2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kızlar bugün doktorum.ile görüştüm 6 yumurtam da iyiymiş çarşamba günü 8 de transfer yapılacak doktorum dondurma ve kaç tane koyacağıimza o zaman karar verelim dedi sizce iki tane koydurayim mi biraz kararsız kaldım ikiz olursa zor olir ama sevinirim 1 tane koydurursam da ya tutmazsa diye tedirginim ne yapsam acaba

valla kimsenin derdi beni ilgilendirmez. burada çoğumuz transfer olduk. strese girmemeliyiz. o yüzden bence konumuzun dışında paylaşım yapıp bizleri germeye gerek yok. tüp bebekde stres çok önemli. sizinde tedaviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin. raporlu hastanelere 2450-3000 arası ödüyorsunuz. ilaçlar hariç
Canim nasilsin herhangi bir degisiklik belirti falan hissediyon mu?bugun misafirim gelmeyince cok pis orguye sardim yelek oruyom zaman geciriyom;)

valla kimsenin derdi beni ilgilendirmez. burada çoğumuz transfer olduk. strese girmemeliyiz. o yüzden bence konumuzun dışında paylaşım yapıp bizleri germeye gerek yok. tüp bebekde stres çok önemli. sizinde tedaviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin. raporlu hastanelere 2450-3000 arası ödüyorsunuz. ilaçlar hariç
amacım moralinizi bozmak değildi. inşallah sizde yavrunuzu alırsınız kucağınıza selametle.

Rabbim evlat isteyen tüm suriyeli rus amerikan hindu vss herkese versin arkadaşlar. Bizim ülkemizdede yapıp yapıp denize atanlar öldürenler var biz onlarla birmiyiz o suriyeli insanlarda 5 tane yapıp sokağa salanlarla bir olamaz siz boşverin milletin tüpünü biz kendimize bakalım
aynen oyle arkadasim

Canim nasilsin herhangi bir degisiklik belirti falan hissediyon mu?bugun misafirim gelmeyince cok pis orguye sardim yelek oruyom zaman geciriyom:KK66:
canım hiç bir belirti yok. bazen kasıklarımda kısa süreli ağrı oluyor ama yok denecek kadar az. bende örgü örüyorum. terapi gibi geliyor. şuan oyuncak örüyorum. en güzelini yapıyoruz ;)

Kızlar bugün doktorum.ile görüştüm 6 yumurtam da iyiymiş çarşamba günü 8 de transfer yapılacak doktorum dondurma ve kaç tane koyacağıimza o zaman karar verelim dedi sizce iki tane koydurayim mi biraz kararsız kaldım ikiz olursa zor olir ama sevinirim 1 tane koydurursam da ya tutmazsa diye tedirginim ne yapsam acaba
ben 2 olursa 2 embriyo isteyecegim.doktor ama ya 5. gune gder blast olursa yine iki embriyomu istyosun tutma sansi %80 olur dedi.ikiz istiyorsan ona gore dusun tasin.simdi tek konulsa tutmazsa allah muhafaza keske 2 koydursaydim dersin

canım hiç bir belirti yok. bazen kasıklarımda kısa süreli ağrı oluyor ama yok denecek kadar az. bende örgü örüyorum. terapi gibi geliyor. şuan oyuncak örüyorum. en güzelini yapıyoruz :KK66:
ellerine saglik.iyi dusunmussun yoksa zaman gecmez bilirim.neyse cogu gtti azi kaldi yaklasti gunler

bide ilk denemede iki koyiyolarmi nomalde yasal degil diyorlar

ben 2 olursa 2 embriyo isteyecegim.doktor ama ya 5. gune gder blast olursa yine iki embriyomu istyosun tutma sansi %80 olur dedi.ikiz istiyorsan ona gore dusun tasin.simdi tek konulsa tutmazsa allah muhafaza keske 2 koydursaydim dersin
Aynen canım bende ya tutmazsa en azından şansımı artıralım diyorum ikiz olursa da olsun ne yapalim

Kızlar doktorum bana 3 tane 17 mm 4 tane 14 mm toplam 12-13 yumurtan var dedi sizde nasıl düşükmü bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba yumurtalarım toplanacak sizce yeterlimi?

Kızlar doktorum bana 3 tane 17 mm 4 tane 14 mm toplam 12-13 yumurtan var dedi sizde nasıl düşükmü bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba yumurtalarım toplanacak sizce yeterlimi?
canim sen tedaviye nezman basladin hangi igneleri kullandin kac gun

canim bir.igneden bahsediliyor transfer oncesi vurulutormus tutunmayi sagliyomus bilgin var mi
Gebelik aşısı deniliyor ona.Yanliz benim bildiğim kadariyla ayni şeyden bahsediyorsak onun bir ay onceden yapilmasi gerekiyor arkadasim.Bir de nadaslama yontemi var tutunmayi artirmak için.Beni de doktorum bilgilendirdi.Bu ay sonu transferden pozitif alamazsak sonraki aylarda hem aşıyı hem de nadaslamayi uygulayacaklar bana.İnşallah gerek kalmaz.Benim gittiğim merkezde bu şekilde bilgi verdiler.

Nadaslama yonteminde de rahime cizik atiliyormus.Tum bagisiklik sistemi tamir etmek icin rahime toplaninca embriyoyu koyuyorlarmis.Boylece tutunma şansı artiyormus.

Gebelik aşısı deniliyor ona.Yanliz benim bildiğim kadariyla ayni şeyden bahsediyorsak onun bir ay onceden yapilmasi gerekiyor arkadasim.Bir de nadaslama yontemi var tutunmayi artirmak için.Beni de doktorum bilgilendirdi.Bu ay sonu transferden pozitif alamazsak sonraki aylarda hem aşıyı hem de nadaslamayi uygulayacaklar bana.İnşallah gerek kalmaz.Benim gittiğim merkezde bu şekilde bilgi verdiler.
him sanirim ayni sey canim ozman gec kalmisim :) neyse saglik olsun

Back
X