Devam ediyorum canım yarın 12.gün ama test felan yapmıcam.sen yaptınmı bişey ?Canim nasilsin.test yaptin mi tekrar.ilaclara devam ediyorsun dimi.
Çok üzüldüm canım inşallah herşey düzelir bizde bebeklerimizi kavuşuruz hayırlısıylaİyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum taşınma tadilat işleri falan var. Bugün doktorda ilk ecografimin randevum vardı . 8 haftalık olduk . Ama maalesef hüsran kese var ama içi boş göründü . Çarşamba günü acil de randevum var sanırım alacaklar.herşey gayet yolunda gidiyor aslında kanamam agrım hiç bişeyim yok . Mide bulantılarım devam ediyor . Progesterona devam edilen bakalım herşeyde bir hayır vardır . Nasipten öte köy Yok.
Yen'i transferi olacaklar transferi olanlar kese ve kalp atışı için gün sayanlar tabiimden hayırlısını isteyin hayırlısı olsun inşallah . Hertürlü azmedip mücadele veriyoruz. Rabbim hayırlısını nasip etsin herkes için
Bugun idrar testi yaptim ucuzlardan.tabiki bisey cikmadi.beklemiyodum zaten cikmasini da cikmazsa uzulmiycem cikarsa da kan testine gidicem demistim kendimce.sen artik kandan baktirabilirsin canim.yoksa bosuna ilaclari alma cok zararli bu ilaclar cunku.umarim insallah vardir arkadasim.her duamda bebek isteyen herkes icin ediyorum dua.burdaki tum arkadaslara da.Rabbim inşallah hayirlisiyla nasip etsin.doldursun kucaklarimizi.yarin bi baktir istersen.stresten kurtul.yoksa da yilmak yok yola devam canim.dualarim seninle.Devam ediyorum canım yarın 12.gün ama test felan yapmıcam.sen yaptınmı bişey ?
Hadi ya kaçıncı günündü bugün yapmasaydn keşke canım .ümidini kaybetme gününü bekle lütfen sende benim duamdasın. geçen ay bugün adet olmuştum bir iki güne tutmadıysa olmam lazım gün içinde bir iki kere aşırı adet sancısı geliyo o yuzden bekliyim diyorum gücüm yok artık test sonucu beklemeyeBugun idrar testi yaptim ucuzlardan.tabiki bisey cikmadi.beklemiyodum zaten cikmasini da cikmazsa uzulmiycem cikarsa da kan testine gidicem demistim kendimce.sen artik kandan baktirabilirsin canim.yoksa bosuna ilaclari alma cok zararli bu ilaclar cunku.umarim insallah vardir arkadasim.her duamda bebek isteyen herkes icin ediyorum dua.burdaki tum arkadaslara da.Rabbim inşallah hayirlisiyla nasip etsin.doldursun kucaklarimizi.yarin bi baktir istersen.stresten kurtul.yoksa da yilmak yok yola devam canim.dualarim seninle.
Canım bende 8. Haftadayım şimdilik normal ama hep bi korku içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.Canım senin sürecin ne takip edemedim rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim dünden beri çökmüş durumdayım öylenhaber alınca artık besleyecek bir bebeğim olmadıgından ağzıma lokma bile koyamıyorum. Zor bir durum Allah herkese yardım etsin inşallah
Amin canımCanım bende 8. Haftadayım şimdilik normal ama hep bi korku içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.
Nasılsın canım kaçıncı günündesin doktorum test yaptır dedi bugün gittim sonuç negatif eve geldim soyunurken adet oldum şaka gibi dimi resmen imtihan ediliyorum.bu süreçte böyle bitti senden güzel haberler bekliyorumBugun idrar testi yaptim ucuzlardan.tabiki bisey cikmadi.beklemiyodum zaten cikmasini da cikmazsa uzulmiycem cikarsa da kan testine gidicem demistim kendimce.sen artik kandan baktirabilirsin canim.yoksa bosuna ilaclari alma cok zararli bu ilaclar cunku.umarim insallah vardir arkadasim.her duamda bebek isteyen herkes icin ediyorum dua.burdaki tum arkadaslara da.Rabbim inşallah hayirlisiyla nasip etsin.doldursun kucaklarimizi.yarin bi baktir istersen.stresten kurtul.yoksa da yilmak yok yola devam canim.dualarim seninle.
Hayirlisi olsun canim.inan her seferinde kendimle birlikte sana da dua ediyorum.ben beklemedeyim.henuz yaptirmadim test.inşallah guzel haberler alirim.senin dondurulmusun var miydi canim.Nasılsın canım kaçıncı günündesin doktorum test yaptır dedi bugün gittim sonuç negatif eve geldim soyunurken adet oldum şaka gibi dimi resmen imtihan ediliyorum.bu süreçte böyle bitti senden güzel haberler bekliyorum
Yok ama dondurulmuş spermler var artık ne zaman tüp yapıcaksak bir sene içinde 3kez tüp denedik 34 milyar gitti uzun bi süre molaHayirlisi olsun canim.inan her seferinde kendimle birlikte sana da dua ediyorum.ben beklemedeyim.henuz yaptirmadim test.inşallah guzel haberler alirim.senin dondurulmusun var miydi canim.
