Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kirmizi degilse adet degildir canim.neyseki test vercektin bugunKızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(
Canim sen nasilsin varmi bi belirti falankirmizi degilse adet degildir canim.neyseki test vercektin bugun
Canımmm korkma bugünün hayırlı ve güzel haberi sen olursun inşallahKızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(
yok canim hicbiseyCanim sen nasilsin varmi bi belirti falan![]()
canim bukadar olur ayni bende grip kalktim nefes alamiyorum bogazlarim yaniyo insallah bisey olmazKızlar yaaa bugün benim transferimin 3. Günü ve ben grip oldum bu durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı hani vücut direncim falan düşecek yaçok kötü oldu bu durum yaa annemlerde köy yoğurdu yemiştim şifa olsun diye o yüzden oldu sırf
Yaa evden çıkmamak hasta etti beni yada yediğimiz çiğ köftelercanim bukadar olur ayni bende grip kalktim nefes alamiyorum bogazlarim yaniyo insallah bisey olmaz
cifkofteyi abarttim hatta gece kalktm bida yedimYaa evden çıkmamak hasta etti beni yada yediğimiz çiğ köftelerçokta korkuyorum inşallah bişey olmaz yaaa
Benim burnum akıyo su gibi bide boğazım acıyo başımda biraz sersem inşallah dediğin gibi öksürüğe çevirmezcifkofteyi abarttim hatta gece kalktm bida yedimbu sene grip salgini cok agir geciyor bir aydan fazla surdu kuru oksuruk yapmisti ben ilk kez busene cok cektim gripten.simdi de korkum yine o ardi arkasi kesilmeyen oksuruklerin baslamasi.neyse sicak bseyler icelim bari
Kizlar bisi soyliyeyim mi bence sizin bebekler tutundu bu yuzden hasta oldunuz.cunku ben ilk gebeligimdede bundada transfer sonrasi bir kac gun sonra bigazlarim acir oksuruk tutardi.sanirim bebisler tutununca bizim bunye zayifliyor ve drenc dusunce hastalaniyoruzKızlar yaaa bugün benim transferimin 3. Günü ve ben grip oldum bu durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı hani vücut direncim falan düşecek yaçok kötü oldu bu durum yaa annemlerde köy yoğurdu yemiştim şifa olsun diye o yüzden oldu sırf
Allah nasip ederse yarin cuma namazindan sonra esim gelcek gitcez gelcez canim hayirlisi ile katlanmistir insallah.bu aradacanim 12.gun 85 olan deger 14 gun kac olursa tamam oluyo bu isyok canim hicbiseysende durumlar nasil testi nezman tekrarlayacksin
Ayyyy asya ağzın bal tuttuğun altın olsun inşallah öyledir yaaaa inan varya kapıdan dışarı çıkmadım dün bi kase yoğurt yedim onuda annem çıkardı 10 dkka bekletti hemde hasta olmim diye tavuk suyuna çorba turşu falan yiyorum dikkat edeyim diye dün akşama kadar bişeyim yoktu bugün pertim resmenKizlar bisi soyliyeyim mi bence sizin bebekler tutundu bu yuzden hasta oldunuz.cunku ben ilk gebeligimdede bundada transfer sonrasi bir kac gun sonra bigazlarim acir oksuruk tutardi.sanirim bebisler tutununca bizim bunye zayifliyor ve drenc dusunce hastalaniyoruzkizlar kapiya bile cikmiyoruz buzdolabindan soguk su icmiyoruz niye hastalanalimki
tabiki
![]()
ayy insallah asyacim ozman boyle hastaliga can kurban :)Kizlar bisi soyliyeyim mi bence sizin bebekler tutundu bu yuzden hasta oldunuz.cunku ben ilk gebeligimdede bundada transfer sonrasi bir kac gun sonra bigazlarim acir oksuruk tutardi.sanirim bebisler tutununca bizim bunye zayifliyor ve drenc dusunce hastalaniyoruzkizlar kapiya bile cikmiyoruz buzdolabindan soguk su icmiyoruz niye hastalanalimki
tabiki
![]()
1.5 kat artmasi lazim minumum canim 130 falan yetiyo :) ama bence 2 katindanda fazla artcak :)Allah nasip ederse yarin cuma namazindan sonra esim gelcek gitcez gelcez canim hayirlisi ile katlanmistir insallah.bu aradacanim 12.gun 85 olan deger 14 gun kac olursa tamam oluyo bu is![]()
İnsallah guzel sonuclariniz olcak canim ben inaniyorumAyyyy asya ağzın bal tuttuğun altın olsun inşallah öyledir yaaaa inan varya kapıdan dışarı çıkmadım dün bi kase yoğurt yedim onuda annem çıkardı 10 dkka bekletti hemde hasta olmim diye tavuk suyuna çorba turşu falan yiyorum dikkat edeyim diye dün akşama kadar bişeyim yoktu bugün pertim resmen
mrb canim hosgeldin.hadi bakalim yumoslarini al gel yanimiza beklenler kervanina katil sonra:)kızlarr merhaba cumartesi benimde transferim var ilk denemem ve cok heyecanlıyım. rabbim sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
mrb canim hosgeldin.hadi bakalim yumoslarini al gel yanimiza beklenler kervanina katil sonra:)