10 şubatta canım,test günümde yapacam erken yapmayı düşünmüyorumyoldayim kontolrole gdoyorum benn canim 10 subaymiydi test
çatlamasın diye iğne vermedimi sana doktorkizlar carsamba gunu opu olacak.bugun carlatma ignesi olcagim.yumurtalar 18 ile21.5 arasi
cok buyuk degilmi ya kendi catlarsa
bugun bitane orgarutlan verdi bide catlatma ignesi verdi.10 şubatta canım,test günümde yapacam erken yapmayı düşünmüyorum
çatlamasın diye iğne vermedimi sana doktor
orgarutlan çatlamasın diye iştebugun bitane orgarutlan verdi bide catlatma ignesi verdi.
biliyorumda onu yinede buyuk ya catlarmi diye soruyorum yarin kullanmicamorgarutlan çatlamasın diye işte
4000 tl okdar varmi raporlu fiyatu benim raporum yok canim.suriyeliler konusunda eminmisin sok oldumYaa arkadaşlar bende tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum
eminim canım haberlerde duydum bak aşağıdaki linklere ısınmaya yemeye paraları yok bedava tüp bebek yapmışlar şimdide ısınmak için devletten yardım bekliyorlarmış:4000 tl okdar varmi raporlu fiyatu benim raporum yok canim.suriyeliler konusunda eminmisin sok oldum
çatlamaz canım. doktorlar onun tedbirini alıyorbiliyorumda onu yinede buyuk ya catlarmi diye soruyorum yarin kullanmicam
bütün topiklere yazmışsınız. yazılan herşeye inanmayın. bu dediğiniz imkansız birşey. tüp bebek ilaçları ithal ve gidip eczaneden alıyorsun. reçete özel yazılıyor. devlet yarısını bile karşılamıyor. inanmayın ve boşverin suriyelilerin. kendi işinize bakın. tüp bebek zaten stresli bir süreç. herkes kendi derdinde ve acısında. bence sizde kendinize bakın zorlu bir süreç sizi bekliyor.eminim canım haberlerde duydum bak aşağıdaki linklere ısınmaya yemeye paraları yok bedava tüp bebek yapmışlar şimdide ısınmak için devletten yardım bekliyorlarmış:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/
bu yazıyı okudum neresinde devlet karşılıyor yazıyor. suriyeli bir bayan tüp bebek yaptırmış. devlet karşıladı diye bir yazı yok oradaeminim canım haberlerde duydum bak aşağıdaki linklere ısınmaya yemeye paraları yok bedava tüp bebek yapmışlar şimdide ısınmak için devletten yardım bekliyorlarmış:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/
ısınıp, karnını doyuramayan insan nasıl tüp bebek parası verecek allahaşkına. hem başka yazılarda var internette yazıyor bakbak.bu yazıyı okudum neresinde devlet karşılıyor yazıyor. suriyeli bir bayan tüp bebek yaptırmış. devlet karşıladı diye bir yazı yok orada
haklısını kendimize bakalım. bende hesap kitep yaparken araştırma yaparken bunları gördüm moralim bozuldu. Ama çok araştırdım bence doğru. ilk devlet hastanesine gittiğimde de soracağım çok merak ettim.bütün topiklere yazmışsınız. yazılan herşeye inanmayın. bu dediğiniz imkansız birşey. tüp bebek ilaçları ithal ve gidip eczaneden alıyorsun. reçete özel yazılıyor. devlet yarısını bile karşılamıyor. inanmayın ve boşverin suriyelilerin. kendi işinize bakın. tüp bebek zaten stresli bir süreç. herkes kendi derdinde ve acısında. bence sizde kendinize bakın zorlu bir süreç sizi bekliyor.
Ne guzel bisi yapmis devlet eline koluna saglik insallah diger bebegi olmayan suriyelilerede yaparhaklısını kendimize bakalım. bende hesap kitep yaparken araştırma yaparken bunları gördüm moralim bozuldu. Ama çok araştırdım bence doğru. ilk devlet hastanesine gittiğimde de soracağım çok merak ettim.
boşuna moralinizi bozuyorsunuz paylaştığınız yazıda devlet karşılıyor demiyor. suriyeli tüp bebek yaptırmış diyo. yaptırabilir onunda hakkı. rabbim isteyen herkese nasip etsin.haklısını kendimize bakalım. bende hesap kitep yaparken araştırma yaparken bunları gördüm moralim bozuldu. Ama çok araştırdım bence doğru. ilk devlet hastanesine gittiğimde de soracağım çok merak ettim.
amin isteyen herkese versin. çoğumuz transfer yaptırdık bunlarla kendimizi germiyelim. kendi işimize bakalım. devlet bana 3 tüp bebekde yardımcı oldu. onada şükür. bu süreçte dualar çok önemli. rabbim isteyen herkese nasip etsin.Rabbim evlat isteyen tüm suriyeli rus amerikan hindu vss herkese versin arkadaşlar. Bizim ülkemizdede yapıp yapıp denize atanlar öldürenler var biz onlarla birmiyiz o suriyeli insanlarda 5 tane yapıp sokağa salanlarla bir olamaz siz boşverin milletin tüpünü biz kendimize bakalım
Canımm şimdi buldum seni çol güzel büyümüşler bakalım hayırlısı olsun inşallahh bende yoldayım gidiyorum bakalım ne diyecek dokturum??4000 tl okdar varmi raporlu fiyatu benim raporum yok canim.suriyeliler konusunda eminmisin sok oldum
valla kimsenin derdi beni ilgilendirmez. burada çoğumuz transfer olduk. strese girmemeliyiz. o yüzden bence konumuzun dışında paylaşım yapıp bizleri germeye gerek yok. tüp bebekde stres çok önemli. sizinde tedaviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin. raporlu hastanelere 2450-3000 arası ödüyorsunuz. ilaçlar hariçısınıp, karnını doyuramayan insan nasıl tüp bebek parası verecek allahaşkına. hem başka yazılarda var internette yazıyor bakbak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?