insallah canim allahim sifa versin.tez vakitte iylesir insallah.canim sebepsiz infertilte dediler buzmana kadar hersey normal sozde.1 negatif asilamadan sonra tup bebege basladik 11 yumurta toplandi hersey iyi derken bir gun sonrasi aradilar yumurtalar olgun degil isleme 1 yumurta alindi neyse sansa dollenip bolundu 2.gun transferi oldu ve tuttu.3.ayda kalp atislari durdu kurtaj oldum malesef.bu ikinci denemem bundada 9 yumurta topandi isleme alinan 2 yumurta. dollendi biri 2 hucreli digeri 4 ve orta kalite yine 2.gun alel acele bir transfer yapildi sansim yukselsin die ikisinide koydular.malum hem 2.gun embriyisu hem orta kalite.yani sebesiz diyorlardi fakat 2.denemedede ayni sorun oldugu icin sayi var fakat isleme alincak olgunlukta olmadigi icin yumurta kalitesizligi oldugunu soylediler.boyle canim.simdi bi mucize bekliyorumKaç denemen oldu canım sebebi özel değilse neden olmuyor .
Kızım iyi kötü arası 3 gün oldu yoğurt dışında bişey yemiyor yeşimi hemen çıkarıyor . 2 gece acilde kaldık dün gece sabaha kadar perişandı . Bu akşam tekrar götürecektim daha iyi gördüm götürmedim . Çantalarımız hazır bekliyoruz . Bu güne kadar ilk defa hastane gördü kızım ondan baya etkilendi doktor sayıklıyor resmen . İyi olavçcak inşallah