Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bende dün pozitifi aldım hamileyim dünden beri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bende dün pozitifi aldım hamileyim dünden beri![]()
oyyy maşallahhhh, Allahım sağ salim kucağına aldırsın. :) ilk denememiydi?Canım bende dün pozitifi aldım hamileyim dünden beri![]()
aaaaaa cok sevındım cnm benım hayırlısıylaKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba![]()
Canım inş senden enerji aldım iş cıkışı kana gidiyorum kızlar:)Aynen canim bi arkadasda vurdurmustu 7.gun test yapmis negatif demekki catlatma ignesinin etkisi gecmis. Peritozu35 11.gunde yaptiginda pozitifti demekki hamile![]()
Yok canım ilk deneme değildi dondurulmuşla 3. Denemem di bu sefer tuttu . Bir kızım var 23 aylık oda tüp bebek . Benim tüplerim olmadığı için tedavi görüyorum canım .oyyy maşallahhhh, Allahım sağ salim kucağına aldırsın. :) ilk denememiydi?
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben aci biber yedim bol bol valla kimse bsry demedi bana :)Kızlar birşey soracam baharatlı yemek falan yemeyin denilmişti transferden sonra ne zamana kadar yiyemiyoruz bilen var mı
ayy cok heycanli hemen bize yaz olurmu olmsuz olursa uzelme sakin hayirlisi olsun canimCanım inş senden enerji aldım iş cıkışı kana gidiyorum kızlar:)
Guzel haber vereceksin insallah ben biliyorum hadi sonucunu alinca yaz canimCanım inş senden enerji aldım iş cıkışı kana gidiyorum kızlar:)
Asyaaaa çok sevindim çok mutlu oldummm şimdi bu sonucu eşinin gözüne sokabilirsinKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba![]()
Canım bana kimse öyle bişey demedi ben transfer oldum ertesi gün canım çiğ köfte çekti eşime söyledim bir sürü yedim baharattan kasıt kabız olma diyedir. Eğer sorun yoksa bence yiyebilirsinKızlar birşey soracam baharatlı yemek falan yemeyin denilmişti transferden sonra ne zamana kadar yiyemiyoruz bilen var mı
İnsallah canim sizlerde guzel haberler vericeksiniz ansallah. Dur kiz 2.gunden hemen modmu dusermis sabirli ol daha yeni tutunmaya calisiyo olacak insallahAsyaaaa çok sevindim çok mutlu oldummm şimdi bu sonucu eşinin gözüne sokabilirsinbugün benim modum çok düşük sanki olmadı diye bi his var içimde rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşattın inşallah
Biz seninle nasıl bu kadar aynı kafadayız bende dün çiğ köfte çekti canım eşime aldırdım nasıl yedim bi bilsenben aci biber yedim bol bol valla kimse bsry demedi bana :)
ay canim istedi siparis verim bebde bari :)))Biz seninle nasıl bu kadar aynı kafadayız bende dün çiğ köfte çekti canım eşime aldırdım nasıl yedim bi bilsen![]()
Nedenini bilmiyorum hiç ağrım falanda olmadı hiçbişeyde hissedemiyorum yaa korkuyorum ne oldu acaba diye?İnsallah canim sizlerde guzel haberler vericeksiniz ansallah. Dur kiz 2.gunden hemen modmu dusermis sabirli ol daha yeni tutunmaya calisiyo olacak insallah![]()
Ben dün doyasıya yedim Allaha çok şüküray canim istedi siparis verim bebde bari :)))
hadibakalım hayırlı haberler veririsin inşallahGaliba ben yarın
Hayirli olsun.Sizin adiniza çok sevindim.Daridi bekleyen arkadaşlarıma inşallah ve banaKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim