Canim benim 3.gun embriyosu. Bugün 9 günüm transferden sonra .test yapmayı düşünmüyorum. Yapmaya cesaretim yok . Cumartesi test günüm zaten az kaldı sabredebilirimİnsallah guzel sonuclarimiz olur canim.senin kacinci gin embriyosu bugun yarin idrarda cikar artik Allahin izni ile insallah
Doktoruna sormalisin canım. Bende çok ağrı çektim ama ağrı kesici kullanmadimArkadaşlar merhaba, bir şey sormak istiyorum. şuan lucrin + gonalf vuruluyorum. bu evrede ağrı kesici içsem bir sıkıntı olur mu? bilgisi olan var mı?
Çok tşk ederim , bu aralar baş ağrım anormal arttıDoktoruna sormalisin canım. Bende çok ağrı çektim ama ağrı kesici kullanmadim
Yok canim aradim cikmadi dedilerne cok konusulmus yahu :) asya sonuc cikmadimi
Yok canim aradim cikmadi dediler
yaa hadi hayirlisi.internetten 10 tabr test aldimya bugun yapmaya baslim bari :) eglence bana.gerci simdi yapsam ciksa ilac etkisi kalirmiYok canim aradim cikmadi dediler
Bugunde cok cok cok erken be canim:) yani 10 tane test var diyede abartmasakmiyaa hadi hayirlisi.internetten 10 tabr test aldimya bugun yapmaya baslim bari :) eglence bana.gerci simdi yapsam ciksa ilac etkisi kalirmi
:)) haklisin canim.bide 2.gun embriyisu dusun 5.gun embriyosu olsa bugun 2.gunum olcakti.ama ilac etksii kalirmi kizlar catlatmanin etkisiBugunde cok cok cok erken be canim:) yani 10 tane test var diyede abartmasakmi7.gunden itibaren basla bence canim
Nerden baksan daha 5-6 gün varEvet canim transfer sonrasi 7.gun hadi insallah sende gorursun 2 tane al canim testi birini 7.gun sabahi birini 8.gun sabahi yaparsin
canimmm ayy okadar sevvindimki goxlerim doldu vallahi.nedense cok hissediyodum tutacagni ya canim benim Allahim tamamina erdirsin.gozlerim cin gbiymis tasdiklendiKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba
canimmm ayy okadar sevvindimki goxlerim doldu vallahi.nedense cok hissediyodum tutacagni ya canim benim Allahim tamamina erdirsin.gozlerim cin gbiymis tasdiklendi
Çok tebrik ederim .çok sevindim arkadaşım yaa çok mutlu oldum .Allah bize de nasip etsin insallahKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba
Valla canim ya ben daha ne isterim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat etsin insallah darisida basina olsuncanimmm ayy okadar sevvindimki goxlerim doldu vallahi.nedense cok hissediyodum tutacagni ya canim benim Allahim tamamina erdirsin.gozlerim cin gbiymis tasdiklendi
Aminnnnnnnnn insallah caniM hepiniz guzel haberler verin insallah hemde en kisa zamandaÇok tebrik ederim .çok sevindim arkadaşım yaa çok mutlu oldum .Allah bize de nasip etsin insallah
Valla canim ya ben daha ne isterim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat etsin insallah darisida basina olsunayrica gozununde kiymetini bil hadi sira sizde insallah hepiniz cift cizgiyi gorursunuz.inan esimi aramadim hala once size haber vermek istedim
canim insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim simdi bize dua et olurmu kardes geliyo yakisikliya :)Valla canim ya ben daha ne isterim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat etsin insallah darisida basina olsunayrica gozununde kiymetini bil hadi sira sizde insallah hepiniz cift cizgiyi gorursunuz.inan esimi aramadim hala once size haber vermek istedim
senin sanirim canimEn yakın test günü kimde şimdi .sırada ki gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?