2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Kızlar selam.. transferden sonra çarpıntısı olan var mi? Bugun 5. gunum iki gundur ozellikle aksamlari carpintim oluyo acaba normalmidir?

Kizlar gunaydin. Testimde hayali ikinci goren var mi:KK57:

Eklentiler

• IMG_0864.webp
    IMG_0864.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 73
Ama kalinlasma olmazsa transferin bir anlami olmaz bebek tutunamaz.ilaclarini nasil aliyosun gunde kac tane?[/QUOTE)
Canım estrofem den sabah 2 _ öğlen 2_ akşam 2 alıyorum. Climara fort bant kullanıyorum. İki günde iki tane takip çıkartıyorum. Ayrıca progesteran alıyorum günde 3 tane. Birde folikasidi alıyorum.
Salı günü transferim var ama ben ayın 10 unda adet olmuştum ve şimdi 7 sinde transfer olucak. Rabbim herkese yardım etsin .

Kızlar beni hatırladınız mı transferin 9.günü kanda negatif 12.günü ise 133 çıkmıştı buradan yazmıştım. Malesef başıma öyle bişey geldi ki şok olduk 14. Gün tahlili yeniden yaptırdık değerin arttığını görmek için ama ne görelim değerim 1.2olmuş nasıl olur diye gidip laboratuvar daki kişiyle konuştuk malesef 12. Gün kan tahlili yapan kişi makinaya değeri yanlış girmiş bu yüzden makina çıkan degeri 10 ile çarpıp sonuç vermiş 14. Gün normal değer çıktı yani gebelik oluşmamış.tahlili devlet hastanesinde yaptıtmıştım Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık eşim ve ben 2 gün etkisinden kurtulamadık tabi iğnelerimi falan kestim.gerçi Henüz adet olmadım. 2. Denememdi ama nasip değilmiş galiba. 2 ay dinlenip tekrar deniyeceğiz

Kızlar beni hatırladınız mı transferin 9.günü kanda negatif 12.günü ise 133 çıkmıştı buradan yazmıştım. Malesef başıma öyle bişey geldi ki şok olduk 14. Gün tahlili yeniden yaptırdık değerin arttığını görmek için ama ne görelim değerim 1.2olmuş nasıl olur diye gidip laboratuvar daki kişiyle konuştuk malesef 12. Gün kan tahlili yapan kişi makinaya değeri yanlış girmiş bu yüzden makina çıkan degeri 10 ile çarpıp sonuç vermiş 14. Gün normal değer çıktı yani gebelik oluşmamış.tahlili devlet hastanesinde yaptıtmıştım Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık eşim ve ben 2 gün etkisinden kurtulamadık tabi iğnelerimi falan kestim.gerçi Henüz adet olmadım. 2. Denememdi ama nasip değilmiş galiba. 2 ay dinlenip tekrar deniyeceğiz
Cok uzucu yaaa bu nasil bir hastanedir.uzulme canim ya diyecek bisey yok sabredicez beklicez..

Cok uzucu yaaa bu nasil bir hastanedir.uzulme canim ya diyecek bisey yok sabredicez beklicez..

İlk öğrendiğimde üzüldüm ama hayırlısını istedim hep demekki buymuş hayırlısı. Dua etmekten başka bişey yapmak gelmiyor elimizden rahim iyiydi 2 tane 5. Gün embriyosuydu ve çok kaliteliydiler herşey yolunda iken olmadı demekki nasip değildi

İlk öğrendiğimde üzüldüm ama hayırlısını istedim hep demekki buymuş hayırlısı. Dua etmekten başka bişey yapmak gelmiyor elimizden rahim iyiydi 2 tane 5. Gün embriyosuydu ve çok kaliteliydiler herşey yolunda iken olmadı demekki nasip değildi
Ben 2. Denicem ama sonuc negatif cikarsa yine kaldiramicam diye korkuyorum

Ben 2. Denicem ama sonuc negatif cikarsa yine kaldiramicam diye korkuyorum

Benimde 2. Denememdi.ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.asla korkma canım daha zamanı var demekki elhamdülillah en azında embriyo elde ediyoruz.bizden daha kötü durumda olanlar da var çoğu kişide yumurta olmuyor sperm bulunamıyor halimize şükür ki en azından emriyomuz oluşuyor zamanı gelince inşallah kuzucuklarımız sıkı sıkıya tutunacak bize

Benimde 2. Denememdi.ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.asla korkma canım daha zamanı var demekki elhamdülillah en azında embriyo elde ediyoruz.bizden daha kötü durumda olanlar da var çoğu kişide yumurta olmuyor sperm bulunamıyor halimize şükür ki en azından emriyomuz oluşuyor zamanı gelince inşallah kuzucuklarımız sıkı sıkıya tutunacak bize

İnternette melinasmom diye bir blog var tüp bebek hikayeleri var onları oku mutlaka haline şükredeceksin.ben oradaki hikayeleri okurken kendimi buldum ağladım ama sonumda hepsi mucizelerine kavuşmuşlar

Kizlar merhaba.. bugun transfer sonrasi 7. gun. Bugune kadar karnimda sancim ve gogsumde hassasiyet vardi ama bugun her ikiside kesildi. Sizde de boyle olup pozitif sonuc alan oldumu?

Kizlar buggun 9.gunum vekan testi yaptirdim. Beta hcg :26
Sizce bu deger normal mi? Artar diye umutlanmali miyiz :dua:

Geçmiş olsun Can'ım . Üzülme diyeceğim ne kadar da insan kendine üzülmemeliyim dese de olmuyor . Allahım büyük acılar yaşatmasın , endometriumun ilaçlara cevap vermesi uygun kalınlaşmanın olması çok büyük başarı bence . Bu aşılabildiyse senin tedavinde umudunu kaybetme derim
Merhaba canım tedavin ne durumda merak ettim inş. Hersey yolundadır

Kızlar rahim kalınlığı 7mm olmuş 14 . Gun deyim estrofem devam.klimaya bant ta verdi . Nasıl kalinlastiriyor bu rahim ne önerirsiniz
ben m,grosdan doğal nar suyu aldım biraz pahalı ama günde 1 tane içtim. faydasını gördüm

Nar suyu arkadaşım ,marketten %100 nar suyu alabilirsin taze de sıkabilirsin.Kadınların çok büyük kısmında işe yarıyor.Sen neler kullandın tedavinde?Daha önceleri kaç mm de kalıyordu?
bütün nar suları olmuyor. migrosda organik nar suyu var. fiyatı 5tl. o çok işe yaradı ben günde 1 tane içtim. diğerim organik değil

Ben bu sabah başka hastanede kan verdim.beta hcg:25 çıktı.bi önceki gün:26 idi. Kimyasal gebelil muhtemelen.kısmet değilmiş.umarım bekleyenler pozitif sonucu görürsünüz arkadaşlar
Bu gun kacinci gun oldu yine yaptir umudunu kesme canim ya

Ben bu sabah başka hastanede kan verdim.beta hcg:25 çıktı.bi önceki gün:26 idi. Kimyasal gebelil muhtemelen.kısmet değilmiş.umarım bekleyenler pozitif sonucu görürsünüz arkadaşlar
hastaneler de fark oluyor. testleri aynı hastanede aynı saatte yapman gerekiyor canım

Back
X