2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

gunaydin kizlar.aradilar bugun 12 de transfer olcagim.2.gun embriyosu olacak ama en azindan transferim iptal edilmedi :)
Canım benim çok sevindim rabbim dualarınınkabul etti . İnşalah hayırlı sonuçlar alırsın seni düşünüyordum çabaların heba olmaz inşallah diye . Hadi bakalım olursalar Allah'tan olmasada hayırlısı olsun inşallah .

Canım benim çok sevindim rabbim dualarınınkabul etti . İnşalah hayırlı sonuçlar alırsın seni düşünüyordum çabaların heba olmaz inşallah diye . Hadi bakalım olursalar Allah'tan olmasada hayırlısı olsun inşallah .
allahrazi olsun canim artik bundan sonrasi nasip.sen neyaptin

Aslında hiç bir problem yoktu ama bu dünya da kısmeti yokmuş bu vakitte başını gelince gelir inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 5. Gün embriyosu 4 transferdi Cnm
Canım böylesi bellide hayırlıdır . Ben hep derim belki vardır bir sebebi rabbim nasip etmiyorsa birşeyi . Ama umut Allah'tan sabırla devam edeceğiz dualarımıza . Herşeyin bir günü var rabbim hayırlı zamanını biliyor elbette . Bende kızımdan sonra 3. Denemem 5. Gün emb. Hemde kaliteli demelerine rağmen iki sefer tutmadı . İnşallah bu sefer diyorum ama umudum yıkılmak üzere yardımcım yok çocukla bu süreç çok zor . Olsun diyorum rabbim biliyor olmayanlara versin diyorum . En azından tesellim var . Canım benim dualarımdasınız hepiniz hepimiz . Rabbim tüm evlat sahibi olmak için yüreği yanan ana babaların kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

canim hem 2.gun embriyosu 4 hucreli olan 2.kaliteymis 2hucreli olanda 2.kalite oyuzden tutma sansi yuksek olsum diye ikisinide transfer edin demis doktor.2 transfer edildi.tutarsa mucuze olur heralde
canim gözün aydın cook sevindim. sen mucizelerin kadınisin. geçen seferde 2gun du ve tutmuştu ins bunlarda tutunur ve en önemlisi sağlıkla kucağına alirsin

"mucizelerin kadini"cok sevdim bunu :)) insallah canim benim.amin
Canım çok sevindim bak umutsuz olma sakın bence bebişin sana tutunarak bir mucize daha yaratacak artık sende bizim gibi tuttu mu tutmadı mi diye merakla o gün gelmesini bekleyeceksin inşallah arka arkaya güzel haberler aliriz

Canım çok sevindim bak umutsuz olma sakın bence bebişin sana tutunarak bir mucize daha yaratacak artık sende bizim gibi tuttu mu tutmadı mi diye merakla o gün gelmesini bekleyeceksin inşallah arka arkaya güzel haberler aliriz
insallah canim insallah.senin 3.gunun mu oldu simdi.ilk gunu sayiyormuyuz bugun transfer oldum mesela bugunu saycakmiyim

insallah pozitif olacak ben oyle hissediyorum.erken yap azcik 5.gun transferi cikar senin :)
Ayy deme öyle zaten şimdiden zor tutuyorum kendimi eşim sakın eczane gitmek yok bekleyeceksin diyor bakalım ne kadar dayanacagim ona 18 şubatta yapacağım dedim ama bir gün öncesi yapıp güzel haberi alırsam çok güzel bi süpriz yapmak istiyorum

"mucizelerin kadini"cok sevdim bunu :)) insallah canim benim.amin
cook iyi hatırlıyorum geçen transfer gününde. 2 gün embiyosu bu da tutmaz biliyorum deyip durdun. sonra idrar testine kendin bile inanamamistin. 11 yumurtadan 1 i dollensin oda tutsun mucize tabiki. allah nasip ettikten sonra 2 günü 5 günü yok yeterki o nasip etsin

insallah pozitif olacak ben oyle hissediyorum.erken yap azcik 5.gun transferi cikar senin :)
Katiliyorum size.5. Gün transferleri bir haftada belli oluyor.hayirli olsun ayrica her ikinizinki de. Unutmayin imkansizliklar bizim icin gecerli.Rabbim icin imkansiz yok.Dilerim ki ol demesiyle herseye gücü yeten Rabbim her ikiniz icin de ol der .Guzel haberlerinizi bekliyorum. Bu arada belirtileri okumayin hic forumlarda filan.Psikolojik olarak varmis ya da yokmus gibi hissedip bir üzülüp bir seviniyorsunuz sonra.Tecrubelerimden biliyorum.Bol bol dua edin.

Katiliyorum size.5. Gün transferleri bir haftada belli oluyor.hayirli olsun ayrica her ikinizinki de. Unutmayin imkansizliklar bizim icin gecerli.Rabbim icin imkansiz yok.Dilerim ki ol demesiyle herseye gücü yeten Rabbim her ikiniz icin de ol der .Guzel haberlerinizi bekliyorum. Bu arada belirtileri okumayin hic forumlarda filan.Psikolojik olarak varmis ya da yokmus gibi hissedip bir üzülüp bir seviniyorsunuz sonra.Tecrubelerimden biliyorum.Bol bol dua edin.
Canım çok sağol çok güzel yazmışsın insallah olur güzel haberler aliriz

Ayy deme öyle zaten şimdiden zor tutuyorum kendimi eşim sakın eczane gitmek yok bekleyeceksin diyor bakalım ne kadar dayanacagim ona 18 şubatta yapacağım dedim ama bir gün öncesi yapıp güzel haberi alırsam çok güzel bi süpriz yapmak istiyorum
canim deger yukselmis olsun diye bekliyolar belli oluyo aslinda.benim 2.gun embriyosu 9.gunfe belli olmustu.senin embriyon 5.gun embriyosu benimkinden 3 gun buyuk yani 3 gun sonra yapsan bile cikar

sagol canim haklisin neguzel yazmissin :KK200:

cook iyi hatırlıyorum geçen transfer gününde. 2 gün embiyosu bu da tutmaz biliyorum deyip durdun. sonra idrar testine kendin bile inanamamistin. 11 yumurtadan 1 i dollensin oda tutsun mucize tabiki. allah nasip ettikten sonra 2 günü 5 günü yok yeterki o nasip etsin
evet canim hic inanmiyordum.hic umut vermemislerdiki simdi 2 hucreli bide 2 hucreli tutuyormuş :) 2 hucreli transferde ilkkez duyuyorum

allahrazi olsun canim artik bundan sonrasi nasip.sen neyaptin
Ben de 14 ünde test yapıcam ama benim durum sanırım gereksiz yapmama . Hoplaya zıplaya kucakta taşımayla aşırı yoruluyorum . Ve bazen 6 saat hiç dinlenmeden koşturuyorum . Benim hiç umudum kalmadı . Bana güçlü kadınsın derler tutunursa gücüme tutunacak tutunmasada artık ne isteyeceğimi bilmiyorum . Çok zor günler geçiriyorum . Hayırlısı Allah'tan .

canim deger yukselmis olsun diye bekliyolar belli oluyo aslinda.benim 2.gun embriyosu 9.gunfe belli olmustu.senin embriyon 5.gun embriyosu benimkinden 3 gun buyuk yani 3 gun sonra yapsan bile cikar
Canim transferin olmus guzel sonuclarin olsun insallah.bol su tuket canim ben pek sevmedigim icin zorla iciyom ama siz icin su candir kandir;)

Back
X