2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

canim emily07 emily07 arkadasinda ilk testi silik cikti ikincisi cikmasi ucuncude yine cikti hemen negatif diye dusunme daha var test gunune bekle moralini bozma canimm
Allahtan hayirlisini sagliklisini istedik olmazsada boynumuz kildan ince tek sikinti esimi tekrar icin daha ikna edemem :(

Allahtan hayirlisini sagliklisini istedik olmazsada boynumuz kildan ince tek sikinti esimi tekrar icin daha ikna edemem :KK43:
canim ins olur hemen moral bozma aynen hayirlisiysa olsun dedik hepimiz.kotusunu dusun olmadi de bir cocucugun var rabbime sukur.bak cogu kisi burda bir cocugum olsun annelik duygusunu tadabileyim diye ugras veriyor.sende ugrasiyorsun tabiki ama Rabbim saglikli sihatli nasip etmis birtane bunada şukur.ben senin pozitif gorcegne inaniyorum bilmiyorum yanliyorum belki ama oyle hissediyorum

Canım bende yaptım ama hiç birşey çıkmadı erken olduğunu düşünüyorum ondan olabilir yoksa olmadı mı acaba
Canim bugun senin 6.gunun bu sebepten cikmamistir 7.gun arkadasimin cikmisti Rabbim hepimize nasip etsin insallah

Canim bugun senin 6.gunun bu sebepten cikmamistir 7.gun arkadasimin cikmisti Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Canım şimdi transfer günü sayılıyorsa 6.gün ama sayılmıyor sa 5.gün bugün İnşallah öyledir canım bende erken oldugunu düşünüyorum

Canım şimdi transfer günü sayılıyorsa 6.gün ama sayılmıyor sa 5.gün bugün İnşallah öyledir canım bende erken oldugunu düşünüyorum
icerigi gizlemişim yanlisikla msjlarin gorunmuyrdu canim :)persembe 1.gunun yani 5.gunun bugun daha.evet baya erken olmus :) cikmamasi normal bide erken gebeliklede yapmiyosunux normal test kanda yukseldikten sonra cikiyo.ben 274 ken o cift cizgiyi gormedim diye gdip idrar testi almistim kizlar :) ozman bile pembemsiydi.ama 2.gun transferini 8.veya 9.gunde erken gebelik testyle hayalet te olsa gormustum

icerigi gizlemişim yanlisikla msjlarin gorunmuyrdu canim :)persembe 1.gunun yani 5.gunun bugun daha.evet baya erken olmus :) cikmamasi normal bide erken gebeliklede yapmiyosunux normal test kanda yukseldikten sonra cikiyo.ben 274 ken o cift cizgiyi gormedim diye gdip idrar testi almistim kizlar :) ozman bile pembemsiydi.ama 2.gun transferini 8.veya 9.gunde erken gebelik testyle hayalet te olsa gormustum
İnsallah öyledir canım bir daha ki test artık cuma günü:)

Back
X