2017 Şubat Anneleri

Sanırım çok haklısın canım benim kilo almaya yatkın bir bünyem var be iştahım da çok acık emzirme dönemin de bile öleyim .. sen çok az ve güzel almışsın Masaaalah Can'ım bende bundsn sonra dikkat edeyim artık en azından 2 ay min kilo ile bitirmem lazım nasıl başaracağımı bilmiyorum ekimde degik sürekli Can'ım birşeyler istiyor ama dayanmak zorundayım artık yersem de mutsuzum çünkü
Bende de şeker çıktığından bir aydır diyet yapıyorum evet çok zor bazen tatlı krizine giriyorum ama yapacak bişey yok yemememiz lazım şöyle düşün aslında o an yararlı birşeyde yesen açliğın duracak onun için zararlı paket gıdalar yerine dolapta hep bir iki çeşit sebze yemeğin olsun tatlı yerine onları ye çünkü yapacağın o krizde 5 dakika sabretmek :) ara öğün yersen çok açlık krizine girmezsin ara öğün olarak bir meyve ve yoğurt ye

Bende de şeker çıktığından bir aydır diyet yapıyorum evet çok zor bazen tatlı krizine giriyorum ama yapacak bişey yok yemememiz lazım şöyle düşün aslında o an yararlı birşeyde yesen açliğın duracak onun için zararlı paket gıdalar yerine dolapta hep bir iki çeşit sebze yemeğin olsun tatlı yerine onları ye çünkü yapacağın o krizde 5 dakika sabretmek :) ara öğün yersen çok açlık krizine girmezsin ara öğün olarak bir meyve ve yoğurt ye
Can'ım meyve yoğurt ayran süt tüketiyorum zaten ama yemekleri fazla kaçırıyorum sanırım bide kilo aldıkça dikkat etmemeye başladım aman saldım iyice Doğumdan sonra çok işim var 20 kilo vermem gerekecek

Revna Revna cnm beşiği internetten mi sipariş vericeksin eğer internetse hangi site bide ne zmn verceksin allahdan bişey olmazsa ben bu hafta içinde düşünüyrm

Kızlar size bir soru : Kızımın kıyafetlerini 30 derecede 15 dk mı, 30 derecede 40 dk mı yıkamalıyım?

çok teşekkür ediyorum cevapladığın için.. doktorun muayene ücreti ne kadar acaba.. özel muayenehanesi var sanıyorum.. normal doğumu destekliyormu?
Rica ederim . Muayene ücreti 250Tl , çukurambardaki Ankara Ticaret Merkezinde (ATM) muayenehanesi. Önceligi normal dogum olan bir doktor ve her muayenede ücret de almiyor, paragöz biri değil.

Arkadaşlar merhaba ateş ölçer ve anakucağı otokoltugu olarakta kullanılan sallanabilen önerilerine ihtiyacım var internetten almak istiyorum artık
Braun kulaktan ölçen ateş ölçeri öneririm bazen ciddi indirimi oluyor jokerin takip edin :)

Ağda zamanım geldi ama korkuyorum siz nasıl hallediyorsunuz o işi bnde nst de doğum sancısı da çıktı ne yapsam bilemedim jiletle mi idare etsem onu da istemiyorum ama

İvo'dan sorular vol.3:

1- kızlar bu pişik kremlerinde marka çok farkediyo mu? Herkes sudocream iyi demiş ama mesela unibaby alsam çok mu fark olur ki? Zaten kış bebeği, altını da zamanında değişince bi sorun olmaz gibi geliyo.

2- Beşik hala almadım ama son olarak sallanan bi model düşünüyorum. Her ne kadar sallamaya alıştırmayın dense de sallanmadan uyuyan bebek çok nadirmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

3-Bu saç fırçası tarak törpü makas setleri çok pahalı(50-60 tl civarı), ayrı ayrı alinca da yine toplamı pahalı oluyo, uygun fiyata alan ve link atmak isteyem var mı :)?

4- Bakım çantası olarak normal sırt çantası alanlar vardı sanırım, aldığı üründen memnun kalanlar foto paylaşabilir mi acaba?

5- Son ve en önemli soru: benim gibi bikini bölgesi için kuaförden çekinenler, nasıl bi epilasyon yapacaksınız? Bikini dışında kuaföre gitcem ama şuan orda çok zorlanıyorum, göremiyorum bile :KK43: :KK43:

bunu ben de soracaktım napıcaz kızlar doğuma girerken nasıl olcak onu düşünüyorum ben de.

