- 7 Haziran 2016
- 247
- 133
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın...canım ben anneme yerleştim bile çalıştığım için çok zorlanmaya başladım ve doğumdan sonrada bir süre orda kalıcağım bu tarz bişey aldım toparlanmasıda kolay hafta sonu evime gitsem bile bagaja koy götür gayet pratikarkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..![]()
E hadi kolay gelsin :)aa gerçekten mi? hiç aklıma gelmedi açıkçası canım. bakayım oraya da. ay şu an içerde bebişin odasını kuruyorlar bitse de gidip incelesem yerleştirsem![]()
Günaydın canım :)Günaydın hamiş anneler ,kasıklarında ağrı hissedenler var mı
gunaydın hanımlar bende aynı dertten muzdarıbım aşırı oynuyor ırkılerek kalkıorum yanlara donemıyorum.aşagıya ayagınımı ındırıyor elınımımı acıtıyor bı dk durmak yok uykuya hasret kaldmGünaydın kızlar, gece hiç uyuyamıyanlardanım, sağ ve özellikle sola yatmaktan bacaklarım kalçalarım fena ağrıyor. Uykusuzluktan geçtim Ağrı'lar çok fena
Sat ınız mayısın kaçı? Bizimde sata göre 21 şubat Allah nasip ederse
Basın sağ olsun Can'ım böyle bir duayı alan bir insan ne mutlu dedene mekanı cennet olsunAllah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu
Ben dogum icin annemin yanina geldim 3aylik olana kadarda kalcam enaz park besik alcam en mantiklisi park besikarkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..![]()
Bugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!
arkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..![]()
Hepimiz öyleyiz Can'ım eşim den yardım istiyorum çoğu zaman yapıyor yapmadı mı alınıyorum .., zaten herşeye alınıyorum ağlama krizlerine giriyorum sıkıldım artık bu durum dan duygu değişikliğinden onu özlüyorum sarılıyorum sonra bir soğukluk oluyor kötü cümleler söylüyorum onu üzüyorum oda hamileyim dşye uzatmıyor ama ben sıkıldım
herkese günaydın hanımlar. nihayet döndüm aranıza.
taşındım. yerleştim. 10 gün rapor aldım ama bir haftasında gerçekten rahatsızlandım. kan değerlerim ve b vitaminim diplere düşmüş. haliyle müthiş halsizlik iki adım atıp dinlenme isteği, oturma isteği yatma isteği, depresyon halleri hepsi beni bitirdi. dr a gittim hemen damardan demir takviyesi verdi. gün aşırı ikişer tane. 3 tanesini oldum. bu akşam 4.sünü olacağım. ilk iki tanesinden sonra kendimi daha iyi hissettiğim için bu hafta iş başı yaptım. zaten yapamazsam bu haftadan sonra doğum iznine çıkmam gerekecek. oysa ben aktarmak istiyorum. inşaallah tüm igneler bitince iyi olurum.
o yetmetmiş gibi kasıkda göğüs altında ve ellerimde egzama çıktı. cildiyeye gittim ayrıca. bir torba krem verdi. daha yeni yeni kurumaya başladılar. güzel güzel giderken herşey birden terse döndü gibi geliyor. karamsarlık yapmak istemiyorum. ama zor zamanlara geldik galiba. uyku sorun, ağrılar sorun. Allahtan oğlum sağlıklı. ve çok hareketli. artık canımı yakacak kadar güçlendi. en son 1,600 gr olmuştu. haftaya çalışabilir raporu için dr a gideceğim yine. bakalım o zaman ne olacak.
b vitamini depoları azaldığında kan miktarı daha hızlı düşüyormuş hanımlar. ilk kez duydum bunu. sizinde aklınızda olsun. b vitaminini sağlık ocakları falan ölçüyor. yaptırın derim yaptırmadıysanız.
ben yokken biiir sürü yazışmışsınız. :) inşaallah okuycam ama zaman bulursam. herkese mutlu bir gün diliyorum. :)
Fullialein başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın inşşalh. Kalanlara sabır diliyorum
M mbg sen nasıl oldun cnm. yorma kendini.. iş güç yapınca yemekle uğraşma yoktu toipiğimizde.. yorma kendinide bebişinide
günaydın annişler,
bebek deterjanı ve yumuşatıcı yada leke çıkarıcı adı altında satılan temizlik ürünleri hakkında ara ara yazıştık ama alanlar ve tavisyeleriniz nelerdir.. şöyle orta bütüçeli olsun ve memnun kalalım.. toz mu sıvımı mesela?
birde şampuanlar gerçi çabuk bitmiyor ama onun içind fikir rica edicem.. dalin vs çok uygun ama sebamed ve mustela biraz pahalı. bilemedim bende nerden başlayacağımı![]()
Fullialein başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın inşşalh. Kalanlara sabır diliyorum
M mbg sen nasıl oldun cnm. yorma kendini.. iş güç yapınca yemekle uğraşma yoktu toipiğimizde.. yorma kendinide bebişinide
günaydın annişler,
bebek deterjanı ve yumuşatıcı yada leke çıkarıcı adı altında satılan temizlik ürünleri hakkında ara ara yazıştık ama alanlar ve tavisyeleriniz nelerdir.. şöyle orta bütüçeli olsun ve memnun kalalım.. toz mu sıvımı mesela?
birde şampuanlar gerçi çabuk bitmiyor ama onun içind fikir rica edicem.. dalin vs çok uygun ama sebamed ve mustela biraz pahalı. bilemedim bende nerden başlayacağımı![]()
BenimdeeeeeeeGünaydın kızlar, gece hiç uyuyamıyanlardanım, sağ ve özellikle sola yatmaktan bacaklarım kalçalarım fena ağrıyor. Uykusuzluktan geçtim Ağrı'lar çok fena