- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
Yok canim bu ay insallah bir sorun çıkmazsa alicam buz bebisimiDenedinizmi peki bnmde 6tane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bu ay insallah bir sorun çıkmazsa alicam buz bebisimiDenedinizmi peki bnmde 6tane
Ahh canımm bnim 2.ci bende ondan korkuyorum. Ama bnim damarımı bulamadilar 4 tane damarımı patlattilar. Baska korkulcak hicbisey yok.Allah yardimcimiz olsun, hersey iyi gider de iyi embriyolar cikar insallah, en cok yumurta toplama anindaki narkozdan korkuyorum =(
Niye acele ediyorsun yaş kaçtı acabaHayirlisi canim 1sene beklemssn baya olmus benm i acele ediyorum
Olsun inan Rabbimin izni ile olur ben çok gördüm bu yaşta anne olanı daha fazla bile gördüm
her doktor vermiyor sanirim,maksat yumurtaliklari baskilamak, dogum kontrol hapiyla baskilamaya baslayip daha sonra lucrin veya muadili ilaclarla baskilamayi surduruyorlar, uzun protokol boyle oluyor, hormonlar baskilaninca kendileri daha cok kontrol edebiliyor hormonlari ve yumurtlamayi, oyle okumustum internette, hepsinin kendine gore tedavi yontemleri var, degisken oluyor, bana da verdi, ama cok guzel bisey deil, bulanti yapti cok, icmemen daha iyi cnm =)
Slm canimSelam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorrr.. vakit hem çok çabuk geçiyor hem de geçmiyor![]()
Selam kızlar bende buz bebişler için gün sayıyorum bugün adetimin 3.günü haftaya dün dr kontrolüm vardı haftaya perşembe tekrar gidecem transfer için gün verecek ocağın ilk haftası yapar büyük ihtimalle D dehaaa canım bak yine aynı zamana denk geliyor tedavi ben geçen ay tedaviye başladım 17 Kasım 14 yumurta toplandı 3.gün embriyosu olarak 5 tane donduruldu dr dondurulmuşta ısrarcı şans çok daha fazla diyor transfer zamanı hepsini çözüp 5.güne göndeerecem 1 2 tanesi ancak gider diyor ama bir bakarsın 3 4 tanede gidebilir tabi ama çok düşük bir ihtimal artık hayırlısı olsun inşallah senin transferi ne zaman yapacak kaç tane dondurulmuş vardı
Canım merhaba nasılsın benim aşı tutmadı ocakta tüp e başlayacağım sen ne durumdasin aynı doktora dewammiCanım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur![]()
Canım inşallah bu defa pozitifi görürüz ben dondurulmuş ta olumlu sonuç alicagimiza inanıyorum :) benm iki tane dondurulmuş var canm ocak adetinde olucak transfer Şubat ayinin başlarını bulur amaSelam kızlar bende buz bebişler için gün sayıyorum bugün adetimin 3.günü haftaya dün dr kontrolüm vardı haftaya perşembe tekrar gidecem transfer için gün verecek ocağın ilk haftası yapar büyük ihtimalle D dehaaa canım bak yine aynı zamana denk geliyor tedavi ben geçen ay tedaviye başladım 17 Kasım 14 yumurta toplandı 3.gün embriyosu olarak 5 tane donduruldu dr dondurulmuşta ısrarcı şans çok daha fazla diyor transfer zamanı hepsini çözüp 5.güne göndeerecem 1 2 tanesi ancak gider diyor ama bir bakarsın 3 4 tanede gidebilir tabi ama çok düşük bir ihtimal artık hayırlısı olsun inşallah senin transferi ne zaman yapacak kaç tane dondurulmuş vardı
kızlar ne durumdasınız neler yapıosunuz aşama kaydeden varmı aranızda ben beklemeye devam bu adette inşallah aksilk çıkmazsa dondurulmuş tedavisi olucak
Ben de aynı durumdayım, Ocak ilk haftası adet sonra doldurulmuşlar.bende aynı durumdayım cnm ocağın ilk haftası adet oluycam daha sonra dondurulmuşlarla transfer işlemi olucak.
hakkkımızda herşeyin hayırlısı olur inşh.