2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

keseyi gördüm. 1 hafta sonra 1 dk kadar kısa kahve bir lekelenmem oldu. dayanamadım ertesi gün tekrar gittim. bu sefer kese ve yolk sacını gördüm. ben görmesemde doktor kalp atışını gördü. c.tesi kalp atışına gidicem tekrar.
hadi bakalım cumartesi ins güzel haberlerle gelirsin.

Selam ben takip ediyorum cok yazamasam da.benim transferim var pts gunu.cok heyecanliyim.bakalim bu sefer gelecek mi bebisim.

Canim biz iyiyiz cok sukur asil siz nasilsiniz neler yapiyorsun varmi bir planin programin?
cok sukur canim iyi olun.ben bu ay zeynep kamile basladim direk adetimle birlikte rapor alabilmek icin 2 asilma olcam mecbir canim raporsuz yaptemistim digerlerini ama elimde dondurulmusta kalmiyo masrafi cok fazla oluyo.tahlillerim tamamlancak persembe gunu aksilik olmazsa.cuma dosyayi teslim edicem bidaki adetle asilama yapilir muhtemelen.bos durup zaman kaybetmektense biryerden baslayim dedim.enazindan rapor alirsam ozelde 3 kere deneme hakkim olacak

cok sukur canim iyi olun.ben bu ay zeynep kamile basladim direk adetimle birlikte rapor alabilmek icin 2 asilma olcam mecbir canim raporsuz yaptemistim digerlerini ama elimde dondurulmusta kalmiyo masrafi cok fazla oluyo.tahlillerim tamamlancak persembe gunu aksilik olmazsa.cuma dosyayi teslim edicem bidaki adetle asilama yapilir muhtemelen.bos durup zaman kaybetmektense biryerden baslayim dedim.enazindan rapor alirsam ozelde 3 kere deneme hakkim olacak
Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama vucudunuzu bu kadar yormak ust uste hormon ilaclarini yuklemek dogru mu.biraz dinlenip toparlansaniz.belki asilamalardan pozitif alirsiniz.hic belli olmaz bu isler nasip.

Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama vucudunuzu bu kadar yormak ust uste hormon ilaclarini yuklemek dogru mu.biraz dinlenip toparlansaniz.belki asilamalardan pozitif alirsiniz.hic belli olmaz bu isler nasip.
tup bebegi hemen dusunmeyecegim simdi bir asilmadan sonra ara veriyorlarmis.negatif tup bebekten sonra asilama dan hic umudum yok ama insallah rabbim buyuk

tup bebegi hemen dusunmeyecegim simdi bir asilmadan sonra ara veriyorlarmis.negatif tup bebekten sonra asilama dan hic umudum yok ama insallah rabbim buyuk
Belli olmaz bu isler nasip kismet.negatif tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalanlar bile var.Allah buyuk.Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.

Merhaba kızlar 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana transferden sonra 5.gün kanda çıkarmı acaba :(

Merhaba kızlar 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana transferden sonra 5.gün kanda çıkarmı acaba :KK43:
çıkmayabilir. bir iki gün daha bekle. ben 5. günden itibaren evde idrar testi yapmaya başlamıştım. 5. gün o kadar hayali bir çizgi vardı ki evire çevire ancak görüyordum. 9. gün yaptığımda 128 çıkmıştı
bence 2 gün daha bekle

Slm kizlar bende 6 ocakta 2 embriyo transferi olmustum şükür bi tanesi tuttu simdilik hersey iyi , rabbim olmayan isteyen herkeze nasip etsin ins.

çıkmayabilir. bir iki gün daha bekle. ben 5. günden itibaren evde idrar testi yapmaya başlamıştım. 5. gün o kadar hayali bir çizgi vardı ki evire çevire ancak görüyordum. 9. gün yaptığımda 128 çıkmıştı
bence 2 gün daha bekle
Zaten bugün 7.günüm eşimin ısrarıyla belki ikizdir kanda çıkar diyerek 5.gün kan testi yaptrdık çıkmadı şimdi içimi rahatlatmaya çalışıyorum :(

Zaten bugün 7.günüm eşimin ısrarıyla belki ikizdir kanda çıkar diyerek 5.gün kan testi yaptrdık çıkmadı şimdi içimi rahatlatmaya çalışıyorum :KK43:
5. gün olarak okudum canım pardon.
o zaman dayanamıyorsan yap gitsin :) önceki ben dayanamayıp 6. gün yaptırmıştım 20 çıkmıştı. ama sonra yükselmedi. kimyasal oldu. yani varsa çıkar bence 7. gün
du bakim 7. gün evde yaptığım testı bulacakmıyım.

Zaten bugün 7.günüm eşimin ısrarıyla belki ikizdir kanda çıkar diyerek 5.gün kan testi yaptrdık çıkmadı şimdi içimi rahatlatmaya çalışıyorum :KK43:
buldum valla. 2 şubatta transfer olmuştum 9 şubatta yaptığım test
sonra daha koyulaşmıştı bu 5 dk sonra . 11 şubatta da 128 di işte.
ve şu an görünen tek kese. ikiz değil yani ;)

Eklentiler

• IMG-20170209-WA0013.webp
    IMG-20170209-WA0013.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
5. gün olarak okudum canım pardon.
o zaman dayanamıyorsan yap gitsin :) önceki ben dayanamayıp 6. gün yaptırmıştım 20 çıkmıştı. ama sonra yükselmedi. kimyasal oldu. yani varsa çıkar bence 7. gün
du bakim 7. gün evde yaptığım testı bulacakmıyım.
Dogru anladın canım 5.gün bi kan testi yaptırdık çıkmadı.bugün 7.güne geldik cesaret edemiyorum yaptırmaya

Dogru anladın canım 5.gün bi kan testi yaptırdık çıkmadı.bugün 7.güne geldik cesaret edemiyorum yaptırmaya
oo sen baya erken davranmışsın. evde dene istersen. 5. gün embriyosu yerleşmiştir artık.
inşallah vardır. :dua:

Merhaba kızlar 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana transferden sonra 5.gün kanda çıkarmı acaba :KK43:
Selam.bana da 5. Gun 2 tane embriyo koyuldu.bugun benim de 4. Gunum.Hayirlisi olsun inşallah.Rabbim bu sefer inşallah hayirlisiyla nasip eder.

Evet ama ikisi tutmuştur belki hani kanda ikizler erken ve yüksek çıkıyormuş ya ondan yaptırmıştık bi ümit ama yaptırdıgımızdan beri aglıyorum sanki ikiside tutmadı gibi ne diyosun bugün kan testi yaptırsam çıkarmı sence

Back
X