2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

İnsallah guzel sonuclarimiz olur canim.senin kacinci gin embriyosu bugun yarin idrarda cikar artik Allahin izni ile insallah
Canim benim 3.gun embriyosu. Bugün 9 günüm transferden sonra .test yapmayı düşünmüyorum. Yapmaya cesaretim yok . Cumartesi test günüm zaten az kaldı sabredebilirim

Arkadaşlar merhaba, bir şey sormak istiyorum. şuan lucrin + gonalf vuruluyorum. bu evrede ağrı kesici içsem bir sıkıntı olur mu? bilgisi olan var mı?

yaa hadi hayirlisi.internetten 10 tabr test aldimya bugun yapmaya baslim bari :) eglence bana.gerci simdi yapsam ciksa ilac etkisi kalirmi
Bugunde cok cok cok erken be canim:) yani 10 tane test var diyede abartmasakmi 7.gunden itibaren basla bence canim

Bugunde cok cok cok erken be canim:) yani 10 tane test var diyede abartmasakmi 7.gunden itibaren basla bence canim
:)) haklisin canim.bide 2.gun embriyisu dusun 5.gun embriyosu olsa bugun 2.gunum olcakti.ama ilac etksii kalirmi kizlar catlatmanin etkisi

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba
canimmm ayy okadar sevvindimki goxlerim doldu vallahi.nedense cok hissediyodum tutacagni ya canim benim Allahim tamamina erdirsin.gozlerim cin gbiymis tasdiklendi

canimmm ayy okadar sevvindimki goxlerim doldu vallahi.nedense cok hissediyodum tutacagni ya canim benim Allahim tamamina erdirsin.gozlerim cin gbiymis tasdiklendi
Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba
Çok tebrik ederim .çok sevindim arkadaşım yaa çok mutlu oldum .Allah bize de nasip etsin insallah

Valla canim ya ben daha ne isterim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat etsin insallah darisida basina olsun ayrica gozununde kiymetini bil hadi sira sizde insallah hepiniz cift cizgiyi gorursunuz.inan esimi aramadim hala once size haber vermek istedim

rabbhım kat kat arttırmayı nasıp etsın cnm darısıda bızlere ıns :) saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın:)

canim insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim simdi bize dua et olurmu kardes geliyo yakisikliya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…