2017 Şubat Anneleri

Sevinirim :KK49: Beşik konusunda o kadar kararsizimki fikirlerinize ihtiyacım var..mothercarede bende begendim ama internetten oldugu icin cesaret edemiyorum :110:
Bir gorsel buldum canim netten ..kargo geldi ama daha kurmayiz yine kurunca atarim karar vermemis olursan ;) .. Bilindik Marka olduğu için ben sorun yaşancağini pek dusunmuyorum mağazadakiler falan baya ilgiliydi bulunduğun ile yakın bir yerde yok mu hiç mağazası ?

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    3 KB · Görüntüleme: 57
Canım ağlanacak bişey yok ki bak bebeğin ve senin sağlığın için doğru olanı yapıyor dr un. Hayırlısını iste Allah tan.. gerisi önemli diil İnan..
Sağol canım. Çok korkuttu. Yapmıyorsun bari korkutma.ölme de ona şükret falan dedi. Çocuklarını düşün dedi. Ben d3 bulucam dedim doğuracağım da dedim çıktım odadan hıçkıra hıçkıra. Şimdi sezeryandan daha çok korkuyorum.
yahu senin canın sagolsun. sende miniğinde iyi olunda Allah ne emrettiyse o. üzme bunun için kendini
Sağol canım. Ama beni vazgeçirmek için çok korkuttu. Bebeğinle kurtul da ona şükret dedi. Aylar yüzüne bakmadığı eşim beni sakinleştirdi ne kadar kolum kanadı kirildiysa artık. .. çocuklarını düşün dedi. Ölüm psikolojisine soktu gönderdi.

mesela calisabilir raporunu aldiktan sonra 5 hafta caliscaz ya onun 5 günü rapor alirsam dogum sonrasina 5 hafta degil 4 hafta atabiliyorm seklinde. Mevzuat böyle ama dedigim gibi her is yeri uygulamiormus bunu
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra doktor size rapor vermez çalışamaz raporu alıp izne ayrılmanız gerikir

Buhun kontyrole gittik kizimiz32+2 gunluk dogum pozisyonu almis kafasi asagida fakar kizlar ya kilosu1730kilo morelim bozuldu bide plasntamda cok az kireclenme olmus oda kalsiyum alama ilac kullaniyosan birak sut fln az ic dedi sizce begiminkilosu az mi

Buhun kontyrole gittik kizimiz32+2 gunluk dogum pozisyonu almis kafasi asagida fakar kizlar ya kilosu1730kilo morelim bozuldu bide plasntamda cok az kireclenme olmus oda kalsiyum alama ilac kullaniyosan birak sut fln az ic dedi sizce begiminkilosu az mi
Takvimle uyumlu gibi kilosu doktor birşey demedi mi kilosu için ? Kireclenmeyi ilk defa duyuyorum canım ya çok mu kalsiyum alıyorsun ?

Takvimle uyumlu gibi kilosu doktor birşey demedi mi kilosu için ? Kireclenmeyi ilk defa duyuyorum canım ya çok mu kalsiyum alıyorsun ?
LDoktor iyi dedi. 30 grm fln oyniyo arda. Aslinda bitek demir ilaci kullaniyorum ek bi bitamin fln almiyorum sut flnda oyle bi ara cok icyim oda hergun bir bardakri normalde hayatta icmem yogurt desen arada bir.anlamadim nerden aldim bukadar kalsiyumu

Kilosu bence normal cnm daha 32haftalık alır bence daha senin kilon ne kdr çok değilse ye cnm bebeğe kilo yapıcak şeyler kısma boğazından:KK72:

selam kislar.. bebegin kiosu az cikan annelerimize bisey anlaticam ... kanuniye gitmistim perinatolojiye sevk edildim tansiyondan once gebe bakti bana ve dediki bu nasil 27 hafta bebek 32 haftalik dedi ve 1500 falan kilo olctu aaa dedim hatta ben adet tarihimi yanlis biliyomusum cocuk 1 ay buyuk dedi sonra ozelime gittim rapor almak icin hayir dedi bebek buyuk falan degil 1 hafta once 1500 olculen bebegi 1200 kusur dedi.. sonra acile kaldirildim yine tansiyondan bu sefer devlet tekrar muayene ve bana 1700 dedi bu inisli cikisli bebek kilosu benimde psikolojimi bozdu ... acaba nezaman dogurucam psikolojisine girdim kanuniye gore 3 haftam kaldi ozele gire 1.5 ay normal develete gore 1 ay ... anlamiyorum... sene sonu oldugu icin ozel hastaneme zam geldi hem doguma hem muayenesine ... bende biraktimm artik devlette dogum yapicam bu yuzden yatin icin randevu aldim bian once gidiyim ne oldugunu anliyim diye... bakalim ne diycek yazarim size.. ama cok caninizi sikmayin ... kimi oyle kimi boyle diyor ... ama geneli 3 ile 3.5 arasi muhakkak doguyor ...

Kontrolden geldik kızlar.
Nst başladı bu hafta.Yarım saat kadar sürdü..
Sorun çıkmadı çok şükür..
Doktor kontrolümüzde de herşey yolunda.
Bebek yine çok aşağıda olduğu için yasaklar devam ediyor tabi.
Böbrek genişlemesi geçen ay ile aynı çıktı..
34+1 itibari ile boy 49 cm kilomuz 2900 olmuş...:nazar:
Bunlar dışında bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi..
Bizden haberler bu kadar
maşallah kılosu cok ıyı dıkkat et

Arkadaşlar doğum için gelen misafirlere hediye verecekmisiniz şöyle magnet veya bisiklet falan tarzı.Ben istemiyordum ama şehir dışından daha çok gelecek misafirlerim. kuru kuruda göndermek istemiyorum.istanbulda olanlar önerebileceğiniz bir yer var mı bana bu hediyelikleri nereden alabilirim.