Kizlar ben normalde de agda yapiyordum tuylerim de azdir en son 6. Ayda yapmistim bir sikinti cikmadi birkac gun once yine yaptim aynayla kabaca aldim minikler kaldi o da haftaya doktor kontrolum var doktor cati muayenesi yapacagim dedi o zaman da epilatorle kalanlari almayi dusunuyorum doguma az kalaya kadar idare eder jilet daha kotu eder bence alirsin o hafta dogum olmaz zaten jilet de bir haftada cikariyor bosa gider :( nst de sanci cikmazsa agda iyi bence yoksa mecbur jilet :(

:110:@mavikelime hayırlı akşamlar size doktorunuz esra hanım ile ilgili sormak istediklerim var. Ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum açıkcası ama az önce orada enfeksiyondan hayatını kaybeden bi anne ve bebek okudum açıkcası inanılmaz kötü hissediyorum. Doktorumdan memnun olsam da şu an Yen'i bir hastane ve doktor arayışına girdim. Siz doktorunuzdan memnun musunuz? Normal Doğum ve sezeryan fiyatları ne kadar? Kendisi mi geliyor Doğuma? Hakkınızı helal edin çok soru sordum

Uzun bi aradan sonra herkese merhabalar.. kaçırdığım yerleri baştan okuyamadım herkes iyidir umarım.. :KK66: hazır fırsat bulmuşken sorayım size dedim.. göğüs çatlak kremine başlayan oldu mu? Masaj yapıyo müsünüz göğsünüze?

http://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com/search?q=Göğüs

Bu yazıyı okuduktan sonra bi panik oldum hemen başlayayım diyorum.. ben şimdi sadece hemen hemen gergin doğal Hindistan cevizi yağı ve duştan sonra kantaron yağı kullanıyorum sadece.. ama masaj yapmıyorum..
Ben de kakao yağı kullanıyorum hamilelik başından beri kaşıntı hissettiğim zaman ama bugün lansinoh aldım her gece sürmeyi düşünüyorum artık

Su an buzluktan çıkardığım bir dilim pizza yiyorum buzlu buzlu bir tane Cocodtsr yedim Motelim çok bozuk

Canim benim uzulme benim de yapim almaya cok musait ama inan canim birsey ister de dayanamaz alirim diye markete bile gitmiyorum esim de bu konuda cok sert kesinlikle eve sagliksiz birsey almiyoruz cok ise yariyor. Canim sekerli isterse tahin pekmez ya da meyve yiyorum pasta borek hamurisi yok ekmek tam tahilli falan al eve mecburuz canim dikkat etmeye malesef ben de oyleyim :( kendini baska seylere ver canin yemek yemek isterse su ic :D bende ise yariyor:D

hayırlı akşamlar size doktorunuz esra hanım ile ilgili sormak istediklerim var. Ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum açıkcası ama az önce orada enfeksiyondan hayatını kaybeden bi anne ve bebek okudum açıkcası inanılmaz kötü hissediyorum. Doktorumdan memnun olsam da şu an Yen'i bir hastane ve doktor arayışına girdim. Siz doktorunuzdan memnun musunuz? Normal Doğum ve sezeryan fiyatları ne kadar? Kendisi mi geliyor Doğuma? Hakkınızı helal edin çok soru sordum mavikelime mavikelime

Kızlar su an kendimi zor tutuyorum Mutfağa gidip gidip geliyorum su içip geri çıkıyorum baktım olmuuor bir adet portakal yedim tartıldım 90 kiloyum

Kızlar bugün dışarda işelerim vardı uyku seti bakdım banyo setini aldım dolaşdım biraz eve gelincede yemek hazırla falan derken oturamadım ayak bileklerime doğru bacaklarım çok fena ağrıyo duramıyrm resmen ağırlaşdığım için sanırım ama dayanamıyrm :KK42:

:110:@mavikelime hayırlı akşamlar size doktorunuz esra hanım ile ilgili sormak istediklerim var. Ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum açıkcası ama az önce orada enfeksiyondan hayatını kaybeden bi anne ve bebek okudum açıkcası inanılmaz kötü hissediyorum. Doktorumdan memnun olsam da şu an Yen'i bir hastane ve doktor arayışına girdim. Siz doktorunuzdan memnun musunuz? Normal Doğum ve sezeryan fiyatları ne kadar? Kendisi mi geliyor Doğuma? Hakkınızı helal edin çok soru sordum
Canım ben çoookk memnunum doktorumdan. Benim sgk yok. O sebeple sen arayıp sigortana uygun fiyatı öğrenebilirsin. Drm çok iyi ve tecrübeli bir dr. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Onada ben önermiştim ve oda çok memnun kaldı. Tavsiye ederim. Normali destekleyen ve öyle para için sezeryan yapan drlardan değil. Birkere gitsen sende memnun kalacaksın. Doğuma kendi geliyor. Oğlumunda dru kendisi. Ozamanda çok memnundum şimdide çok memnunum. Böyle birşey yaşanmasına üzüldüm. Endişe etmekte haklısın.

