2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

kizlar carsamba gunu opu olacak.bugun carlatma ignesi olcagim.yumurtalar 18 ile21.5 arasi
cok buyuk degilmi ya kendi catlarsa

Yaa arkadaşlar bende tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum

4000 tl okdar varmi raporlu fiyatu benim raporum yok canim.suriyeliler konusunda eminmisin sok oldum

bütün topiklere yazmışsınız. yazılan herşeye inanmayın. bu dediğiniz imkansız birşey. tüp bebek ilaçları ithal ve gidip eczaneden alıyorsun. reçete özel yazılıyor. devlet yarısını bile karşılamıyor. inanmayın ve boşverin suriyelilerin. kendi işinize bakın. tüp bebek zaten stresli bir süreç. herkes kendi derdinde ve acısında. bence sizde kendinize bakın zorlu bir süreç sizi bekliyor.

bu yazıyı okudum neresinde devlet karşılıyor yazıyor. suriyeli bir bayan tüp bebek yaptırmış. devlet karşıladı diye bir yazı yok orada
ısınıp, karnını doyuramayan insan nasıl tüp bebek parası verecek allahaşkına. hem başka yazılarda var internette yazıyor bakbak.

haklısını kendimize bakalım. bende hesap kitep yaparken araştırma yaparken bunları gördüm moralim bozuldu. Ama çok araştırdım bence doğru. ilk devlet hastanesine gittiğimde de soracağım çok merak ettim.

Ne guzel bisi yapmis devlet eline koluna saglik insallah diger bebegi olmayan suriyelilerede yapar

boşuna moralinizi bozuyorsunuz paylaştığınız yazıda devlet karşılıyor demiyor. suriyeli tüp bebek yaptırmış diyo. yaptırabilir onunda hakkı. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Rabbim evlat isteyen tüm suriyeli rus amerikan hindu vss herkese versin arkadaşlar. Bizim ülkemizdede yapıp yapıp denize atanlar öldürenler var biz onlarla birmiyiz o suriyeli insanlarda 5 tane yapıp sokağa salanlarla bir olamaz siz boşverin milletin tüpünü biz kendimize bakalım

amin isteyen herkese versin. çoğumuz transfer yaptırdık bunlarla kendimizi germiyelim. kendi işimize bakalım. devlet bana 3 tüp bebekde yardımcı oldu. onada şükür. bu süreçte dualar çok önemli. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

4000 tl okdar varmi raporlu fiyatu benim raporum yok canim.suriyeliler konusunda eminmisin sok oldum
Canımm şimdi buldum seni çol güzel büyümüşler bakalım hayırlısı olsun inşallahh bende yoldayım gidiyorum bakalım ne diyecek dokturum??

ısınıp, karnını doyuramayan insan nasıl tüp bebek parası verecek allahaşkına. hem başka yazılarda var internette yazıyor bakbak.
valla kimsenin derdi beni ilgilendirmez. burada çoğumuz transfer olduk. strese girmemeliyiz. o yüzden bence konumuzun dışında paylaşım yapıp bizleri germeye gerek yok. tüp bebekde stres çok önemli. sizinde tedaviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin. raporlu hastanelere 2450-3000 arası ödüyorsunuz. ilaçlar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…