Selamlar 32+0 çalışabilir raporumu aldım geldim
:) bebeğimizin durumu doğum halinde başaşağı duruyor, bu iyiymiş, suyuda iyi dedi. Boyumuz kısa sanki hesaplayınca 39 çıkıyor ama yanılma olabilir diye düşünüyorum çünkü 2 hafta öncede o civardaydı. Kilosu da 2255 gr, 2hafta öncede 1765 grdı. Bende 3.6 kilo almışım henüz, dikkat etmeye devam.
sana tavsiyem yeni bahar alıp onu kullanman. bende o köfte harçlarına bayılırdım sonra aradaki farkın çin tuzu(monospdyum glutomat) ve yeni bahar olduğunu öğrendim. zaten çin tuzu zararlı diye sadece evdeki baharatlar ve yenibahar kullanıyorum denemeni öneririm
bende bugün 32+0 oldum ve çalışabilir aldım. Bizde kv ile bakacağız zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizim dediğimiz gibi bakamazsa bakıcı konusu gündeme gelecek. Eşimde bu şekilde düşündüğü için dert etmiyorum. Sende çok düşünme şimdiden. Evde izindeyken kendi metoduna alıştırırsın kvni de. ona göre hareket eder.
Ben

tuvaletimi kaçırana kadar duramıyorum hayır kaçsada duramıyorum bazen tuvalette devam ediyorum gülmeye o derece. ilginç bi şekilde de ağlayabiliyorum reklama şuna buna. Önceden de gülerdim ama bu kadar değildi. Ağlama konusunda da taş kalpli sanırdım kendimi ağlayamazdım. Şimdi ağlak oldum