2017 Şubat Anneleri

pinterestte doğum egzersizlerine bakıyordum da, pilates topumu hastaneye götüreceğim inşallah kızlar doğumu kolaylaştıracak bir sürü hareket öğrendim. bir de squat yapın diyorlar kolay doğum için. ne zaman başlamak gerek acaba:kahve:
bi de bi de:KK45: hurma yemek son ay iyi geliyor diye okumuştum. günlük 5 miydi önerilen hatırlayan var mı?

Sayıyı tam bilmiyorum da tek sayı olmalıymış falan diye okumuştum niyedir tabi onu da bilmem:)

@fillingtheblanks @bretta geçmiş olsun cnm... boğaz ağrısına ballı ve limonlu ılık su iyi geliyor.
öksürük varsa 1 tatlı kaşığı limon, 1 çay kaşığı zencefil ve bir kaç damla limon...hemen öküsürüğü keser. geçiş olsun dikkat edin..:hasta:

M Mavis67 yatağın altını temizleyen benim :halay: görümcem sağolsun yatak odasına girmeye çekindiği için orayı temizlememiş bana bırakmış. malum göbekle eğil kalk ağrılar oldu tabi....

@Ecrin ensar bebek_elif evet cvn başla bir an önce gaviskona..ayrıca yelek çok tatlı olmuş.. bende ev hanımı olunca artık öğrenirim 1 yaşında olunca cici cici yelekler yaparım inş..

mbg24 mbg24 odanın resmini bekliyoruz...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
Yatak altı temizleyen sizdiniz demek:sinirli:kendini düşünmüyorsan bebegi dusun

pinterestte doğum egzersizlerine bakıyordum da, pilates topumu hastaneye götüreceğim inşallah kızlar doğumu kolaylaştıracak bir sürü hareket öğrendim. bir de squat yapın diyorlar kolay doğum için. ne zaman başlamak gerek acaba:kahve:
bi de bi de:KK45: hurma yemek son ay iyi geliyor diye okumuştum. günlük 5 miydi önerilen hatırlayan var mı?
Hurma ne için iyimiş.çocuk içinmi doğum için mi

@fillingtheblanks @bretta geçmiş olsun cnm... boğaz ağrısına ballı ve limonlu ılık su iyi geliyor.
öksürük varsa 1 tatlı kaşığı limon, 1 çay kaşığı zencefil ve bir kaç damla limon...hemen öküsürüğü keser. geçiş olsun dikkat edin..:hasta:

M Mavis67 yatağın altını temizleyen benim :halay: görümcem sağolsun yatak odasına girmeye çekindiği için orayı temizlememiş bana bırakmış. malum göbekle eğil kalk ağrılar oldu tabi....

@Ecrin ensar bebek_elif evet cvn başla bir an önce gaviskona..ayrıca yelek çok tatlı olmuş.. bende ev hanımı olunca artık öğrenirim 1 yaşında olunca cici cici yelekler yaparım inş..

mbg24 mbg24 odanın resmini bekliyoruz...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
Ayy insaAllah kuzum benim inan oyle heyecNli oluyoki ormesi icinde hayal ediyo insan orerken cabucak bitiyo aslinda hicte zor bisi degil inan cok zevk alicaksin ormekten cok zevkli oluyo tamam o zaman sabah aksam 1 olcek icerim gavisconu zaten 23 aralikta randevu var develte dra da sorarim danisirim hayirlisiyla kuzularimiz kucagimiza gelse vallahi kucakta olmasi karnimizda olmasindan daha iyi en azindan gozumuz goruyi bi derdi olunca hemen bakabilicez anlayabilicez ama karnimizda oyle degelll ;)

Kızlar bebeğim artık doğum pozisyonunda çok şükür döndüğünü hissettim bn artk tekmeleri daha değişik geliyor bana

Hurma ne için iyimiş.çocuk içinmi doğum için mi
canım hurma gebelikte günde 3 ten fazla yenmemeliymis rahimde kasılma dolayısıyla doğum sancısı yapıyormuş son haftalarda ise günde 7 tane yenmesi iyi oluyormuş normal doğum süreci için ben de takvim yaprağından okumuştum ayrıca sütü de arttirdigini biliyorum :KK72::KK72:

Kızlar bebeğim artık doğum pozisyonunda çok şükür döndüğünü hissettim bn artk tekmeleri daha değişik geliyor bana
Tekmelerinde ne gibi degisiklik hissettin donmeden once nasildi hareketleri benimki suan ters ve hareketlerini cok az hissediyorum dogum pozisyonundayken daha aktifti :110:

Kizlar bebegim hickiriyor bu beni tedirgin ediyor dogum pozisyonunda oldugu icin asagida hissediyrum hickiriklarini hickirmasi iyi mi

İyi aksamlar herkese gebelikde tansiyon problemi yasayan var mi 1 haftadir tansiyonum cikiyor..bide bugün grip oldum ni güzel tamda bu haftaya kdr olmadim oh ne güzel derken

İyi aksamlar herkese gebelikde tansiyon problemi yasayan var mi 1 haftadir tansiyonum cikiyor..bide bugün grip oldum ni güzel tamda bu haftaya kdr olmadim oh ne güzel derken
ben henüz hissetmedim bide normalde düşük tansiyonum rahatsızlık halim 7ye 4 görürüm o derece :)

Canim 32 den sonra günde 2 3 tane 37 den sonra 7 tane yemek laxim.aslında son 3 hafta çok onemli perin3 masajı var epizyo olmuyormus yapanlar. Bu haftalarda Kegel egzersizleri yapmak lazım günde 3 kez 10 defa sıkıp 10 sn tutup bırakmak laxim. Ben başladım. Haftada iki pilates bir de yürüyüş yapmış lazımmis yalnız çok yormadan

Class dojo için internet gerekiyor ama efsane bir program ve kesin başarı
Bütün sınıf listesi oluşturulacak ve her öğrencinin bir figürü var mesela parmak kaldırdı +1 dojo
Ödev yaptı+1 dojo
Kitabı getirdi +1 dojo
Kötü davranışlara - dojo
Ve deli gibi yarışıyorlar
İlk 3 ödüllü
Vınn falan al gerekirse
Laptop götür
Çok faydasını görürsün

Bir de ayakta bekletme de gerçekten çok etkili oluyor ama dojo daha iyi

Valla çok canım yandı ki benim canm tatlı değildir ve acı eşimin çok yüksektir
Lazerde en yüksek çalıştılar bana mısın demedi

İyi ki doğdun canım

Benim canm tatlı olmadığı halde acıdı belli de vajina darlığı ile alakalıdır

Vajinal ultrason hiç acıtmadı beni
Lazer de öyle
Ağda yaptırmak bile masaj gibi geliyor ama bu çok acıttı

Allah korusun
Makineler çok fark ediyor
Benim özelde günü gününe giden kızım devlette 5 gün önde çıktı
Doktoruna gidince rahatlarsın

Sağol canm inşallah

Maalesef ciddiyim

İvo cidden hiç iz Yok mı?
Delik açıyorlar diye okudum 5 cm kadar iz oluyormuş kesisizde?
Şimdi her şeyi yiyebiliyor mu?
Ameliyattan sonra kilo aldı mı?

Canm olan çatlak geçmiyor ama en aza indiren lierac serum
Arkadaşım hem incelediğini hem kısaldığını söyledi

Hmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim ;)

Himmm peki gaiscon icsem bisi olur mu sonucta dr vetmedi kac eczaneye sorduysam hepsi aynini soyledi drlar bunu veriyo dedi bana aldim ama icmedim her ihtimale karsi dr a danisayim dedim sut iciyom ama oda nafile fayda etmiyo pek :KK43:

Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi :D

Back
X