2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

d
gecmia olsun dikkat et canim.su senin gormedin benim gordugum test uzerinde inceleme yaptin mi :))
Canim belki 10 tane resim cekip bakmisimdir yok inan senin gordugun kadar gorsem bana yeter ama yok sonra kaldirdim attim ama guzel tarafi senin testindede bisi gormuyorum bu demektirki hala % 50 sansim devam ediyor:halay::halay:

Çıktı canım sonuçlar ama ben almaya gidemedim kızım çok fena hiç düzelme görünmüyor . Sonuç 190 mı 198 mi öyle bişey dedi ama unuttum . Perşembe tekrar yapılacak . Sonuç çok iyi dedi . Eşime zorla aldırdım sabah tahlili bekle diyor allahım bu erkeklerde ha valla anlamak çok zor . Ben onca gün bekleyeyim son saatler için sabredelim .
cok sukur canim cok sevindim Allah saglikli sihatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.kizin icinde allahtan acil sifalar insallah. dikkat et kendine.

Canim belki 10 tane resim cekip bakmisimdir yok inan senin gordugun kadar gorsem bana yeter ama yok sonra kaldirdim attim ama guzel tarafi senin testindede bisi gormuyorum bu demektirki hala % 50 sansim devam ediyor:halay::halay:
:) aynen canim ins yarin guzel haberler duyariz senden

Canım çok teşekkür ediyorum pozitif Allah devamını nasip ederse inşallah . 290 arası bişeydi sonuç umuttum kendim telefon edip öğrencime laboratuvar dan ama şuan kızımın başında uyumasını bekliyorum . Her bünye farklı tabi ama kızıma hamileliğimde hep yatmıştım 3 ay kalkmadan iğne vuruldum . Kanamam hep devam etmişti . Çok dikkat etmiştim . Hiç bir işmyapmıyordum . Ama şimdi öyle değil . Kanamam olduğu gece hastene sandalye başımda kızımı bekledim kucağımda ayakta evde öyle hiç duraksız iş yaptım . Daha dün mutfak dolaplarımın içini temizledim. Yapılmaması gereken en ağır işleri yaptım . Rabbim nasip edecekse edecek zaten ordan öte köy YÖK canım . Kendini çok yorma ama kendini de kısıtlama onzaman daha çok hata yapıyoruz
Canım çok geçmiş olsun rabbim kızına sağlık sıhhat versin hepimizin gözü aydın çünkü burda duyduğumuz bir pozitif hepimize umut ışığı oluyo sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun rabbim kızına sağlık sıhhat versin hepimizin gözü aydın çünkü burda duyduğumuz bir pozitif hepimize umut ışığı oluyo sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Özel olmazsa sizde sıkıntı nedir merak ettim yani eşindenmi sendenmi kaynaklıydı??

Cnm slm kaç gündür takip edemedim nasılsın test mi yaptın yarın mı kana gideceksin ben yıne idrar yaptım kana gitsem diye simdi zor tutuyorum
Canim idrar testi yaptim negatif yarin kana gitcem 12.gunum.senin kacinci gunun 12 falansa yap kan testini eahatla gerek yok sitres yapma bosuna

selam kızlar.çok güzel bir grup:) bende 4 şubatta transfer oldum ilk tüp denemem dün kan testi yaptım hcg:1.54 çıktı. galiba olmadı:(

Canim idrar testi yaptim negatif yarin kana gitcem 12.gunum.senin kacinci gunun 12 falansa yap kan testini eahatla gerek yok sitres yapma bosuna
Canım benım inş hayırlara vesile olur sonucun pozitif olur hiç umutsuz olma ben kandada ilaç etkisi olur diye mecbur 17 subat bekliycem doktor o tarihî verdı vardır bildiği diyorum bugun 12. gun dü

Back
X