2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Ben dondurulmus embriyo transferi icin gun bekliyorum arkadasim.Yarin transfer icin son kontrole gidicem.Daha once de dondurulmuslarla transfer yapilmisti ama ben oyle bir igne kullanmadim.

Ben dondurulmus embriyo transferi icin gun bekliyorum arkadasim.Yarin transfer icin son kontrole gidicem.Daha once de dondurulmuslarla transfer yapilmisti ama ben oyle bir igne kullanmadim.
sık kontrole gidiyor musunuz? bende nisanda dondurulmuş transfer olacam inşallah

Sadece adetimin ikinci gunu gittim muayene oldum progestan ve ostrojen takviyesi verildi.onlari kullandim.yarin rahim agzi uygun mu diye bakilacakmis.sonra da transfer icin gun verecekler.inşallah.bir aksilik cikmazsa tabi.

Kızlar bende bu ay dondurulmuş embiryolar transfer edilecek doktorum gunde iki tane estrofem kullanmamı söyledi başka da bir bilgi vermedi şimdi süreç nasıl olacak kızlar birde salı kontrole çağırdı.

Selamlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tez vakitte kucaklarımızı sağlıcak ile doldursun inşallah. Benim bir sorum olacak kızlar bilgisi olan cevap verir mi acaba. Bu ay özel bir hastahanede tüp bebek tedavisine başladım yalnız ahm sonucum 4-5 arası çıktı bu yüzden devlet ödeneği alamayacağım söylendi hastahaneden, tamamen ücretli olacakmış tedavim. Benim en son tedavim 2012 de olmuştu süreci 3 yılı geçmiş dediler oysa ben kendi kendine hamile kalamayan yaşayan çocuğu olmayan bir infertilim şu durumda nasıl devlet yardımı alamam kafamı kurcaladı.

Selamlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tez vakitte kucaklarımızı sağlıcak ile doldursun inşallah. Benim bir sorum olacak kızlar bilgisi olan cevap verir mi acaba. Bu ay özel bir hastahanede tüp bebek tedavisine başladım yalnız ahm sonucum 4-5 arası çıktı bu yüzden devlet ödeneği alamayacağım söylendi hastahaneden, tamamen ücretli olacakmış tedavim. Benim en son tedavim 2012 de olmuştu süreci 3 yılı geçmiş dediler oysa ben kendi kendine hamile kalamayan yaşayan çocuğu olmayan bir infertilim şu durumda nasıl devlet yardımı alamam kafamı kurcaladı.
arkadasim 3 senelik evliliğini doldurduysan yasin 23 ila 39 arası ise ve 3 iyneli asilama denemen varsa rapor hakkin var demektir.

3 yillik evlilik sarti evet ama ben iki kez negatif asilama sonrasi rapor cikiyor diye biliyorum.bunun disinda esinizde sperm problemi olmasi fsh hormonunuzun yuksek olmasi rapor alma da etkili.birinin var olmasi yeterli.yumurta rezervinin susuk olmasi da yeterli rapor icin ama o sizin yuksek.

Arkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?

Arkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?
Panik yapma bence.bu gebelik hormonunun idrara gecmesiyle ilgili.herkeste farkli olyor.belki sizin henuz gecmemistir idrara.kandan baktirin isterseniz.yarin belli olur artik kandan bakilinca.inşallah pozitif olur sonucunuz.

Panik yapma bence.bu gebelik hormonunun idrara gecmesiyle ilgili.herkeste farkli olyor.belki sizin henuz gecmemistir idrara.kandan baktirin isterseniz.yarin belli olur artik kandan bakilinca.inşallah pozitif olur sonucunuz.
Çok teşekkür ederim biraz olsun için rahatlıyor dediğiniz gibi olur inşallah

canim yanilma payi var tabiki.hatta ben normal idrar testinde 2.cizgiyi silik gordum herseferinde sonra birde erken gebelik aldim ondada ikinci cikti.ama testim negatifti bidaha asla guvenmem.senin erken daha cikmayabilir ciksada guvenme derim

Merhaba kizar benim bugün transferimin 5.günü beklemek çok zor hiç belirti yok idrarımın dünden beri koyu olması dışında oda ilaçlardan sanırsam.Benim gibi bekleyenler var mı?

Merhaba kizar benim bugün transferimin 5.günü beklemek çok zor hiç belirti yok idrarımın dünden beri koyu olması dışında oda ilaçlardan sanırsam.Benim gibi bekleyenler var mı?
Daha cok erken.hic belirti de aramayin.kendinizi strese sokarsiniz.sabir.beklemekten baska yolu yok.inşallah güzel haberlerinizi aliriz.

Back
X