2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

ben sebepsiz infertilite grubundaydim taki tup bebek yaptrana kadar yumurta toplama isleminde fazla sayida yumurta olmasina ragmen olgun cikan 1 2 yumurta oldu dolayisi yumurta kalitesizliginden kaynakli muhtemelen dediler.demekki normaldede buyuzden olmuyormus.sebepsiz infertilite diye birsey yok aslinda illaki bir sebep var
Ben de de sebepsiz dedi herşey normal ama yumurtalar toplansın bakalım ne çıkacak

arkadaşlar bana bi akıl verin doktorum beta hcg sınırda ve %50 artış gösteriyor şu an yapcak bişey yok bir gün arayla takibe devam dedi.
10.gün 107
12.gün 272
14.gün 394
16.gün 539 çıktı.
ben artık kötü düşünmeye başladım. dış gebelik falan olabilir mi? önceki tüp bebek denemelerinizde böyle bir şey yaşayan var mı aranızda .

arkadaşlar bana bi akıl verin doktorum beta hcg sınırda ve %50 artış gösteriyor şu an yapcak bişey yok bir gün arayla takibe devam dedi.
10.gün 107
12.gün 272
14.gün 394
16.gün 539 çıktı.
ben artık kötü düşünmeye başladım. dış gebelik falan olabilir mi? önceki tüp bebek denemelerinizde böyle bir şey yaşayan var mı aranızda .
canim doktor daha iyisini bilir.strese grme iyice insallah katlanir.Allah korusun dis gebelik degildir insallah.iyi dusunelim iyi olsun

10.gün 107
12.gün 272
14.gün 394
16.gün 539 çıktı.
Canım neden doktorun seni böyle sitres sokuyor anlamıyorum . Benim gebeliğimde 98 şey başlamıştım . İkinci bir test istememişlerdi bile . Şimdi ki gebelik testimde 190 aradıydı iki gün sonra istendiğinde 400 çıktı . Üçüncü bir testi istemediler . Ben 5. Gün embriyosu transfer olmama rağmen sonuçlar bunlar . Sonuçların çok güzel . Bence doktorunla detaylı konuş hatta eco iste bu böyle sitresle olmaz ki . Hamilesin ama tadını çıkaramıyorsun. Biraz rahatla . Herkeste herşey aynı olacak değil . Bak benim kanamam oldunadet gibi ama hamileyim . Günlerce ayakta yorgun geçirdim hiç dinlenmeden pozitifi aldım . İlk gebeliğimde göğüslerde hassasiyet kahve rengi kanama falan olmuştu bu sefer kırmızı kan oldu resmen . Ama her vücuttaki hormon değeri aynı değil . Doktoruna sor olmazsa başka doktora sor hamileliğin tadını çıkart . Daha da önemlisi rabbim sağlıkla gebeliğimizin devamını nasip etsin hayırlısını versin inşalah

Canım neden doktorun seni böyle sitres sokuyor anlamıyorum . Benim gebeliğimde 98 şey başlamıştım . İkinci bir test istememişlerdi bile . Şimdi ki gebelik testimde 190 aradıydı iki gün sonra istendiğinde 400 çıktı . Üçüncü bir testi istemediler . Ben 5. Gün embriyosu transfer olmama rağmen sonuçlar bunlar . Sonuçların çok güzel . Bence doktorunla detaylı konuş hatta eco iste bu böyle sitresle olmaz ki . Hamilesin ama tadını çıkaramıyorsun. Biraz rahatla . Herkeste herşey aynı olacak değil . Bak benim kanamam oldunadet gibi ama hamileyim . Günlerce ayakta yorgun geçirdim hiç dinlenmeden pozitifi aldım . İlk gebeliğimde göğüslerde hassasiyet kahve rengi kanama falan olmuştu bu sefer kırmızı kan oldu resmen . Ama her vücuttaki hormon değeri aynı değil . Doktoruna sor olmazsa başka doktora sor hamileliğin tadını çıkart . Daha da önemlisi rabbim sağlıkla gebeliğimizin devamını nasip etsin hayırlısını versin inşalah
canım bende sanki az bi kahverengi lekelenme oldu transferden sonra 8 9 .gün hatırlamıyorum.herhangi bi lekelenme de olmadı.bilmiyorum ya beni bu stres bitirdi resmen kalp atısı yada keseyi görene kadar da devam edecek biliyorum. doktor meselesine gelirsek zaten naz niyaz yazıyor watsaptan arasam açmaz çok yoğun. tek şansım watsaptan yazışmak yani kısaca .

kızlar bir şey soracam preseed diye bi jel kullanan oldu mu.bende nette gördüm kullanan sonuç alan olmuş tabi ne kadar doğru bilemem de merak ettim bende.

kızlar bir şey soracam preseed diye bi jel kullanan oldu mu.bende nette gördüm kullanan sonuç alan olmuş tabi ne kadar doğru bilemem de merak ettim bende.
Ben biraz arastirmistim o jeli.sonra vazgectim kullanmaktan.kullanip hamile kalanlarda dusuk cok olmus.baya bi yorum okudum hatta.guvenemedim.biraz arastirin isterseniz.

canım bende sanki az bi kahverengi lekelenme oldu transferden sonra 8 9 .gün hatırlamıyorum.herhangi bi lekelenme de olmadı.bilmiyorum ya beni bu stres bitirdi resmen kalp atısı yada keseyi görene kadar da devam edecek biliyorum. doktor meselesine gelirsek zaten naz niyaz yazıyor watsaptan arasam açmaz çok yoğun. tek şansım watsaptan yazışmak yani kısaca .
Türkiye'de yine iyi doktorla watsaptan görüşüyorsunuz . Burda herşeyi fax la bildiriyorlar . Acil durum olduğunda hemşire telesekreterine mesaj bırakıyoruz arıyorlar sonra . Hafta sonunise nöbetçi doktor var belki ona ulaşabiliyorsun . Bazen öyle çaresiz kaldığım oldu akşama kadar elim telefonda kaldı kimseye ulaşamadım . İlk randevum kendi seçtiğim doktordu . Sonra tahlillerimi falan takip eden doktorlar hep başladıydı . Düşünsenize burda tedavi olduğunuzu . Valla çıldırırsınız . Bazen öyle bi oluyorki bir yanlışınız olmasın bu ilacı kullanmam gerekmıyormuydu bile dediğim oldu . Çok yerde ben arayıp bildirdim onların bana söylemesi gereken şeyleri . Öyleki umutsuzluğuma ve sitresime sitres kattılar . Kedi gibi peşlerinde geziyoruz . Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah . Evlat hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah . Evladı olup kıymetini bilmeyenlerede vicdan versin inşalllah

Canim ben 1 sene kadar her iliskide kullandim ayiptir soylemesi isi hizlandirmak disinda cocuk konusunda bir faydasini gormedim:KK12:o_O

Back
X