2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Canim ya senin testin cok belirgin benimki boyle degil karsilastir bak esim hala benimkini goremedi kizlar goruyomus resimden bile diyom onlarin gonul gozu aciktir ben bisi gormuyorum diyo offf onunla ugrasamicam:KK66: canim bu senin kacinci gun yaptigin test?

Canim ya senin testin cok belirgin benimki boyle degil karsilastir bak esim hala benimkini goremedi kizlar goruyomus resimden bile diyom onlarin gonul gozu aciktir ben bisi gormuyorum diyo offf onunla ugrasamicam:KK66: canim bu senin kacinci gun yaptigin test?
erkekler ayrintici degiller gormekeri icin kipkirmizi ikinci cizgi olmasi lazim.ayrica komsun cizgi zaten test yapmadan oncede oljyo demis olmuyo kesinlikle 2.cizgi var be benimki daha silikti ben gordum kizlara sordum yok dedi herkes inatla var dedim goruyodum cunku test yaptrdik cikmisti.bugun birdaha yap istersen

erkekler ayrintici degiller gormekeri icin kipkirmizi ikinci cizgi olmasi lazim.ayrica komsun cizgi zaten test yapmadan oncede oljyo demis olmuyo kesinlikle 2.cizgi var be benimki daha silikti ben gordum kizlara sordum yok dedi herkes inatla var dedim goruyodum cunku test yaptrdik cikmisti.bugun birdaha yap istersen
Herkes gördüm demiş şahsen bende gördüm ama sen yinede pazartesine kadar sabret salin ol ve bekle hayırlısını dile böyle dahada pAnik oldun stres iyi değil hepimiz için geçerli

Hersey icin cok sagol canim valla hep betaber ayni deyi gormus olmak bile umutlandir.Rabbim hayirlisini verdin indallah canim yarin sahah esime kahvalti icin kaltimda erkenden trkrar yapcam ordaki cizgiyi herkez gorebilirse var bisiler demektir insallah hepimiz guxel hsberler veririz.ama belirtiye gelirsek 5.gunden sonra agri sizi yok canim cok az bel agrisi israrla dinlersem kasikta ufacik sizi sen nasilsin valla sen 9.gun yaptim cikmisti sen de 8.gun yap dedin gaza geldim yaptim;) saten testlere hep bi hevesim var

Herkes gördüm demiş şahsen bende gördüm ama sen yinede pazartesine kadar sabret salin ol ve bekle hayırlısını dile böyle dahada pAnik oldun stres iyi değil hepimiz için geçerli
Dogru diyordun canim esime bir daha test yaparsam gostermicem bende yarin tekrar yapmayi planliyorum hsyirlidi olsun sen ne durumdssin?

Hersey icin cok sagol canim valla hep betaber ayni deyi gormus olmak bile umutlandir.Rabbim hayirlisini verdin indallah canim yarin sahah esime kahvalti icin kaltimda erkenden trkrar yapcam ordaki cizgiyi herkez gorebilirse var bisiler demektir insallah hepimiz guxel hsberler veririz.ama belirtiye gelirsek 5.gunden sonra agri sizi yok canim cok az bel agrisi israrla dinlersem kasikta ufacik sizi sen nasilsin valla sen 9.gun yaptim cikmisti sen de 8.gun yap dedin gaza geldim yaptim:KK66: saten testlere hep bi hevesim var
amin canim amin.Allahin izniyle yarin daha belirgin gorulecek.canim ben daha transfer olali 2.gun ama adet olacak gbi cok agrim var.belim son 5 10 gundur zaten agriyodu o siddetlendi.ben oncekinde gogslrmden anlamstm hem koyulasmsti hem okdar aciyorduki simdi bsey yok daha :)

Testi yapip gonderen arkadasimiz tebrik ederim.Bence hamilesiniz.Tup bebekler bir haftada kanda da cikiyor.Bir arkadasim transferin 7. Gununde kanda ogrenmisti.Ama bence gonderdiginiz idrar testinde bile belli oluyor.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Darisi bekleyip umut eden diger arkadaslarima ve bana insallah.Çok mutlu oldum sizin adiniza.Tanisam da tanimasam da bu yolda emek harcayan herkes icin guzel haberlerde sebvuniyor kotu haberlerde uzuluyorum.Tam 7 yildir bir umit bekliyorum.Sizin icin cok sevindim.
Allah razi olsun canim valla hepimiz icin sonuclarin en guzelini istiyorum insallah olucak.senin tedavin ne asamada?

amin canim amin.Allahin izniyle yarin daha belirgin gorulecek.canim ben daha transfer olali 2.gun ama adet olacak gbi cok agrim var.belim son 5 10 gundur zaten agriyodu o siddetlendi.ben oncekinde gogslrmden anlamstm hem koyulasmsti hem okdar aciyorduki simdi bsey yok daha :)
Canim aslinda belirtiye hic takilmak istemiyorum ama geneede takiliyo insan ben diger 2 tadevimdede ayni seyi yasadim ama biri pozitif biri negatif oldu.bunda ilk 5 gun agrili ondan sonra rahattim hayirlisi.sen surekli yatma sakin agir cekimde kendini oyalicak bisiler bul arada dinlen uzan otur ve Allahin izni ile guzel sonuclarim olcak de;) eger benimki pozitif olursa seninde embriyolarin benimkinden 1 gun kucuk o zaman seninde pozitif olma ihtimalin yuksek;)

Canim aslinda belirtiye hic takilmak istemiyorum ama geneede takiliyo insan ben diger 2 tadevimdede ayni seyi yasadim ama biri pozitif biri negatif oldu.bunda ilk 5 gun agrili ondan sonra rahattim hayirlisi.sen surekli yatma sakin agir cekimde kendini oyalicak bisiler bul arada dinlen uzan otur ve Allahin izni ile guzel sonuclarim olcak de:KK66: eger benimki pozitif olursa seninde embriyolarin benimkinden 1 gun kucuk o zaman seninde pozitif olma ihtimalin yuksek:KK66:
insallah canim insallah.pskolojikmi ne bir agri grdi suan resmen adet olacak gbiyim.yarin insallah senin pozitifini gorelim hayirlisyla sonra sirasiyla bizde yapsriz zamani gelince mrv_krdnz mrv_krdnz ve D denizzz3 arkadlarinda yarin 5.gun transferi var.benimde yarin 5.gunum oluyor ucumuz birlikte yapariz insallah transferleri olsunda hayirlisiyla insallah

belirgin dedigin test seninmis gordun mu :)

Allah seni yeminle senin zannettim diyorum kendi resmini atmis heralde karsilastirmam icin ama onunki gayet net :halay:kiz boyle olunca vallaha umutlandim koptum gidiyorum:KK76::KK76::KK76:
İlk idrarla yap canim bidahakini insallah artarsa daha net cikar testinde de tebrik ederimm

Back
X