32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra doktor size rapor vermez çalışamaz raporu alıp izne ayrılmanız gerikir
çalışmak ıstıyorsa 32.hafta çalışabılır raporu verır.35 te yıne cagırır calısamaz raporu verır.bı ıhtımal 37 yede kadar verılıyor ama genelde 35 te çalışamaz raporu alabılırsınız.

TuRuNCu TuRuNCu canm ya bi sorum olucakti 32+0 bebisin kac kiloydu bizimki 1730normlami sence bide doktor plesentamda cok az kireclenme oldugunu soyledi kalsiyum fazla olmasindan kaynaklaniyomus internetten okudumda baya morelim bozuldu plesenta yaslanmasiymis erken doguma yada bebegin kilo almamasina neden oluyomus. Bununla ilgili bi bilgin varmi simdiden cevabin icin tesekkurler

Arkadaşlar doğum için gelen misafirlere hediye verecekmisiniz şöyle magnet veya bisiklet falan tarzı.Ben istemiyordum ama şehir dışından daha çok gelecek misafirlerim. kuru kuruda göndermek istemiyorum.istanbulda olanlar önerebileceğiniz bir yer var mı bana bu hediyelikleri nereden alabilirim.

Eminönünde şark han var en uygun hediyelikler orda bar ama onları alıp kendin yapman gerek bende önümüzdeki hft gitmeyi planlıyom. Gerçi gittigidiyorda da bebek hedşyelik eşya diye aratsan birsürü seçenek var.

Kızlar benim doktor bana bugün çalışabilir raporu verdi ama ben 31+6 yım yani cumartesi 32 bitiyor ve sırf cumartesi hastanede değil yarın da semineri var diye sanırım bugün gel dedi şimdi düşününce sinirlendim hatta öfkeliyim bizim gibi çalışan kadınlar için bir günde bir gündür neden bugün verdi anlamadım o zaman her perşembe bir hafta atacak 2 günüm kayıp mayısta işe başlayınca 2 gün için rapor almam lazım .Kendisi ameliyattaydı ve sekreteri hazırladı elime verdi yüzünü görmedim hanfendinin eve gelince farkettim :sinirli:

Eminönü kaynıyor hediyelikten

Kızlar dogum tarihleriniz belli oldu mu.benim doktorum 15 ocaktan sonra bir gün belirleyip alırız dedi
canım bana da 39u bekleyeceğiz dedi. 27 ocak gibi bir tarih düşündük aksilik çıkmazsa.
haftaya kontrolde tekrar konuşacağım, burdan okuduğum yorumlarla planlı sezaryen istemiyorum. bebiş gelmek istediği zaman sezaryen istiyorum. bilmiyorum zor mu olur ama

TuRuNCu TuRuNCu canm ya bi sorum olucakti 32+0 bebisin kac kiloydu bizimki 1730normlami sence bide doktor plesentamda cok az kireclenme oldugunu soyledi kalsiyum fazla olmasindan kaynaklaniyomus internetten okudumda baya morelim bozuldu plesenta yaslanmasiymis erken doguma yada bebegin kilo almamasina neden oluyomus. Bununla ilgili bi bilgin varmi simdiden cevabin icin tesekkurler
bugün bizim de kontrol vardı biz 31+4 uz ve 1650 gr 10 gün kadar gerilik var dedi yine ama riskli bir gerilik değil iyi gidiyor dedi buna da şükür vakti zamanında sağlıcakla gelsinler de hayirlisiyla büyürler insallah

bugün bizim de kontrol vardı biz 31+4 uz ve 1650 gr 10 gün kadar gerilik var dedi yine ama riskli bir gerilik değil iyi gidiyor dedi buna da şükür vakti zamanında sağlıcakla gelsinler de hayirlisiyla büyürler insallah
Gerilik fln bisey demedi gunuyle normalmis kilosuda iyi dedi ne fazla ne az diye ama ben kuruntu yaptim bide şu plesentadaki kireclenmeyi duyunca iyuce morelim bozuldu

canım bana da 39u bekleyeceğiz dedi. 27 ocak gibi bir tarih düşündük aksilik çıkmazsa.
haftaya kontrolde tekrar konuşacağım, burdan okuduğum yorumlarla planlı sezaryen istemiyorum. bebiş gelmek istediği zaman sezaryen istiyorum. bilmiyorum zor mu olur ama

Ben de planlı sezeryan istemiyorum ama doktorlar nedense risk olarak görüyorlar..(bence doğumun vakti olmadığı için böyle düşünüyorlar.Yani normal doğumda gece sancılansan ebeler doğurtuyor ama sezeryanda doktorun gelmesi mecburi olduğu için kabul etmiyorlar gibi geliyor bana)

Canım ben 31+1 de gittiğimde 2 kiloydu..
Bu haftalarda kilo almaya başlıyorlar zaten ki seninki de hiç az değil.
Arada sadece 5 gün ve 270gr var.
Kireçlenme için ben de sadece okuduğun kadarını biliyorum ama yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim mutlaka...
Bu arada ben hiç vitamin kullanmadım.Sadece demir içiyorum ve 3 hafta önce ağrılarım için magnezyum ve c-vit.başladım...
Bir de yanılma payını mutlaka oluyor.
İlk oğluma 52 cm 3600 doğar dedi aynı doktor ama 48 cm 3200 doğdu...
Aynı şekilde 3 kilo denip 3500 doğan çok bebek var ki seninki rahat 3 kiloyu bulur..

Back
X