Eki Görüntüle 1954401 kıslar aldım sonucumu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1954401 kıslar aldım sonucumu :)
Cnm 5. Gün 13. Gunducanimm gozun aydin cok sukur cok guzel degerin neredeyse kese gorulcek kadar Allah tamamina erdirsin masallah
cift embriyomuydu kacinci gunun.kacinci gun embriyosu canim
canim tek miydi deger yuksek ikiz mi olcak yoksa :)Cnm 5. Gün 13. Gundu
canim zaten kanda cikiyor hadi insallah iyi haberler alirsin kan sulandrci mi kullaniyorsun gebelik olursa rapor cikarttir canimKızlar ıgnem bitmişti doktoruma yazdım. Yarın test yaptır olumlu olursa reçete yazarım demiş. Yarın test yaptircam kısaca 10 gün toplam 13.gun olmuş olacak
ben 2.gun transferi kanda 10.gun 94 sonuc almistim canim varsa cikarKızlar ıgnem bitmişti doktoruma yazdım. Yarın test yaptır olumlu olursa reçete yazarım demiş. Yarın test yaptircam kısaca 10 gün toplam 13.gun olmuş olacak
Gözünaydınnn canım benim Allahım inşallah bizede nasip et yaaa çok güzel çok sevindimmmmCnm 5. Gün 13. Gundu
Kız 13 gün nasıl sabrettin bende çok şükür 2 günü bitirdim kaldı 8 günGözünaydınnn canım benim Allahım inşallah bizede nasip et yaaa çok güzel çok sevindimmmm
Yok cnm tek embriyo olamazdıcanim tek miydi deger yuksek ikiz mi olcak yoksa :)
Cnm sagol teşekkür ederim inş sizdenim güzel hBr alicazP Peritozu35i tebrik ederim arkadaşım
Cnm ne yapayım zaten çatlama iğnesi vurdular ondan diye dusundumKız 13 gün nasıl sabrettin bende çok şükür 2 günü bitirdim kaldı 8 gün![]()
Hakkımızda hayırlısı hepimize dua edicem allah nasip etsin insCnm ne yapayım zaten çatlama iğnesi vurdular ondan diye dusundum
Bilmiyorum canım yarın sabah yapacağım bakalım çıkacak mı biraz da korkuyorum galibacanim seninki artik belli olmustur
Canım. Çok sevindim hayırlı olsun insallah keseyim sonrada minik kalp atışlarını duyarsınÇok teşekkürler isteyen herkese allah nasip etsin dua edicem hepimize
Eki Görüntüle 1954401 kıslar aldım sonucumu :) 990 cıktı hamileyim[/QUOTEhayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah . Sonucun çok güzel çıkmış maşallah Allah devamına erdirsin inşalah
Hayirli olsun.Tebrik ederim.Saglikla kucaginiza da alin inşallahÇok teşekkürler isteyen herkese allah nasip etsin dua edicem hepimize
Ben demostim hamilesin diyeCnm ne yapayım zaten çatlama iğnesi vurdular ondan diye dusundum
Amin cnm ıns hepımıze guzel haberler gelecekCanım. Çok sevindim hayırlı olsun insallah keseyim sonrada minik kalp atışlarını duyarsın