2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba:halay::halay::halay::halay::halay::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Asyaaaa çok sevindim çok mutlu oldummm şimdi bu sonucu eşinin gözüne sokabilirsin:KK76::KK76::KK76: bugün benim modum çok düşük sanki olmadı diye bi his var içimde rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşattın inşallah

Kızlar birşey soracam baharatlı yemek falan yemeyin denilmişti transferden sonra ne zamana kadar yiyemiyoruz bilen var mı
Canım bana kimse öyle bişey demedi ben transfer oldum ertesi gün canım çiğ köfte çekti eşime söyledim bir sürü yedim baharattan kasıt kabız olma diyedir. Eğer sorun yoksa bence yiyebilirsin

Asyaaaa çok sevindim çok mutlu oldummm şimdi bu sonucu eşinin gözüne sokabilirsin:KK76::KK76::KK76: bugün benim modum çok düşük sanki olmadı diye bi his var içimde rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşattın inşallah
İnsallah canim sizlerde guzel haberler vericeksiniz ansallah. Dur kiz 2.gunden hemen modmu dusermis sabirli ol daha yeni tutunmaya calisiyo olacak insallah;)

İnsallah canim sizlerde guzel haberler vericeksiniz ansallah. Dur kiz 2.gunden hemen modmu dusermis sabirli ol daha yeni tutunmaya calisiyo olacak insallah:KK66:
Nedenini bilmiyorum hiç ağrım falanda olmadı hiçbişeyde hissedemiyorum yaa korkuyorum ne oldu acaba diye?

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba:halay::halay::halay::halay::halay::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Hayirli olsun.Sizin adiniza çok sevindim.Daridi bekleyen arkadaşlarıma inşallah ve bana

Back
X