2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Evet canim anladim İnsallah bu sefer olucak dahada onemlisi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.canim bazen oyle sebepler oluyorki bir tane evladin olsa kardesi olsun diye can attigin.cok sukur bir evladim var benim Rabbim ona saglik versin ama simdi kardesi olsa Cok iyi olcak.basina gelenler yasadiklarin cok uzucu ama belki daha kotu seylerden korudu Rabbim seni.bu hayatta hersey bir sinav seninki baska benimki baska.tek dilegim tek istegim Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin.
amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben sayıca fazla olduğu için değil evladında senin psikolojini yaşamasın diye söyledim. yanlış anlamanı istemem. çok ağır süreç. öyle oluyorki evde oturup ağlıyorsun. dün yiğenim geldi bana hala senin yumurtanımı topladılar dedi. şok oldum. düşün benle yaşamayan bir çocuk ve 6 yaşında. bana ne olur sana iğne vurmasınlar dedi ve ağladı. o çocuğun psikolojisini düşün. ben bunu anlatmak istemiştim. rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

aynen oyle canim bende rabbim bir tane versin o duyguyu tadim yeter.2.olmasada nasip diye dusunuyorum
bende öyle canım

canim sen kromozom analizi yaptrmiymiydin
evey yaptırdım bende eşimde temiz çıktı canım

Arkadaslar merhaba elimde tedavimden kalan merional 75 11 kutu , gonapeptyl 0.1mg 7ad. , Orgulatron 2 ad. , Ovitirelle 1 kutu bulunmaktadir gercekten ihtiyac sahibi izmir icinde oturan arkadaslara elden teslim edilebilir. Karsiyaka medical parkin yakiminda oturuyorum isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum izmir ici

evet malesef genelde oyleyiz bende surekli 1.yle kiyasliyorum.kesin 1 yumurta kalcak belki oda kalmicak kesin transfer olmucak diyorum.olsada onunda kalbi durursa diyorum.esim kiziyo artik unut diyo.ayben canim bekle ins gorursun pozitifi ben inaniyorum

inşallah canım...sende çok zor şeyler yaşamışsın,çok iyi anlıyoum seni..aslında ben ikinci çocuğu düşünmüyordum,olsa iyi olur modundaydım ne zaman ki omuiliğimde kitle çıktı ve doktor tedavi olman lazım eğer çocuk istiyorsan şimdi yap sonra olmaz izin vermem diyene kadar.bakalım pazartesi,salı gibi kan vercem belki o zamana kadar sonucum düzelir.Allah yardımcımız olsun.

canım ben 3 tüp bebek denemesi yaptım. 1. negatif 2 ve 3 pozitif le sonuçlandı ama malesef bebeklerimi kaybettim.2 kez kürtj oldum. 4. deneme olarakda dondurulmuşlar transfer oldu. 2 adet 1. kalite 5.gün emnriyosu kondu. 10 şubat test günüm.
evet bu süreç çok zor. o yüzden büyük konuşmayım 1 tane bebeğim olsa 2.ciyi düşünmem. herşey tutunma ile bitmiyor. yaşanan acılar evde herkesi etkiliyor.

hiç ikinciyi düşünmem deme zaman öyle çabuk ilerliyorki ve sana istsende istemesende düşündürtüyor...ben de senin gibiydim ikinci çocuk olursa iyi olur olmazsa da olmaz modundaydım taaaa ki rahatsızlanıncaya kadar.şimdi hem oğlum için kardeş istiyorum hem şansımı denemek istiyorum.herkesin yaşadığı kendine zor.ve gerçekten sen ve diğer arkadaşta zor süreçler atlatmışsınız bende kendimce zor şeyler atlatıyorum.dilerim hakkımızda en iyisi olur.

hiç ikinciyi düşünmem deme zaman öyle çabuk ilerliyorki ve sana istsende istemesende düşündürtüyor...ben de senin gibiydim ikinci çocuk olursa iyi olur olmazsa da olmaz modundaydım taaaa ki rahatsızlanıncaya kadar.şimdi hem oğlum için kardeş istiyorum hem şansımı denemek istiyorum.herkesin yaşadığı kendine zor.ve gerçekten sen ve diğer arkadaşta zor süreçler atlatmışsınız bende kendimce zor şeyler atlatıyorum.dilerim hakkımızda en iyisi olur.
insan tabiki çocuğuna kardeş ister. 2-3 çocuğu olsun ister. ama ben tutunma ile herşeyin bitmediğini acı şekilde öğrendim. ve kürtaj olduğumda dünya gözüme gözükmedi. çektiğim acı ayrı hissettiklerim ayrı. ben o süreçde kimse ile ilgilenecek durumda değildim. kendime hayrım yoktuki başkasına olsun. sürekli ağlıyordum. o süreci 4 ayda zor attım ben. bunu S Shahida çok iyi bilir. o süreçte var olan olan çocuğumun da aynı şeyleri yaşamasını istemem. çünkü tutunma ile herşey bitmiyor. yoksa neden karşı olayım. ama bu konuda fikrim değişmez. Bir çocuğum olursa ikinci için tüp bebek yapmam. ha doğal yollada olursa mutlu olurum. sizede rabbim şifalar versin. gönlünüze göre versin.

