2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Arkadaslar merhaba. Icinizde hic calisan yokmu. 2 yildir bebegim olmuyo sebepsiz interfile grubundaniz. Ancak isten izin alip tedaviye gidemem diye korkuma ne asilama ne tup bebek yaptiramiyorum.

Arkadaslar merhaba. Icinizde hic calisan yokmu. 2 yildir bebegim olmuyo sebepsiz interfile grubundaniz. Ancak isten izin alip tedaviye gidemem diye korkuma ne asilama ne tup bebek yaptiramiyorum.
Canım onu dr ile ayarlarsin mutlaka hastaneler orda bulunduğuna dair belge veriyor zaten eğer iş yerin isterse onu verişin bence bu konu da iş yerinde anlayış gösterir

Slm arkadaşlar bnde tüp bebek yaptırdım bugün 12. Günüm ilk denemem kan tahlilim olumlu çıktı ama umutlanmak istemiyorum

mrhaba hosgeldin tebrik ederim.Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah
Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versin Rabbim sevinmek için çok erken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama şimdi yorumları okuyunca umutlar azalıyor biraz

Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versin Rabbim sevinmek için çok erken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama şimdi yorumları okuyunca umutlar azalıyor biraz
amim canim.neden umutlanir azaliyor ilk denemen ve pozitifi gormussun defalarca deneyip birkere bile pozitif gormeyenlar var.iyi dusun iyi olsun. insallah

Kızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(

Kızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(
Canim kirmizi olmadigi surece sikinti yok diye biliyorum bugun test gununmu artik idrardada kandada cikar canim test yAp rahAtla İnsallah guzel sonuclarin olur canim

Back
X