2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

asya saka maka gunleri bitirdin hayirlisi neyse o olsun canim bu bekleyiste insani yipratiyor neyseki hersey belli olacak insallah pozitif cikar temennim ondan yana.cikmazsada canimiz sagolsun ama yapacak bsey yok.hadi hayirli haberler inaallah
İnş pozitiftir cnm kıslar hain catlama iğnesi ve Doktorun 17 subat demesinden ötürü bekliyorum cunku transfer sonrası 13. gun bu gu n hakkımızda hayırlısı duacıyımbhepimiz için

Kızlar benim de transferimin olalı bir hafta oldu kasiklarim da küçük batma arada ağrı var acaba var mıdır son iki günüm kaldı ama merak dan öleceğim

Evet canim 12::30 da kan vercem 2 saat icimde cikar sonuc sanirim.ya size bole yapcam:halay::halay::halay::anneadayı::anneadayı::anneadayı:yada bole yapcam:KK61::KK61::KK61::KK42::KK42: simdilik boyleyim:KK17::KK17::KK17:
İnşallah güzel haberlerini verirsin canım benim ama bak olmazsada lütfen üzülme inan bana daha hayırlı olduğu için olmamıştır

Kızlar benim de transferimin olalı bir hafta oldu kasiklarim da küçük batma arada ağrı var acaba var mıdır son iki günüm kaldı ama merak dan öleceğim
Bende transferimin 2. Günündeyim ama hiçbir kasık ağrısı ne bileyim batma gıdıklanma ağrı sızı tık yok yani bende korkuyorum yaa tutunmadımı acaba diye?

İnşallah güzel haberlerini verirsin canım benim ama bak olmazsada lütfen üzülme inan bana daha hayırlı olduğu için olmamıştır
Allahtan hep saglikli hayirli olsun dedim olmadiysa eger bir bildigi cardir elbet.canim seninki 5.gun embriyosu idrarda cikar artik test yapabilirsin:KK66:
Pardon canim merita ninki cikar seninkine daha var;)

Allahtan hep saglikli hayirli olsun dedim olmadiysa eger bir bildigi cardir elbet.canim seninki 5.gun embriyosu idrarda cikar artik test yapabilirsin:KK66:
Pardon canim merita ninki cikar seninkine daha var:KK66:
Kız asya bi anda kalbim yerinden çıkacak gibi patıradı kaç günde çıkar 5. Gün embriyosu

Bende simdi kan verdim dogrusu kanmi verdim canmi pek cikaramadim ama hayirlara vesile olsun insallah:KK70::KK70:2 saat sonra belli olur dedi ama ben 1 saat sonra arayip taciz etmeyi dusunuyorum kizlar :KK66::KK66:
Pozitifse erken cikiyo diyolar canim ama bilmiyorumm belki yalandir beni kandirmislardirr :)

Merhaba kızlar takibimdesiniz hepiniz de asyahayat asyahayat hayırlı haberlerini bekliyorum bende.bugun benim 9 günüm çok heyecanliyim. Belirti yok gibi bişey Karnım şiş. Kasiklarda çok nadir batma var.bende yerleşme kanaması falan da olmadı tedirgin oldum o yüzden .birde benim doktorum choriomon iğne verdi transferden sonra 1. Gün ve 5.gun yaptım. Böyle iğne olan varmı aranızda sanırım test yapsam bu iğneden dolayi pozitif çıkar.

Merhaba kızlar takibimdesiniz hepiniz de asyahayat asyahayat hayırlı haberlerini bekliyorum bende.bugun benim 9 günüm çok heyecanliyim. Belirti yok gibi bişey Karnım şiş. Kasiklarda çok nadir batma var.bende yerleşme kanaması falan da olmadı tedirgin oldum o yüzden .birde benim doktorum choriomon iğne verdi transferden sonra 1. Gün ve 5.gun yaptım. Böyle iğne olan varmı aranızda sanırım test yapsam bu iğneden dolayi pozitif çıkar.
İnsallah guzel sonuclarimiz olur canim.senin kacinci gin embriyosu bugun yarin idrarda cikar artik Allahin izni ile insallah

Back
X