2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

internetten 10 lu gebelik testi aldim :) persembe elime gecer tahminen.hergun yaparim artik.bugun icimde tutmadigina dair guclu bi his var.hatta doktor merkez arastrdim netten :)

internetten 10 lu gebelik testi aldim :) persembe elime gecer tahminen.hergun yaparim artik.bugun icimde tutmadigina dair guclu bi his var.hatta doktor merkez arastrdim netten :)
Dur kiz hemen once bi ise sonra kan ver pozitifi gor otur ama olmazsa arastirmak icin 1 ay vaktimiz var birlikte bakariz;) ben acibademdeyim burda en iyisi bu 3.kez orda denersem indirimde yaparlar diye orayi tercih ederim sanki galiba

Dur kiz hemen once bi ise sonra kan ver pozitifi gor otur ama olmazsa arastirmak icin 1 ay vaktimiz var birlikte bakariz:KK66: ben acibademdeyim burda en iyisi bu 3.kez orda denersem indirimde yaparlar diye orayi tercih ederim sanki galiba
ben eurefertile gttim cok arastrmadan 2 deneme kampanya fiyati vardi 1.olmazsa 2.bedava seklinde.oyuzden 2.yi orda yaptrdim ama bidaha yaptrmam orda.raporun var mi canim.fiyati nasil acinademin benim rapor da yok

benimde bugun 4.gun bugun agri falan kalmadi.aynrn canm hayirlisi
Ustune bide hasta oldum bogazlarim kotu kut kut oksurmek istiyorum sonra ya tuttuysa diyorum valla oksurmemek icin kendimi zorluyorum.biraz once bi oksurdum sol kasigimda batma oldu lan asya yoksa dedim:confused:

ben eurefertile gttim cok arastrmadan 2 deneme kampanya fiyati vardi 1.olmazsa 2.bedava seklinde.oyuzden 2.yi orda yaptrdim ama bidaha yaptrmam orda.raporun var mi canim.fiyati nasil acinademin benim rapor da yok
Canim raporum yok acibademde rapor gecmiyo saten ben 1.denememi 5500 tl ye yaptirmistim ilac hatic fakat bu sene zam gelmis 5800 civari olmus bu seferde olumsuz olursa 4500 alir herhalde.genel olarak basari orani yuksek bir ekibi var ama bana nasip olmadi yoksa bir cik arkadasimin cifter cifter bebekleri oldu

Canim raporum yok acibademde rapor gecmiyo saten ben 1.denememi 5500 tl ye yaptirmistim ilac hatic fakat bu sene zam gelmis 5800 civari olmus bu seferde olumsuz olursa 4500 alir herhalde.genel olarak basari orani yuksek bir ekibi var ama bana nasip olmadi yoksa bir cik arkadasimin cifter cifter bebekleri oldu
ben de iyi oldugunu duydum oranin.benim belki labrotuar degisirse su isleme alinmayan yumurtalardan umudum olur.biri cunku benim gbi iki kere ayni merkezde denemis isleme alinmiyo yumurtalar demsler transfer iptal olus birindede 2.gune tek embriyo kalmis.yumurtalarin kalitesiz demisler baska bi merkezde 3.denemde dondurulmusu bile kalmis elinde

d
Ustune bide hasta oldum bogazlarim kotu kut kut oksurmek istiyorum sonra ya tuttuysa diyorum valla oksurmemek icin kendimi zorluyorum.biraz once bi oksurdum sol kasigimda batma oldu lan asya yoksa dedim:confused:
gecmia olsun dikkat et canim.su senin gormedin benim gordugum test uzerinde inceleme yaptin mi :))

Yaa asya çok tatlısın güldürdün beni inşalşah güzel sonuçlar alırız rabbim ol desin yeterki

canim ciktimi kan sonucun
Çıktı canım sonuçlar ama ben almaya gidemedim kızım çok fena hiç düzelme görünmüyor . Sonuç 190 mı 198 mi öyle bişey dedi ama unuttum . Perşembe tekrar yapılacak . Sonuç çok iyi dedi . Eşime zorla aldırdım sabah tahlili bekle diyor allahım bu erkeklerde ha valla anlamak çok zor . Ben onca gün bekleyeyim son saatler için sabredelim .

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım yaaa çok heyecanlıydım sende pozitifi görürsek hiç dikkat etmicem valla kendime:KK15:
Canım çok teşekkür ediyorum pozitif Allah devamını nasip ederse inşallah . 290 arası bişeydi sonuç umuttum kendim telefon edip öğrencime laboratuvar dan ama şuan kızımın başında uyumasını bekliyorum . Her bünye farklı tabi ama kızıma hamileliğimde hep yatmıştım 3 ay kalkmadan iğne vuruldum . Kanamam hep devam etmişti . Çok dikkat etmiştim . Hiç bir işmyapmıyordum . Ama şimdi öyle değil . Kanamam olduğu gece hastene sandalye başımda kızımı bekledim kucağımda ayakta evde öyle hiç duraksız iş yaptım . Daha dün mutfak dolaplarımın içini temizledim. Yapılmaması gereken en ağır işleri yaptım . Rabbim nasip edecekse edecek zaten ordan öte köy YÖK canım . Kendini çok yorma ama kendini de kısıtlama onzaman daha çok hata yapıyoruz

Cikmistir cikmistir evde sevincten toplu halay cekiyolardir:halay::halay::halay:
Canim çok teşekkürler tabiki tarifsiz bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin . Normal bi gebelik olsa yapar testini oturur sevinirsin bu öyle değilki değer yükselecek mi kese görünecek mi ❤️ sesi var mı diye diye düşünürken insan odaklanamıypr . Kızımın hastalığına üzülmekten sevinemiyorum korkuyorum . Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah . Yarında senden alırız inşallah hayırlı sonuçlar :KK73:

Back
X