2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Slm kızlar öncelikle herkese Rabbim hayırlı salih ve salıha evlatlar nasip etsin diyorum benim ilk tüp bebek denemem ama daha önce 2 tane küerajım oldu ve genetik bozukluk çıktı bebekte o yüzden tüp bebek önerdi doktorum acı badem de yaptırdık 28 ocak ta 4. Tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 11. Günüm idrarda baktım sabah bişey çıkmadı yarın tahlil günüm Böyle olan varmı aranızda 1 gün var kan tahliline ve idrarda çıkmadı herhangi bir lekelenme fln da olmadı hiç yardımcı olursanız sevinirim

Slm kızlar öncelikle herkese Rabbim hayırlı salih ve salıha evlatlar nasip etsin diyorum benim ilk tüp bebek denemem ama daha önce 2 tane küerajım oldu ve genetik bozukluk çıktı bebekte o yüzden tüp bebek önerdi doktorum acı badem de yaptırdık 28 ocak ta 4. Tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 11. Günüm idrarda baktım sabah bişey çıkmadı yarın tahlil günüm Böyle olan varmı aranızda 1 gün var kan tahliline ve idrarda çıkmadı herhangi bir lekelenme fln da olmadı hiç yardımcı olursanız sevinirim

benım arkadasım erken gebelık testı aldı onda bıle cıkmadı korkma gec tutunma olabılıyo kı cok orneklerı var kan tahlılının sonucuna guven ve ıns. pozıtıf olur :)

benım arkadasım erken gebelık testı aldı onda bıle cıkmadı korkma gec tutunma olabılıyo kı cok orneklerı var kan tahlılının sonucuna guven ve ıns. pozıtıf olur :)

Aminnnnn Saol Cnm Allah razı olsun Rabbim bütün evlat hasretiyle yananlara nasip etsin hayırlısı ile bizleride sevündirsin inşallah

kizlar birsey soracagim benim opu bittikten sonra uyandiktan sonra esimi sperm vermesi icin cagrdilar sperm vermesi icin.sorun olurmu acaba kafaya taktim simdi.ilk denememde beni opuya alirken onuda sperm vermesi icin almislardi
Canım. Benimde öyle oldu uyandım eşim ondan sonra gitti bi sorun olmaz inşallah yumurtalarin hepsi dollenir ve kaliteli olur

Canım geçmiş olsun maşallah çok iyi toplanmış . İnşallah hepsi döllenir sağlıklı yumoşların olur . Hayırlı sonuçlarını bekliyorum
insallah canim koyu bi deneyim yasadim en korktugum sey kalitesiz ve bos cikmasi ins iyi soniclar alirim

kizlar labrotuari aradim merakimdan ilkinde isleme alinmamisti yumurtalar
soarayim dedim.9 adet topladik 6 sini direk eledik 3 tane kalotesiz dedi.dollenemeyebilirmis.ilkindede ayni problem yasamissiniz ikincide ayni sorun oldugunda genetik olarak yumurta kalitesizligi kantlanmis oluyor dedi.tahlillerimde bir sorun yok dedim.bu cok nadir gorulen dogustan gelen birsey dedi.cok moralim bozuk.tahliller hersey normalken bunu ogrenmis oldum.belki transfer bile olamiyacagim

amin canim insallah hepimizz kavusuruz. Bu gun ilk kontrole geldim konseyi bekliyorumm adetin ikinci gunu 20 tane yumurta saydi ben manyak oldumm. O kadar yumurtla bitanesi denk gelmesin. Ogleden sonra konseye girecegim baslayalim derlerse tedaviye baslayacagim insallah.
İnşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla nasip etsin İnşallah.

soarayim dedim.9 adet topladik 6 sini direk eledik 3 tane kalotesiz dedi.dollenemeyebilirmis.ilkindede ayni problem yasamissiniz ikincide ayni sorun oldugunda genetik olarak yumurta kalitesizligi kantlanmis oluyor dedi.tahlillerimde bir sorun yok dedim.bu cok nadir gorulen dogustan gelen birsey dedi.cok moralim bozuk.tahliller hersey normalken bunu ogrenmis oldum.belki transfer bile olamiyacagim
Canim moralini bozma belki döllenme olur daha erken pozitif ol.

Hayırlısı olsun hakkında Cnm Nerdesin Nerde yaptırıyorsun işlemleri tedavini

Ben kilisten gittim Antepde doktorum beni hazırlayıp Acıbadem maslak a gönderdi zaten acıbademdeki doktoru çok araştırmıştım bülent Tıraş ı umudunu yitirme ve gerçekten çok iyi bir doktor ben sayfasından mail atmıştım ve bana 1 hafta içinde geri döndü asistanı bilgilendirdi harika bir hastane harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim görüş mutlaka dermansız dert yok unutma canım ben 5 senelik evliyim ve o kadar doktorla görüştüm ki sonunda Rabbim karşımıza çıkardı hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım üzüldüm ama hiç belli olmaz belki bir tanesi süpriz yapar sıkma canını yarın olsun bi herşey için acele etme oluruna birak

Canım her ay insanın yumurtalarının sayısı ve kalitesi aynı olmuyor, inş. bir sonraki tedavinde herşey olumlu olur, iğne dozları yediklerin içtiklerin vitaminler hepsi etkiliyor biliyorsun,belki daha farklı bir merkezde daha iyi olur, ..

Canım her ay insanın yumurtalarının sayısı ve kalitesi aynı olmuyor, inş. bir sonraki tedavinde herşey olumlu olur, iğne dozları yediklerin içtiklerin vitaminler hepsi etkiliyor biliyorsun,belki daha farklı bir merkezde daha iyi olur, ..
ilkindede 11 de 1 tane isleme alinmisti bundada ayni.iki kere tekrarlarsa kalitesizlik kanitlaniuor dedi.senin durumun cok nadir dedi.isin garibi testerde sorun yok amh 2.5 nebileyim bende anlamadim.zaten transfer geceklesmez yada gerceklesirde tutmazsa ayni merkezi denemem canim

Back
X