2017 Şubat Anneleri

Bilmem daha önce rmzirme südyeninin sarkmayı engellediğine dair pek bişey duymadım. Ama penye gibi olduğu için heralde bende bi ömuargı oluşuyor ister istemez. Normal südyen kullanmak istiyom. Zaten kullanamıyorumda, bilere bu sporcu südyenlerinden aldım 1 saat zor tuttum çıkardım attım
canım normal sütyen gibi sert olanları da var. ben de penye kullanamam mesela

Inşallah kolay doğum olur ben ameliyat olmak da istemiyorm kesi de istemiyorum o masaj 35. Hafta sonrası dediler yapmak için araştırıyorum iki gündür o_O:KK17:
Benim de öyle yapısal sanırım ben de çok taktım. Doktoruma ulaşamadım çocuklar da evde hafta içine kaldı onsallah bişeyı yoktur. Ablam da 3. Cocukta karnı küçücükmus. Korkma dedi bana.

Haklısın canı. Çocuklar var hafta içine bıraktım. Normal dediler bana bakalim

Canim ben aldım ordan dün geldi. Hoşuma gitti söyle ki eğer penye kullanırım destekli kalpli olmasına gerek yok diyorsan güzel. Bir de sırtı çok güzel kavrıyor. Ben beğendim yani.

Kilo genetik işi canım. Ben ikinci oglumda aç susuz gezdim. İştah sıfirdi . Ama oğlum 4 kg doğdu. Tabi ben de stoklar tükendi o ayrı ama bebek alacağını alıyor yani.üzme tatlı canını.

Canı. Kesi işi doktorun beceriksizligiymis söyle ki annenin gerçekten de doğum zamanı gelmişse Kesi olmuyor.bazı doktorlar aceleci davranıyor. Suni sanci falan veriyor vücud hazır değilken kasılma başlıyor. Bu kesiyé sebep oluyormus. Bi r de perine masa jı var son haftalarda yapılıyor onu yapanlarda hiç kesi olmamış bir araştır istersen.

Ben de de oluyor. Vücud hazirlaniyormus doğuma. Ay inşallah çok kolay doğumlara miz olur
kızlar bu kesi denen şey iyi bir şey diye biliyordum ben yanlış mı biliyorum. hani doğum anında yırtılma vs çok zorlama olmasın ve özellikle ordaki estetik görüntüyü bozmasın, genişleme olmasın diye. ben de başta korkuyordum da araştırınca mantıklı gelmiştio_O

Bugün kontrole gittim içte kanamalarım hala var bebek başı aşağıda bir aydır böyle zaten doğum sancıları çıktı birde 31+4 ultrasona göre sat A göre bir hafta önde 1750 gram boyu 40.5 cm doktor normale göre boyu kısa dedi moralim bayağı bozuk yani erken doğum riski var çoook korkuyorum

canım normal sütyen gibi sert olanları da var. ben de penye kullanamam mesela

Biliyorum gördüm bikaç yerde . Zaten emzirme südyenide 1 tane aldım şmdlik. Bu hft izne ayrılıcam kısmetse o zaman telrar bi alışveriş yaptım diye düşünüyom eminönüne gidip ordan bakıcam balenli olanlardan inşallah

Bugün kontrole gittim içte kanamalarım hala var bebek başı aşağıda bir aydır böyle zaten doğum sancıları çıktı birde 31+4 ultrasona göre sat A göre bir hafta önde 1750 gram boyu 40.5 cm doktor normale göre boyu kısa dedi moralim bayağı bozuk yani erken doğum riski var çoook korkuyorum
cnm benim gecmis olsun ... kanamayi nasil anliyolar senin pedindemi kan oluyo yoksa nasil bisey hic duymadim... benimde tsh dusuk cikti ...tansiyon zaten var... biktim valla hastane hastane gezmekten gitmiycem artik rabbim bizi seviyo hakkimizda rn hayirlisini verir zaten ...

Geçmiş olsun.. kanamayla ilgili uygulanan bi tedavi yok mu? Sat a göre bir hafta önde olup boyu nasıl kısa oluyor ya? Ayrıca boyu da o haftalara göre kısa olsa olsa 1 cm kısadır. Bunda takılacak bişey yok. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah boyu kilosu önemli diil. Doktorlar da bi acayip. Neye göre kısa. Sanki çocuk 5-6 cm kısa ay sinir oldum gereksiz yere üzmüyolar mı şu anneleri:kızgın: bol bol dinlen mecbur olmadığın hiçbir işi yapma canım. Kafana takıp stres yapma bebişe de kendine de..

kızlar bu kesi denen şey iyi bir şey diye biliyordum ben yanlış mı biliyorum. hani doğum anında yırtılma vs çok zorlama olmasın ve özellikle ordaki estetik görüntüyü bozmasın, genişleme olmasın diye. ben de başta korkuyordum da araştırınca mantıklı gelmiştio_O
Kesi eski doğumlar da yokken şuan doktorlarımız gerekli sabri göstermiyor bahane olarak da çoğu düzensiz yırtıkların olmasin diye bunu yapıyoruz diyor evde doğumlarda yada eskilerde yok son yıllarda aşırı artmış doğumu hızlandırmak için yaptıkları bi uygulama

cnm benim gecmis olsun ... kanamayi nasil anliyolar senin pedindemi kan oluyo yoksa nasil bisey hic duymadim... benimde tsh dusuk cikti ...tansiyon zaten var... biktim valla hastane hastane gezmekten gitmiycem artik rabbim bizi seviyo hakkimizda rn hayirlisini verir zaten ...
Keseye bakınca içeride görünüyor canım dışta bir şey yok sancıları varmış nst de çıktı