Canım ben çoookk memnunum doktorumdan. Benim sgk yok. O sebeple sen arayıp sigortana uygun fiyatı öğrenebilirsin. Drm çok iyi ve tecrübeli bir dr. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Onada ben önermiştim ve oda çok memnun kaldı. Tavsiye ederim. Normali destekleyen ve öyle para için sezeryan yapan drlardan değil. Birkere gitsen sende memnun kalacaksın. Doğuma kendi geliyor. Oğlumunda dru kendisi. Ozamanda çok memnundum şimdide çok memnunum. Böyle birşey yaşanmasına üzüldüm. Endişe etmekte haklısın.
mavikelime mavikelime çok şükür içim rahatladı, gece Doğum olsa da mı kendisi geliyor. Ben ilk muayenemi kendisine olmuştım pozitif biri olarak gördüm. Hastaneyi fiyat için aradım yarın bilgi verecekler inşAllah. Çok sağol cevap verdin. Bende çok üzüldüm olanlara gerçekten

Merhaba arkadaşlar,

Birisi bana yardım etsin lütfen çok canım sıkılıyor bunaldım iyice:KK61:

Zaten ödemde ayaklarımın üstüne zor basıyorum, sol elim yarı uyuşmuş durumda iki parmağımda his kaybı var..
Bu halde gidiyorum çarşıya ne alınacaksa alayım artık hastane çantası hazır olsun diye ama hiçbişey alamadan geri geliyorum.. çok kötü canım sıkılıyor ağlıcam ya artık:mad:

Annemle gidiyorum ne alınacaksa alalım diye ama annem hatırlamıyor ne gerektiğini aradan yıllar geçtiği için.. Ee benim etrafımda öyle yakında doğum yapmış bana yardımcı olacak hiçkimsemde yok.. Napcam ben ya.. İki tane hastane çıkış seti aldım 10'lu bebek doğduğunda çıplak kalacak bu gidişle diye.. başkada ne kendime ne bebeğe bişey alamıyorum..

Bilen arkadaşlar bi yardım etsinler hastane çantasına ne koyucaz??:KK42:
Beşik meşik hiçbişeyi yok daha bebeğimin.. off of... Erzurumda yaşıyorum normalde ama tutturdular annen gelip kaçgün durabilir git ankarada doğum yap sonra gidersin evine diye.. öyle olunca geldim buraya.. hiçbişeyimiz yok.. burayada yatak alacak halim yok.. taşınmaz burdan oraya sonra.. ayy çok canım sıkılıyo yaa..:KK43: doktor hastane bile bulamadım daha burda doğumu yapacak.. Ankarada olan varsa o konudada yardımınızı bekliyorum..

Canım benim hiç stres yapma, benim de alışverişim nerdeyse olduğu gibi duruyo, işten fırsat bulamadım, oyüzden azar azar internetten almaya başladım.
Ki zaten sen misafirmişin en acil şeyleri alman yeterli.
Arkadaşlar yazmışlar ihtiyaç tablosunu benim ekliycem bişi yok.
Yavaş yavaş denk gelenlerden almays başla hiç strese gerek yok kuzum.
Nen mesela biraz önce A101den ıslak mendil aldım.
Sonra başka biyerden bez aldım bugünlük bunlar :)
Fırsat bulunca gider bi battaniye alt değiştirme örtüsü falan alırım, öyle öyle tamamlanır inşallah :)

Revna Revna cnm beşiği internetten mi sipariş vericeksin eğer internetse hangi site bide ne zmn verceksin allahdan bişey olmazsa ben bu hafta içinde düşünüyrm

Tatlım eşim beşik ve gardrobu birlikte bakalım dedi ama bu aralar hiç vaktimiz olmadı. Bu bizim agashiler mağazalarda çok yok sanırım, eşim beşiği netten almaya pek olumlu bakmıyo ama bi şekilde ikna etcem gibi.
Öyle olursa da ayın 1inden sonra olur muhtemelen.

Kızlar size bir soru : Kızımın kıyafetlerini 30 derecede 15 dk mı, 30 derecede 40 dk mı yıkamalıyım?

15 dakkada tozu gider ama durulaması yetersiz olur sanki oyüzden ben 40 dk tercih ederdim sanırım.ya da 15 üzerine ekstra durulama yaptırırdım.

Back
X