2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

İnsallah guzel sonuclariniz olcak canim ben inaniyorum:KK66: ben 5.gun hastalandim sonrada hep oyle devam etti hergun bir bardak ihlamur iciyorum hosaf cok iyi beslenmeye calisiyorum ama oldum genede hasta.benim bogazim gidiklaniyo gibi gicik oluyodu olsurmemk icin ne cabalar veriyodum cok sulur bana nasip oldu sira sizde yetisin bana tek basina kese kalp atisi zevkli olmaz :KK66:
aynen canim bogazim kasiniyo.oksurcek gbi oluyorum korkudan elim karnimda bugun.ay insallah asyacim insallah

İnşallah ben kan verdim Allah im ne olur olumlu olsun ama kahverengi akıntı devam ediyor hala umudum hiç kalmadi.
canim bi ciksin bakalim sonuc adet gununmuydu normalde bugun.pozitif olmasada hayirlisini istedik diyip onumuze bakacagiz yapacak bseyimiz yok.rabbim kucagmizi bos birakmasin en kisa zamanda hepimize o mutlulugu yasatsin insallah.ben inan suan negatif cikasa cok uzulmem illaki uzulur insan ama.o pozitifi gorup kalp atslarini duyup kaybettikten sonra negatif gormek hic bisey hayirlisiysa olsun

canlar
sevdim3737 sevdim3737 neyaptin doktorla gorustun mu test yapacakmisin
R ruyagokk sendende iyi haberler aliriz umarim
M Merita idrar testi yapacaktin yaptin mi
Doktoruma yazdım ama görmedi bende kanımi verdim geldim 4.5 gibi gelin dediler. O zaman belli olacak. Ümidim var gibi de yok gi bide normalde adet günüm benim Şubat'ın 23 de kanama lekelenme hiç bişey yok.buda beni tedirgin ediyor.

Doktoruma yazdım ama görmedi bende kanımi verdim geldim 4.5 gibi gelin dediler. O zaman belli olacak. Ümidim var gibi de yok gi bide normalde adet günüm benim Şubat'ın 23 de kanama lekelenme hiç bişey yok.buda beni tedirgin ediyor.
ins guzel haberler alirsin canim.o cikar verdikten 2 saat sonra arar ogrenirsin degeri

canim bi ciksin bakalim sonuc adet gununmuydu normalde bugun.pozitif olmasada hayirlisini istedik diyip onumuze bakacagiz yapacak bseyimiz yok.rabbim kucagmizi bos birakmasin en kisa zamanda hepimize o mutlulugu yasatsin insallah.ben inan suan negatif cikasa cok uzulmem illaki uzulur insan ama.o pozitifi gorup kalp atslarini duyup kaybettikten sonra negatif gormek hic bisey hayirlisiysa olsun
Evet canım adet günüm bugün normalde.tabiki hayırlısıni istedik Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(
Canım sitres yapma sakın bende ilk transferimde öyle kahve rengi olmuştu. Şimdiki transferimde bildigin pembe kan geldi hemde baya bi . Aradım doktoru progesteronu artırdı sorun değil dedi . Muhakkak test yapmamı söyledi . Şakın adet olacağım sitresine girme . Bak ben kanama olmama rağmen hamileyim . Hayırlısı inşallah

Ne olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi

Ne olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi
yok canim olmaz merak etme aynen oyleydi hatta bazilari direk kaldriyor doktor bana yurtdisinda hic yatrmiyorlar bi getrisi yokta yinede yat biraz kafanda soru isareti kalmasin dedi

ilkindede ayni sekildeydi ve ben cok sksmistim 20 dk olmadan wcye kostum pozitifi gormustum

Back
X