Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım zor bir süreç biliyorum ama kalbini ferah tut tek ve kötü kalitede embriyo ile gebe kalanlar var.Umduğu kaybetme.psikoloji çok önemli. Elinden geleni yapmışsın zaten.Gücünün yetmediği şeyler için yıpratma kendini.dualarım annelik duygusunu tatmak isteyen herkes için. Insallah guzel haberlerini bekliyoruz.Merhabalar, pazartesi günü döllenmemin 3. Günü ve arayan laboratuvar çalışanı yarın transferin olabileceğini 9 hücreli olduğunu söyledi. Fakat kafamda kocaman bir soru işareti var, herkes 5. Gün transferin daha sağlıklı olduğunu diyor. Aşırı karamsarlığa düştüm![]()
Daha cok erken.hic belirti de aramayin.kendinizi strese sokarsiniz.sabir.beklemekten baska yolu yok.inşallah güzel haberlerinizi aliriz.
15 yıllık evliyim daha önce 2 aşılama 2 tüp denemem var yaş ta uygun diğer şartların hepsi uygun fakat sadece Ahm sonucu yüksek birde en son tüp denemem 2012deidi 3 seneyi geçmiş arası bu sebepler ile çıkmıyprmuşarkadasim 3 senelik evliliğini doldurduysan yasin 23 ila 39 arası ise ve 3 iyneli asilama denemen varsa rapor hakkin var demektir.
Merhaba tedavin hayırlınolsun inşallah . Ben iki kere dondurulmuş transferim oldu ikiside tutmadı . Sonra protokol değiştirip iğne tedavisi uygulandı . Gonal f işe başladım hatırlamıyorum kaç gündü ama sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum . Ondan 6 gün falan sonra transferim yapıldı . Yumurta toplamı işlemi olmuyor ama bu hormon değerleriyle alakalı olduğundan bu sitemi uyguladılar . Bazen hap ve paç yeterli gelmiyor kişiye göre . Folik asid ve progesteron dışında başka işey kullanmadım . İnşalah güzel sonuçlar alırsın . İğneyi vurulduğun saat önemli yanlız .Arkadaşlar aranızda dondurulmuş transfer olan var mi transfer sonrası çatlatmak ignesinden bahsediliyor bu nedir bana soylemediler
Tüp bebek raporu için sizlerden istenen belgeler nelerdi?arkadaşlar.
arkadasim onda bir yanlışlık var sebep 3 sene ara vermen yada amh yüksekliği olamaz. bende pko yum 12 senelik evliyim 2010 da tup bebek denedim olmadi. 2016 tekrar rapor çıkartım ve denedim sonuç olumsuz oldu ama kalan dondurulmus embiyola deniyorum. sen üniversite yada araştırma hastanesi ne infertilite bölümüne elindeki evraklarını git alırsın raporu15 yıllık evliyim daha önce 2 aşılama 2 tüp denemem var yaş ta uygun diğer şartların hepsi uygun fakat sadece Ahm sonucu yüksek birde en son tüp denemem 2012deidi 3 seneyi geçmiş arası bu sebepler ile çıkmıyprmuş
canım naptın transferin oldu muMerhabalar, pazartesi günü döllenmemin 3. Günü ve arayan laboratuvar çalışanı yarın transferin olabileceğini 9 hücreli olduğunu söyledi. Fakat kafamda kocaman bir soru işareti var, herkes 5. Gün transferin daha sağlıklı olduğunu diyor. Aşırı karamsarlığa düştüm![]()
Sizinde mı olmadi.hayirlisi olsun arkadaşım sıkma canını nasipten ötesi yok maalesef.benimde eşimde tek taraflı varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu .Bir yıl geçti üzerinden ama hiç bir faydasını göremedik.degerler ayniydi.tabi ameliyattan sonra 6 ay içerisinde hamile olanda var.En iyisi doktor karar versin benceMerak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi
bunu bence kafana takma. 5.gün embriyosu olup tutunmayan ama 3. gün embriyosu olup tutunan çok kişi gördüm burada. rabbim nasip ettikden sonra bunların önemi yok canım. rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar ben de yeni başladım tedaviye 2. Denemem olacak.gonal f kullanıyorum 3. gündür.kontrole gittim iğnelere devam.daha önce acıbademde yaptirmistim.negatif sonuçlandı.Şimdi umutluyum memorialda Yücel şahin ile başladım. İnşallah olacak bu sefer.Umut olalım birbirimize.Dua edelim inşallah.Duanin açamadığı hiç bir kapı yok.Selametle rabbim yar ve yardımcınız olsun.
canım aşılama sayısı 2 ye düştü. ben 2 aşılama yaptırdım raporu öyle aldım.arkadasim 3 senelik evliliğini doldurduysan yasin 23 ila 39 arası ise ve 3 iyneli asilama denemen varsa rapor hakkin var demektir.
canim gunaydin.benim dondurulmuşum kalmiyor elimde biliyorsun sifirdan baslamam gerekiyor.bunun icin rapor alacagim bende.yaptrdigim tup bebeklerino devlet saymiyor.asilma olacakmis once.islemler cok uzun suruyormu asilamadan sonra tup bebek raporu cikana kadar cok zaman kaybedermiyimcanım aşılama sayısı 2 ye düştü. ben 2 aşılama yaptırdım raporu öyle aldım.
canım benim 1 haftada çıktı. eşlerden birinde sıkıntı varsa aşılama yapılmaya gerek yok diye biliyorum. istersen onu tam araştır. ben bütün evraklarımı hazırladım teslim ettim bir hafta sonra evrak verildi. ama yaptırmayı düşündüğün ay içinde al raporu. çünkü tüp bebek 1 ay ilaç raporu 6 ay geçerli sanırımcanim gunaydin.benim dondurulmuşum kalmiyor elimde biliyorsun sifirdan baslamam gerekiyor.bunun icin rapor alacagim bende.yaptrdigim tup bebeklerino devlet saymiyor.asilma olacakmis once.islemler cok uzun suruyormu asilamadan sonra tup bebek raporu cikana kadar cok zaman kaybedermiyim
evet canim onu soylediler ama bizim tahlillerde gorunen bi sorun yok ya 2 asilama olcakmisim.simdi gdip geliyorum bakalim insallah islerim rastgider.bu aya yetisirse smear kultur .bidaki adetime yetisir ozaman asilma.smear bide vajinal kultur sonucu nekadar surede cikar tahmini hatrliyormusuncanım benim 1 haftada çıktı. eşlerden birinde sıkıntı varsa aşılama yapılmaya gerek yok diye biliyorum. istersen onu tam araştır. ben bütün evraklarımı hazırladım teslim ettim bir hafta sonra evrak verildi. ama yaptırmayı düşündüğün ay içinde al raporu. çünkü tüp bebek 1 ay ilaç raporu 6 ay geçerli sanırım
2 aşılama demek 2 ay demek canım. bende smear kültür istemediler. onu neden yaptırıyorsunevet canim onu soylediler ama bizim tahlillerde gorunen bi sorun yok ya 2 asilama olcakmisim.simdi gdip geliyorum bakalim insallah islerim rastgider.bu aya yetisirse smear kultur .bidaki adetime yetisir ozaman asilma.smear bide vajinal kultur sonucu nekadar surede cikar tahmini hatrliyormusun