insan tabiki çocuğuna kardeş ister. 2-3 çocuğu olsun ister. ama ben tutunma ile herşeyin bitmediğini acı şekilde öğrendim. ve kürtaj olduğumda dünya gözüme gözükmedi. çektiğim acı ayrı hissettiklerim ayrı. ben o süreçde kimse ile ilgilenecek durumda değildim. kendime hayrım yoktuki başkasına olsun. sürekli ağlıyordum. o süreci 4 ayda zor attım ben. bunu S Shahida çok iyi bilir. o süreçte var olan olan çocuğumun da aynı şeyleri yaşamasını istemem. çünkü tutunma ile herşey bitmiyor. yoksa neden karşı olayım. ama bu konuda fikrim değişmez. Bir çocuğum olursa ikinci için tüp bebek yapmam. ha doğal yollada olursa mutlu olurum. sizede rabbim şifalar versin. gönlünüze göre versin.
haklisin canim bide senin2 kaybin oldu ben simdi tutsada yine kalbi duracakmi acba hep korku olacak icimde.birde hemen kurtaja alamadilar kan sulandirici kullandigim icin kanama durmz diye eve gonderdiler.cansiz oldugunu bile bile bir gun bekledim sabaha kadar agladim hic uykusuz gttim o kurtaja.o gunumu hic unutamam

amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben sayıca fazla olduğu için değil evladında senin psikolojini yaşamasın diye söyledim. yanlış anlamanı istemem. çok ağır süreç. öyle oluyorki evde oturup ağlıyorsun. dün yiğenim geldi bana hala senin yumurtanımı topladılar dedi. şok oldum. düşün benle yaşamayan bir çocuk ve 6 yaşında. bana ne olur sana iğne vurmasınlar dedi ve ağladı. o çocuğun psikolojisini düşün. ben bunu anlatmak istemiştim. rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bende öyle canım

evey yaptırdım bende eşimde temiz çıktı canım
temz cikmasina sevindim insallah busefer yuzun gulsun allahin izniyle canim

inşallah canım...sende çok zor şeyler yaşamışsın,çok iyi anlıyoum seni..aslında ben ikinci çocuğu düşünmüyordum,olsa iyi olur modundaydım ne zaman ki omuiliğimde kitle çıktı ve doktor tedavi olman lazım eğer çocuk istiyorsan şimdi yap sonra olmaz izin vermem diyene kadar.bakalım pazartesi,salı gibi kan vercem belki o zamana kadar sonucum düzelir.Allah yardımcımız olsun.
allahim sifa versin oncelikle sana sonrs hayirlisiysa hayirli bir evlat nasip etsin.allah buyuk testi erjen yapmissin ins pozitifi gorursun

Kızlar şimdi doktorum aradı 8 yumurta ogunlasmis 6 tanesi döllenmis büyük ihtimal çarşamba transfer olacak doktorum 5 . Gün transfer yapalım dedi

haklisin canim bide senin2 kaybin oldu ben simdi tutsada yine kalbi duracakmi acba hep korku olacak icimde.birde hemen kurtaja alamadilar kan sulandirici kullandigim icin kanama durmz diye eve gonderdiler.cansiz oldugunu bile bile bir gun bekledim sabaha kadar agladim hic uykusuz gttim o kurtaja.o gunumu hic unutamam
canım 1. kaybımda ben bir hafta bekledim kürtaj için. gelişimi yok ama 1 hafta bekleyelim sonra kürtaj yapalım dediler. ben 1 hafta cansız bebeğimle gezdim. :(

embriyolarımın resmi :)
3.webp

Transferi olacak olmus arkadaslarim hayirli olsun inşallah Rabbim kavustursun sizi bebeklerinize.Sayiyi onemsemeyin.Bunlari düşünmeyin hiç.Nasipse sizinle kalacak zaten.Sakin stres yapmayin.En büyük engel bence stres.O yuzden rahat olmaya çalışın.iki tane negatif tup bebek denemem var.Hep stresle bekledim inanin sonuc degismiyor siz de biliyorsunuzdur.Hepiniz icin dua edicem kizlar.

Kızlar ya ilk.tup bebek denemem olduğu için bazı şeyleri bilmiyorum neden 5. Gün transfer yapıyor dr bi sorun mu var acaba birde yumurta toplama işleminden sonra sizde şişlik oldu mu karnım sanki patlayacak.Bu arada Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin kucaklarımizi boş birakmasin evlat sevgisinden mahrum etmesin bizi

Kızlar şimdi doktorum aradı 8 yumurta ogunlasmis 6 tanesi döllenmis büyük ihtimal çarşamba transfer olacak doktorum 5 . Gün transfer yapalım dedi
ya cok guzel canim demekki gelisimleri cok.iyi cok sevindim.ben bugun gittim pazartesiye kadar yine ilac :( carsamba opu dedi

Kızlar ya ilk.tup bebek denemem olduğu için bazı şeyleri bilmiyorum neden 5. Gün transfer yapıyor dr bi sorun mu var acaba birde yumurta toplama işleminden sonra sizde şişlik oldu mu karnım sanki patlayacak.Bu arada Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin kucaklarımizi boş birakmasin evlat sevgisinden mahrum etmesin bizi
5.gun olmasi cok iyi demekki hersey yolunda ki 5.gunu bekliyolar

Back
X