merhaba kızlarrrr doktordan geldik çalışabilir raporumuzu aldık

kızım iyiymiş çok şükür haftasına göre iyi dedi doktorum ama 4-5-6. aylarda önden gidiyordu artık önden gitmiyor geride değil ama beslenmene dikkat et dedi. yüzünü göstermedi yine elini kapatmıştı. normal doğum pozisyonunu almış küçük hanım

perine masajını soracaktım onu unuttum yalnız

soran var mı aranızda?
teşekkür ederim tatlım yapmadı geri rahatsız etmeyelim sizi dedi :) ama sonlara doğru kaçış yok heralde bundan
canım haplardan alınan kalsiyum doğal yolla alınanlardan daha geç emilirmiş o yüzden herşeyin doğalı en güzeli. tabi takviyeler de alıyoruz ama yetmez. yoğurt bol bol yemelisin içine tadını değiştirecek şeyler atmaya çalış pulbiber nane gibi... yeşillik salata vs yemeye çalış demir için. protein için de günlük bir yumurta kurtarır seni haşla tereyağında kavur karabiber at tadı ağzına gelmez

ben sevmediğim şeyleri çiğnemeden hap gibi direk yutuyorum sen de deneyebilirsin. et için de kıymadan et köfte yapabilirsin bol baharatlı içine ekmek doğrarsan bir de knorr köfte harcı koyuyorum ben (biliyorum sağlıklı değil ama napim) tadı değişiyor :) sonra omega 3 kuru üzümde de varmış yiyebiliyorsan
artı tatlı ihtiyacını karşılama canın tatlı istediğinde azıcık pekmez ye gör bak abur cubur istemez canın :) sana da bebeğine de sağlık sıhhat olsun :)
çok tatlıymış bu tulum güle güle giysin :) nerden aldın acaba?
2 hafta var aramızda ama ben kullanıyorum sadece koltuğu geride tutmaya çalışıyorum. arkadaşım 37 ye kadar kullanmıştı onu örnek alıyorum ben de
ayyyy hiç deme şu soruları offfff rahat rahat acımı mutluluğumu yaşayamicam diye korkuyorum. valla tek çözüm cevaplarını vermek onlara

yoksa susmak bilmezler. bi de hemen evine bebek görmeye kabul etmeyince kınıyorlar burda başta bnm kv kınadı. ama bilmiyor başına gelecekleri

ben de kabul etmicem kimseyi. hastanede herkes geliyor zaten ne gerek var iki gün sonra eve gelmeye bari birkaç hafta geçsin dicem