- 13 Mayıs 2016
- 1.380
- 2.881
- 133
- 38
Test yapmadı banada,sadece kan değerine baktı 2 kere betahcg yükselmişmi diye okadarkızlar bugün beta istedi doktor çok şükür yükselmiş değerim 500 lu bi rakamdi. heyecandan net rakamı hatırlamıyorum. 4+2 yiz. erken daha dedi. Muayene falan yapmadı 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. sizler gittiginizde test falan yapıldı mi o kafama takıldı
İlk üç ay o zaman dikkat etmek gerek
yok etmiyor ama benım kayıplarım oldugu ıcın temkınlı davranıyoruz kalp atıslarına kadar progeston 200 agızdan sabah akşam içicem kan sulandırıcıda kullanıyorum çünkü bayram oncesı tekrar gıdıcem kontrole bakalım ınsallah ozaman kalp atıslarını duyacagız...Sağol canım lekelenmen devam ediyomu
Amin canım kayıbın varsa herzamankınden daha dıkkatlı ol o kadar BAT günü bekledik sabrettik allah bize lutfetti korumasını bılmemız lazımyok etmiyor ama benım kayıplarım oldugu ıcın temkınlı davranıyoruz kalp atıslarına kadar progeston 200 agızdan sabah akşam içicem kan sulandırıcıda kullanıyorum çünkü bayram oncesı tekrar gıdıcem kontrole bakalım ınsallah ozaman kalp atıslarını duyacagız...
maşallah canım bende ilk gittiğimde 1 hafta once 4+ 2 ydi haftaya gel dedi kan testinden baska bısey yapmadı banadakızlar bugün beta istedi doktor çok şükür yükselmiş değerim 500 lu bi rakamdi. heyecandan net rakamı hatırlamıyorum. 4+2 yiz. erken daha dedi. Muayene falan yapmadı 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. sizler gittiginizde test falan yapıldı mi o kafama takıldı
şükür rabbime bu günleri gördük inşallah devamınıda görürüz ...Allah razı olsun eşim çok anlayışlı bu konuda ...Amin canım kayıbın varsa herzamankınden daha dıkkatlı ol o kadar BAT günü bekledik sabrettik allah bize lutfetti korumasını bılmemız lazım
Folik kullanan varmi aranizda aç veya tok farkrdiyormu acaba ?
tok aç farketmiyor canım ama kahve ve çay içiyorsan ilacı absorbe edebiliyor o yüzden onları içtiysen 3-4 saat sonrasında içFolik kullanan varmi aranizda aç veya tok farkrdiyormu acaba ?
Aç tok farketmezFolik kullanan varmi aranizda aç veya tok farkrdiyormu acaba ?
Takma canım yaa tutmaman gerekiyor sada bunu anlatmanın birbirine yolu var onun kendi terbiyesizliği değiştirme şansın varsa değiştir benceSinirim bozuk biraz kızlar doktorun densizliginden keseyi gördüğüme bile sevinemedim.
Oruç tutabilirmiyim diye sordum sormaz olaydım. Demediğini bırakmadı.
Ben cami hocasimiyim aklın yokmu aklını kullan bilmem sence tutabilirmisin bi düşün bakalım gibi daha bi çok saçmala şeyler söyledi doktordan çıkınca ağladım çok üzgünüm bu insan bi de özel hastanede yani. Devlettekiler bile daha iyi davranıyor.
Daha bir sürü sorum vardı korkumdan soramadım yaa
Selam hayırlı olsun bebişiniz.Normal şartlarda ilişki yasağı koymuyolar ama şşuan bize yasak lekelenmem olmuştu tedbir amaçlı doktor kendisi söyledi yasak diye.Gerektiğinde doktor söylüyor yaniKızlar doktora sormaya çekiniyorum bildiğim kadarıyla ilk 2 ay cinsel ilişki sakıncalı nasıl sorabılırım ve ya aranızda bılen varmı ne zaman sakıncalı ne zaman sakıncasız
Bizde sormamıstık ama onlem olarak yaklasmadık doktorumuz kendısı soyledı keseyi gorduk ondan sonra serbest dedıKızlar doktora sormaya çekiniyorum bildiğim kadarıyla ilk 2 ay cinsel ilişki sakıncalı nasıl sorabılırım ve ya aranızda bılen varmı ne zaman sakıncalı ne zaman sakıncasız
Sat 1 mayıs karnımda ara ara ağrım var ve hafif kokulardan tiksiniyorum balıkesir bandırmadayım sürekli olarak bir heyecan yok ama kalp atışını duyacağımı düşününce içim kıpır kıpır oluyobitter91 heyecan çook fazla. Hangi şehirdesin sat 28 nisan miydi? Belirtilerin neler?
Dün başladım, bulantı yapıyor diye gece içiyorum ben, folbiolFolik kullanan varmi aranizda aç veya tok farkrdiyormu acaba ?
Umarım bende atlatırımcanım aynı sorun bende de vardı hatta ben resmen kan alınırken kriz geçiriyordum bayılıyordum ama sonradan kafamda korkmamak için kendimi odakladım yenmek için psikolojik olarak hazırladım kendimi iğne vurunurken sakın bakma koluna başka tarafa bak kendini kıpırdamamaya odakla kafanda kendini tatmin edersen düzeliyor ben bu şekilde yendim şuanda hala korkuyorum ama bayılmıyorum :) yavaş yavaş normalleşmesi lazım hayatımızda bu durumun
Tok olarak oneriliyor ben folic trio kullanıyorum günde 3 adetFolik kullanan varmi aranizda aç veya tok farkrdiyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?