Allah yardimciniz olsun.Beslenmenin cok onemi var.ben tup bebek denemelerinden once cok duzenli besleniyorum.Zaten seker düşüklüğü rahatsızlığım olduğu icin devamli uyguladigim bir beslenme programim var.Karbonhidratlardan uzak durmaya çalışıyorum.Mesela aylardir pilav ve makarna yok.Ekmek kepekli var.Bol yogurt sebze baklagil balik ceviz findik cig badem agirlikli besleniyorum.Bi diyetisyenden yardim alarak deneyebilirsiniz siz de.Ben de polistik overliyim.Kilo problemim yok.55 kiloyum.Ama surekli beslenme duzenimi takip ediyorum.35 yasindayim ben de.10 yillik evliyim.Ama olmadi bebek.negatif iki tup bebek denemem var.Ama son yumurta toplanmada iyi sonuclar aldik.Bir de ben doktor tavsiyesi ile bir vitamine basladim.polistik overlerde kullanilan bir vitamin.onun da yarari oldu mu bilmiyorum.Ama benim zaten yumurtlama sıkıntım yok.Hormonel bir sıkıntı yok.Esimde de bir problem yok.Ama olmuyor.Beslenmenin oneminin buyuk olduğunu düşünüyorum. Isterseniz bir arastirin.Vitamin adini vermek yasak mi bilmiyorum o yuzden yazmadim.
Canım sonucu söylemedin çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberini bekliyorumHayirlisi olsun canim.inan her seferinde kendimle birlikte sana da dua ediyorum.ben beklemedeyim.henuz yaptirmadim test.inşallah guzel haberler alirim.senin dondurulmusun var miydi canim.
3. Negatifimi aldim canim.cok uzgunum ama yapacak birsey yok.Rabbimin takdiri.Canım sonucu söylemedin çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberini bekliyorum
Yazarim tabi.ozelden atarim ama negatif sonuc aldim.yine de gondereyim.bi arastirirsin.simdi ari sutu polen karisimina basliycam.tup bebek tedavilerinde basari sansini artiriyomus.bakalim belki sebebim bu olur.Rabbim herseyi sebepler dahilinde veriyor.vitamin adını bana da yazar mısınız?
Çok üzüldüm ya sıkma canını zamanımız var demekki sizdeki sorun neydi canm3. Negatifimi aldim canim.cok uzgunum ama yapacak birsey yok.Rabbimin takdiri.
Sebepsiz infertilite diyorlar.benim de esimin de bir sıkıntısı yok.genetik testlerimiz de temiz.bilmiyorum ki niye olmuyor.ben cikolata kisti ameliyati gecirdim.o yizden mi acaba diyorum artik.doktorum onun daha cok rezervlere zarar verdigini soyluyor.31 tane yumurta toplandi benden.onda da sıkıntı olmadi yani.nasip kismet.Rabbim ol demiyor.dileyene degil diledigime veririm diyor Rabbim.sanirim bizim kismetimizde yok.Çok üzüldüm ya sıkma canını zamanımız var demekki sizdeki sorun neydi canm
Deme öyle ümidimizi kesmicez inşallah bizede vericek rabbim dua edelim.maşallah çok iyi yumurta sayın 25yaşında olmama ragmen 16tane toplandı benden üstelik 8tanesi kullanılıcak kadar iyiymiş anlamadım gitti.doktrmla görüştük bugün biliyomusun rahimi incelicek benim isteğim üzerine histeroskopi yapıcak çarşamba günü bakalım hayırlısıSebepsiz infertilite diyorlar.benim de esimin de bir sıkıntısı yok.genetik testlerimiz de temiz.bilmiyorum ki niye olmuyor.ben cikolata kisti ameliyati gecirdim.o yizden mi acaba diyorum artik.doktorum onun daha cok rezervlere zarar verdigini soyluyor.31 tane yumurta toplandi benden.onda da sıkıntı olmadi yani.nasip kismet.Rabbim ol demiyor.dileyene degil diledigime veririm diyor Rabbim.sanirim bizim kismetimizde yok.
Nasilsin arkadasim.ne yaptiniz.gittiniz mi soktora.Rahim ici incelenecekti en son.neler yaptin.Sebepsiz infertilite diyorlar.benim de esimin de bir sıkıntısı yok.genetik testlerimiz de temiz.bilmiyorum ki niye olmuyor.ben cikolata kisti ameliyati gecirdim.o yizden mi acaba diyorum artik.doktorum onun daha cok rezervlere zarar verdigini soyluyor.31 tane yumurta toplandi benden.onda da sıkıntı olmadi yani.nasip kismet.Rabbim ol demiyor.dileyene degil diledigime veririm diyor Rabbim.sanirim bizim kismetimizde yok.
Ben daha once 2 kez oldum histeroskopi canim.onumuzdeki transferde de yapilacak zaten histereskopi sirasinda rahime cizik de atilacak.sonrasinda embriyo koyulacak.benim de bisey yoktu histeroskopide.ben gecen yil mayista yaptirmistim en son.bakalim insallah temiz cikar.senin icin sevindim.insallah sonrasi da guzel olur.Başarısız tüp bebek denemelerinde yapılan bişey bu histeroskopi (rahim inceleme) sende bi talep etsene doktorundan. Yine anestezi felan alıyosun zor ama agrım sancım hiç bişeyim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?