2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Öncelikle Rabbim hayirlarla sonuclandirip tamamına erdirsin güne takılıp da stres olma Rabbim ol derse olur ben bu ayrıntıları burada öğrendim hatta ilk sefer de hastaneye kizdim bizi niye günlerce bekletiyorlar da yapmıyorlar diye
Serapcım sen de hiç belirti var mı?

Okudum sonucunu ama o kadar zormus ki birşeyler yazmak yada ne denir ki bilemedim bu kadar metanetli duruşunu görünce pazar günü benimde onuncu günüm tahlil yaptıracağım ve çok korkuyorum acaba ne yaparım Rabbim hepimize önce sabir dayanma gücü arkasından da müjdeyi versin kucaklayalim
amin canim.ilk denemede tuttu degerim yukseldi keseyi gordum kalp atislarini duydum sonradan kaybettim onun acisi tarifsizdi oyuzden belkide bukadar metanetliyim.insallah sizlerden pozitif haberi aliriz

canim senin degerin hakkinda doktor bisey dedimi sonradan verdinmo kan
canım 10 gün değerim 107 cıktı 12.gün değerim 272 14.gün değerim 394 cıktı hepsini watsaptan gönderdim hocaya son değerim için sınırda çıkmış dedi.bugün sabahtan kan verdim 3 gibi çıkacak.bugün sanırım kritik bir gün .doktor bini buluncaya kadar bir gün arayla devam dedi. canım sen raporsuz mu yaptırdın ıkı defa tüp bebeği

Kızlar günaydın benim dün akşam kahverengi bi akıntım oldu sonra pembeleşti ve ben çok korktum acile gittim kan verdim ve sonuç malesef negatif transferimin 8. Günüydü. Olmadı... bu süreçte bana destek olan herkese asyahayat asyahayat ve S Shahida özellikle sizlere çok teşekkür ediyorum hayırlısını istedik hayırlısı buymuş demekki ama ben o kadar metanetli değilim ne yazıkki çok ağır geldi bu bana.uzun bi dönem ne buralara girerim nede yanaşırım böyle şeylere hepiniz hakkınızı helal edinizi

canım 10 gün değerim 107 cıktı 12.gün değerim 272 14.gün değerim 394 cıktı hepsini watsaptan gönderdim hocaya son değerim için sınırda çıkmış dedi.bugün sabahtan kan verdim 3 gibi çıkacak.bugün sanırım kritik bir gün .doktor bini buluncaya kadar bir gün arayla devam dedi. canım sen raporsuz mu yaptırdın ıkı defa tüp bebeği
ay insallah yukselir canim inaniyorum ben.evet canim ozelde yaptrdim daha borclari duruyor tekrar ozele baslayamam yakin zamanda

Kızlar günaydın benim dün akşam kahverengi bi akıntım oldu sonra pembeleşti ve ben çok korktum acile gittim kan verdim ve sonuç malesef negatif transferimin 8. Günüydü. Olmadı... bu süreçte bana destek olan herkese asyahayat asyahayat ve S Shahida özellikle sizlere çok teşekkür ediyorum hayırlısını istedik hayırlısı buymuş demekki ama ben o kadar metanetli değilim ne yazıkki çok ağır geldi bu bana.uzun bi dönem ne buralara girerim nede yanaşırım böyle şeylere hepiniz hakkınızı helal edinizi
canim benim aynen hayirlisi buymus tabiki uzulursun bende uzuldum.agladim ama onca emek bekleyis hepsi bi testle butun hayaller biranda yokoluyor.ama bunu sorun edip haýati zindan etmemeliyiz kendimize bak 29 yasindasin daha cok yol var onunde insanlar defalarca yapiyor negatif aliyor sonradan kaybediyor kimisine imkansiz tup bebek sansim bile yok diyolar en azindan bizim umudumuz var .kendini cabuk toparlamaya calis mervecim lutfen.kac cikti degerin yukselecek.gbi degilmi

bak uzun donem yanasmam demissin aksine hemen biyerden basla zaman kaybetme.ugras cabala neden olmasinki canim insallah olur.

Değer 1.20 uğraşamam esra buna ne param neden gücüm yok şu anda kaldıki küçük bi şehirde yaşıyorum böyle şeyler için en yakınım trabzon çalışıyoruz eşimde bende kazandığımızla kira olan evimizi zor geçindiriyoruz izin almak bile problem iyi bi yerde tedavi görmek içib bir ay izin almak gerekiyo ben şimdilik hiçbişey düşünemiyoruö

ay insallah yukselir canim inaniyorum ben.evet canim ozelde yaptrdim daha borclari duruyor tekrar ozele baslayamam yakin zamanda
hayırlısı olsun canım hakkında. hem maddi hem manevi yıpratıyor süreç insanı .bizde bir tüp bebek parasını kaan aydosla tedavide harcadık .hadi para neyse diyorsun da maddiyatta önemli oluyor zamanı gelince

hayırlısı olsun canım hakkında. hem maddi hem manevi yıpratıyor süreç insanı .bizde bir tüp bebek parasını kaan aydosla tedavide harcadık .hadi para neyse diyorsun da maddiyatta önemli oluyor zamanı gelince
Canım hergun yapmana gerek yok benimde ilk sınırda çıkmıştı 3. Cü testi 4 gün sonra yaptım binleri geçmişti.

Hakkında hayırlısı olsun cnm ne dıyelım zamanı var Rabbım yuzune güldürsün inş

Canimm cok uzuldum cinku cok umutluydum hemserim ama Hic umutsuzluga dusme ben ilk yavruma 7 yil ugrastan sonra kavustum 10.yilda tekrar yadadim Rabbim sizlere benim kadar ugrastirmadan nasip etsin insallah.kendini toparla maddi manevi so ra iyi bir yerde tekrar dene canim ;)

Back
X