2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Doktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????

Merhaba arkadaslar bugun 11. Gun kan testim pozitif ikinci kan tahlilini bekliyorum bakalim. 3. Gun 2 adet dondurulmus embriyo transfer edilmisti.

Doktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????

Canım benimde iki kez tedavim ertelendi kalınlaşma olmadı bant kullandi mi birde nar suyu herkes de aynı sonuç vermiyor ben içtim incelme oldu sen nar suyu ictinmi birde histeroskopi yapildi mi??
Benim bu dördüncü iptal olacak az kaldı finale . Sürekli kısırdöngü yaşamak çok yıpratıcı . Ah nar suyu keşke bende de işe yaraşa maalesef etkisiz eleman bende . Hşsteroskopide endo da yapışıklık görülmedi . Bantı gerek görmedi Sanırım dr günde 6 tane östrofem alıyorum Zaten yeterince fazla öyle değil mi ? Senin transfer oldu mu Can'ım ?

Selam kizlar,
Dun ikinci kez dondurulmus transferim yapildi. 5. gun iki adet embriyolar transfer edildi. Ilki ocak ayinda yapildi neden tutmadigina dair tanisal histereskopi yapildi fakat herhangi bi problem cikmadi. Insallah bu kez rabbim yuzumuzu guldurur. Cok dua ediyoruz ama tabiki hakkimizda hayirlisi...haftaya persembe tahlil gunum. Insallah pozitif sonucu goruruz:KK200:

Benim bu dördüncü iptal olacak az kaldı finale . Sürekli kısırdöngü yaşamak çok yıpratıcı . Ah nar suyu keşke bende de işe yaraşa maalesef etkisiz eleman bende . Hşsteroskopide endo da yapışıklık görülmedi . Bantı gerek görmedi Sanırım dr günde 6 tane östrofem alıyorum Zaten yeterince fazla öyle değil mi ? Senin transfer oldu mu Can'ım ?
Evet oldu ama sonuç negatif bende bant kalinlastirdi ekstra estrofemde kullanıyordum

Selam kizlar,
Dun ikinci kez dondurulmus transferim yapildi. 5. gun iki adet embriyolar transfer edildi. Ilki ocak ayinda yapildi neden tutmadigina dair tanisal histereskopi yapildi fakat herhangi bi problem cikmadi. Insallah bu kez rabbim yuzumuzu guldurur. Cok dua ediyoruz ama tabiki hakkimizda hayirlisi...haftaya persembe tahlil gunum. Insallah pozitif sonucu goruruz:KK200:
Merhabalar size özelden yazmosim yanlışlıkla grupda yeniyim bilemedim galiba :) bana da ocak ayinda taze transfer yapildi tutmadi. Iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum endomedrium kalin ciktigi icin. Siz de bu arada dogum kontrol hapi kullandiniz mi. Transfer icin hazirlik nasil oldu. Adetinizin kacinci gunu transferiniz oldu. Cok stresliyim :( on üç gün sonra adetim baslicak

Merhabalar size özelden yazmosim yanlışlıkla grupda yeniyim bilemedim galiba :) bana da ocak ayinda taze transfer yapildi tutmadi. Iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum endomedrium kalin ciktigi icin. Siz de bu arada dogum kontrol hapi kullandiniz mi. Transfer icin hazirlik nasil oldu. Adetinizin kacinci gunu transferiniz oldu. Cok stresliyim :KK43: on üç gün sonra adetim baslicak
Merhaba...
Transfer tutmayinca zaten iki gun sonra adetim basladi. Ikinci gunu dogum kontrol hapina basladim. Adet bitiminden sonra histeroskopi yapildi. Dogum kontrol hapi bitmesinden iki gun sonra tekrar adet oldum. Ve adetin ucuncu gunu estrofeme basladim. Ve bu sekilde de tedavi tekrar basladi..

Merhaba...
Transfer tutmayinca zaten iki gun sonra adetim basladi. Ikinci gunu dogum kontrol hapina basladim. Adet bitiminden sonra histeroskopi yapildi. Dogum kontrol hapi bitmesinden iki gun sonra tekrar adet oldum. Ve adetin ucuncu gunu estrofeme basladim. Ve 18. gunde transfer yapildi..

Mevlam kimseyi böyle bir şeyle sınamasın ne zor bir şeymiş sürekli kısır döngü ,sürekli başa dönülüyor.Ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım ?İnşalah derdini veren Mevlam şifasını da verir ..

Back
X