2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/437329/
Hayirli olsun arkadasim.Bence embriyolog dogru karar vermis.Benim daha once yapilan transferlerim icin daha sonraki gittigim doktorlar bosuna yapilmis demislerdi.1. Kaliteyi tercih ediyolarmis.Disarda gelisimini saglikli tamamlayamayan embriyonun rahimde tutunma sansi cok azdir.Seni bosuna yormuslar.Bu gereksiz denemeler seni her seferinde depresyona suruklemis demisti doktorum.Gercekten de dogruydu.Aylarca depresyondaydim ben.Blastlarin tutunma orani cok yuksek.Icini rahat tut.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.
canımmm hiç böyle düşünmemiştim yüreğime su serptin evet belkide bu yüzden dondurmadılar inşallah tutunur miniğim can bulur canımda..

Hayirli olsun arkadasim.Bence embriyolog dogru karar vermis.Benim daha once yapilan transferlerim icin daha sonraki gittigim doktorlar bosuna yapilmis demislerdi.1. Kaliteyi tercih ediyolarmis.Disarda gelisimini saglikli tamamlayamayan embriyonun rahimde tutunma sansi cok azdir.Seni bosuna yormuslar.Bu gereksiz denemeler seni her seferinde depresyona suruklemis demisti doktorum.Gercekten de dogruydu.Aylarca depresyondaydim ben.Blastlarin tutunma orani cok yuksek.Icini rahat tut.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.
o doktorlarda yablis soylemis bence sonucta dondurlmayacak kalitede bir embriyoyu neden dondursunlarki.her doktordan ayri bir ses.ve bir onceki tedaviyi begenmiyolar nedense.gttigin doktorun oyle demesi tuaf gelmedi bana.bu isler hic belli olmaz nasipte varsa olur

Kızlar birsey soracağım şu kalça ya yapıştırılan climara flaster var onu bir gün yapistirmasak ne olur bitmiş diğerini de çıkarmışdik

Canim ben maalesef negatif hic birsey yok bembeyaz :KK43: nasip degilmis demekki bosuna heveslendim
Canım erken yapmışsın testini idrara geçmemiştir bile inşallah gününü bekle sabırla rabbimin izniyle şnşallah hayırlı sonuç alırsın . Belkide test bozuktur hemen moralini bozma canım hakkınızda hayırlısı hepimiz için

canim ins olur hemen moral bozma aynen hayirlisiysa olsun dedik hepimiz.kotusunu dusun olmadi de bir cocucugun var rabbime sukur.bak cogu kisi burda bir cocugum olsun annelik duygusunu tadabileyim diye ugras veriyor.sende ugrasiyorsun tabiki ama Rabbim saglikli sihatli nasip etmis birtane bunada şukur.ben senin pozitif gorcegne inaniyorum bilmiyorum yanliyorum belki ama oyle hissediyorum
Aynen canım benimde sabah testim var çok heyecanlıyım ayrıca bitkin . Ama en azından diyorum rabbim kızımı bana bağışlamış 10 yıl sonra ona sarılıyorum onda derman buluyorum biliyorum ki imkansız diye bişey YÖK rabbim ne zaman isterse o zaman olur inşallah rabbim ikincisinide nasip edecek dua et evladına şükret

Kızlar transferim gerçekleşti 1 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi. Şimdilik dinleniyorum bana çok dua edin.
Slm canım transferin hayırlı olsun inşalah rabbim güzel sonuçlar nasıip etsin . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Kendini meşgul edecek bişeyler bul gününe fazla takılma öyle veya böyle günler geçiyor . Erken test yapıp moralini bozup hormonlarını etkileme şakın . Şimdiden bol sabırlar benim de yarın test günüm sabah kan vericek ama eve dönerken idrar testi alıcam en azından hayitıra kalır . Kan tahlilinde garantisi olur . :dua:

Kızlar transferim gerçekleşti ama 7 tane döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesi 1. Kalite imiş 3. Güne gelen olmuş hatta 4. Güne gelende olmuş ama gelişimleri sıkıntılıymış biz size 1. Kalite bi blast transfer ettik dediler ama gerisini neden dondurmadılar gerçekten anlamadım o anın şokuyla çok anlayamadım ama embrilogun dediği dondurulabilirdi ama donarken kaybedebilirdik yada çözünmede kaybedebilirdik dondurulacak kadar kaliteli değildi dedi inşallah hayırlısı olur..
Canım benimde 10 tane embriyo dondurulmuştu. Transfer günü birtanesi çözüldükten sonra bozulmuş ve ikinciyi çözmüşlerdi . O da tutmadı ya neyse . Belkide dondurulacak kalitede değildirler ondandır . Benim kiler 5. Gün olmasına rağmen hemde . Yumoşuna odaklan duanı et inşalllah rabbim sağlıkla hayırlı sonuç almanı nasip eder

Aynen canım benimde sabah testim var çok heyecanlıyım ayrıca bitkin . Ama en azından diyorum rabbim kızımı bana bağışlamış 10 yıl sonra ona sarılıyorum onda derman buluyorum biliyorum ki imkansız diye bişey YÖK rabbim ne zaman isterse o zaman olur inşallah rabbim ikincisinide nasip edecek dua et evladına şükret
kan testimi canim kacinci gun ins guzel haberler aliriz

iyi sabretmissin canim kesin cikmistir.insallah pozitif gorursun
İnşallah. Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı yinede.
Agrılar ilk hafta benimde çoktu canım . Hatta dedim Yok ya bu kadın embriyoyu kesin koyamadı düşürdü falan . Agrıları. Adet agrısı gibi belimde kasıklarımda bel agrım hiç geçmedi düne kadar . Ama adet sancılarım geçti ilkhafta . Kanama da bi kere pembe göründü geçti . Hiç bişeye hemen heyecan yapıp üzülme .

İnşallah. Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı yinede.
Agrılar ilk hafta benimde çoktu canım . Hatta dedim Yok ya bu kadın embriyoyu kesin koyamadı düşürdü falan . Agrıları. Adet agrısı gibi belimde kasıklarımda bel agrım hiç geçmedi düne kadar . Ama adet sancılarım geçti ilkhafta . Kanama da bi kere pembe göründü geçti . Hiç bişeye hemen heyecan yapıp üzülme .
hakkimizde hayirlisi neyse o olsun canim

benim cuma gunu oldu canim.2.gun transfer ettiler yumurta sayim az olugu icin.onceki denememdede 2.gun transferiydi
Kaç denemen oldu canım sebebi özel değilse neden olmuyor .
Kızım iyi kötü arası 3 gün oldu yoğurt dışında bişey yemiyor yeşimi hemen çıkarıyor . 2 gece acilde kaldık dün gece sabaha kadar perişandı . Bu akşam tekrar götürecektim daha iyi gördüm götürmedim . Çantalarımız hazır bekliyoruz . Bu güne kadar ilk defa hastane gördü kızım ondan baya etkilendi doktor sayıklıyor resmen . İyi olavçcak inşallah

hakkimizde hayirlisi neyse o olsun canim
İnşallah sonucum pozitif çıkarsa tarihe geçerim herhalde :halay:bugün bitmek bilmeyen yıka kurut ay temizle topla kaldır git oraya gel buraya sırtımın ortasındaki yanmayla sabah 9 dan akşam 10 a kadar molasız ayaktaydım . Dua ette olsun inaşşalah bir yanim çok heyecanlı bir yanım çok kırık olansa benim yüzümden olmayacak diye

Back
X