişer dondurulmuşlardan yerleştirdik bu arada bende umut bayağı azalmıştı artık olmaz diye düşünüyodum 9 tane dondurulmuşlarım vardı yine denedim bu defa hamileydim ama ne yazıkki dış gebe olmuştum rabbim kimseye göstermesin çok zor günlerdi daha sonra Doktorum karar verdi kürtaj yapalım dedi rahmini bi temizleyelim tamam dedik ve kürtajdan iki ay sonra bir daha tedaviye başladım ama bu defa yerleştirdikten sonra brevactid 5000 iğne iki defa vuruldum ve iğne internetten araştırmalarıma bakılırsa hamilelik hormonuymuş vücut kendini hamile hissetsin ve bebeği bırakmasın diyeymiş sonunda allahım dualarımı kabul etti canım oğluma hamileydim oğlumdan sonra dondurulmuşlarımı denedim geçen sene tutmadı ve şimdi yeniden tedaviye baştan başladım bu akşam ilk iğnemi vurdum rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah buradan tek tek hamile haberleri veririz