Geçmiş olsun.. kanamayla ilgili uygulanan bi tedavi yok mu? Sat a göre bir hafta önde olup boyu nasıl kısa oluyor ya? Ayrıca boyu da o haftalara göre kısa olsa olsa 1 cm kısadır. Bunda takılacak bişey yok. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah boyu kilosu önemli diil. Doktorlar da bi acayip. Neye göre kısa. Sanki çocuk 5-6 cm kısa ay sinir oldum gereksiz yere üzmüyolar mı şu anneleri:kızgın: bol bol dinlen mecbur olmadığın hiçbir işi yapma canım. Kafana takıp stres yapma bebişe de kendine de..
Çok teşekkür ederim canım inşallah sorun olmaz korktuğumla kalırım bütün anneler ve bebekler sağlıklı olsun :)

Haklısın canim gerektiğinde tabiki de yapsınlar ama gerekmediği çok durumlarda da yapıyorlar. Hazır olan vücud gerekli gevşemesi açılmayı yapar zaten. Estetik açıdan genişleme açısından hiç bir problem de teşkil etmez hem

her gün Bir yumurta, peynir,pekmez, gün içinde süt veya yoğurt, ceviz ,badem ,meyve ,kuru incir, haftada en az bir kere balık , yedi haftada en az 2-3 kere et tüketiyor musun?
evet canım hatta fazlasıyla tüketiyorum sadece eti hafta da bi gün balığı bir gün ama yoğurt süt pekmez ceviz badem kuru üzüm kayısı meyve yumurta yeşillik hergün düzenli tüketiyorum ama işte ancak bu kadar oluyor demek

Iyide niye moralini bozuyosunki canim genetiginiz boyledir anne babanin boylari nasil?bunun bi standardi yok zaten olçumlerde yaklaşik deger veriyo bence gereksiz miralini bozmuş dr.gecmis olsun baktinde gelsin bebiş insallah üzulme

Iyide niye moralini bozuyosunki canim genetiginiz boyledir anne babanin boylari nasil?bunun bi standardi yok zaten olçumlerde yaklaşik deger veriyo bence gereksiz miralini bozmuş dr.gecmis olsun baktinde gelsin bebiş insallah üzulme
Bbm 1 90 annem 180 cnm bnde annem kadarım eşimin ailesi kısa ama uzun boy baskın gen bilemiyorum doktor boyu geride deyince moralim bozuldu birde sancı çıktı korktum

Senin nasil olmuştu devamli bi ıslaklikmi vardi?
maden benim de su gelmesi gibi olmuştu sıcak ve miktar olarak çok şeffaf bişey kilo du baya ıslatcak kadar ve bu aynı günde bi kaç kez olmuştu ayağa kalktığım an ılık ca bişey ıslatıyordu.sinra test yaptı Dr temiz çıktı. bugün op Dr a gittim ama adam yurtdışında eğitim almış vs baya baya artık bu işin nirvanasinda yani su gelmesi için açıklık olması lazım ve açıklık milim olsa şimdiye doğum olurdu dedi en geç 48 saate bebek iyi ya da kötü gelirdi dedi.ayrica enfekte olacağı için sizin ateşiniz yukselirdi normal bir durum değil yani dedi senin de öyle bi durum yok bu durumda canım inan ki öyle rahatladım anlatamam çok sukur

Bbm 1 90 annem 180 cnm bnde annem kadarım eşimin ailesi kısa ama uzun boy baskın gen bilemiyorum doktor boyu geride deyince moralim bozuldu birde sancı çıktı korktum
Esinin tarafina çekmistir belki bunu söylemek icin cok erken degilmi yani kac olmaliymiski peki benim dr boyle detaylara dahi girmiyo ne gerek var yani simdi senin canini sikmaya.sanci icin ne dedi takipmi edicek

maden benim de su gelmesi gibi olmuştu sıcak ve miktar olarak çok şeffaf bişey kilo du baya ıslatcak kadar ve bu aynı günde bi kaç kez olmuştu ayağa kalktığım an ılık ca bişey ıslatıyordu.sinra test yaptı Dr temiz çıktı. bugün op Dr a gittim ama adam yurtdışında eğitim almış vs baya baya artık bu işin nirvanasinda yani su gelmesi için açıklık olması lazım ve açıklık milim olsa şimdiye doğum olurdu dedi en geç 48 saate bebek iyi ya da kötü gelirdi dedi.ayrica enfekte olacağı için sizin ateşiniz yukselirdi normal bir durum değil yani dedi senin de öyle bi durum yok bu durumda canım inan ki öyle rahatladım anlatamam çok sukur
Dunden beri takipteyim ben hic tekrarlamadi,ben farkettigimde lavaboya gidiyodum zaten belkide idrardi gelen bilemiyorum ama gelis sekli endiseye düsürdugu icin gittim şu anda sıkinti yok sanciya filanda bakmadi valla dr insallh baska sorn yasamam sanada cok geçmş olsun

Ya bir de doktorun odası böyle uzay üssü gibiydi bin tane cihaz vardı bi duvarı kocaman ekrandı elinde bi çubukla ekrandan anlatıyor tek tek bilim adamı gibi..benim doktora söyleniyor yeni mezun bunlar daha bilmezler diyor ne bilim kendimi çok güvende hissettim 4 saat yol gityik cokca para da verdik ama değdi kuş gibiyim sanki allah im çok şükür bin şükür Rabbim evlat acısıyla sınama yarabbim vakti zamanında sağlıcakla huzurla insallah

maheen maheen kendimden anladım ki senin kesinlikle şu değil canım için rahat olsun hiç takılma ben bir haftadır boşuna kahrolmusum kabuslar içinde geçti günlerim çok ağladım iştahım kaçtı gergindim inşallah bebislerimiz daha bizle kanguru gibi orda buyuyecekler daha

Back
X