Can'ım yok tüm İstanbul böyle nerdeyse sağolasın ama yorgan, battaniye yığdım hamileyken rahatta edemiyorum elektrikleri olan arkadaşlara gitsem şimdi bile dönmekten yatamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım yok tüm İstanbul böyle nerdeyse sağolasın ama yorgan, battaniye yığdım hamileyken rahatta edemiyorum elektrikleri olan arkadaşlara gitsem şimdi bile dönmekten yatamıyorum
Aynen bir arkadaş paylaşmış tüplü ısıtıcı araştıracağım. Daha da ilginci sularda yok. Çok rüzgar var hava berbat ama herşeyin gitmesine sebep olur mu böyle anlamadım...tuh ya zor .elektriksiz tv ye bakamazken sıkıntıdan patliyorz .birde soğuk var ayriyetten. Allah kolaylık versin size canim.cok uzarsa elektrik idaresine sorun derim.yoksa tüplü ısıtıcı alırsinz birde hastalikla uğraşmayın
![]()
Su da mi yokAynen bir arkadaş paylaşmış tüplü ısıtıcı araştıracağım. Daha da ilginci sularda yok. Çok rüzgar var hava berbat ama herşeyin gitmesine sebep olur mu böyle anlamadım...
tereyagli ekmek Benimde senin anlattığın gibi normal olanı sanırım hamilelikte...
Benim bazen beyaz bazen sarı . normal o zmn .birde arada şeyimin kemiği ağrıyo sol kemik fazla mi yukleniyom bilmiyorm da.doktora sorcam ama ne diyecem.nasil anlat cam bilemiyorm.Hamileliğimin başından beri var bende ama türü değişiyor genelde kokusuz beyaza yakın bir sarı ve kaşıntı yapmıyor. Bunda sorun yok. Sadece su gibi akıyor ıslaklık yani. Onun dışında bazen koku oluyor ve kaşıntı yapıyor ve yeşil gibi sarı olursa tehlikeliymiş
Aaa Zonguldaklımısınz yoksa tayin falan mı? Eşim oralı...bende şuan midem de yanmada başladı geziniyorum telefon ışığında inş telefonun şarjı dayanır ben uyuyana kadar :)Su da mi yok.allah kolaylık versin size.birde sudan ne istediler ki.
.yakin olsa bana gelin derim ama beya uzak zonguldak .uyuyamiyom ya ben
.dön dur sürekli.
Yok kiz sulalece zonguldaklıyiz.ilcesinden.esinizde mi buranin yerlisiAaa Zonguldaklımısınz yoksa tayin falan mı? Eşim oralı...bende şuan midem de yanmada başladı geziniyorum telefon ışığında inş telefonun şarjı dayanır ben uyuyana kadar :)
Bol bol su. Maalesef başka bişey geçirmezKızlar dün benim hafıf akıntım oldu acaba su mu dedım doktora sordum o da enfeksıyon olabılecegını soyledı test sonucuna gore lokosıt pozıtıf yine bu ıdrar yolu enfeksıyonun antıbıyotık dısnda Bır seyı var mı ya suyu artırıcm mecbur baska ne yapabılırım
Allah iyiliğin versin sen şeyimin yazınca ben çok gülüyorum. Daha öncede yazmıştın sanırım. Doktora diyeceksinki vajinamda ağrı hissediyorum. Sol kemiği ağrıyo :) bu kadar :) utanma çekinmeBenim bazen beyaz bazen sarı . normal o zmn .birde arada şeyimin kemiği ağrıyo sol kemik fazla mi yukleniyom bilmiyorm da.doktora sorcam ama ne diyecem.nasil anlat cam bilemiyorm.![]()
Kıyamam yaa kızdım annene şimdiGünaydınlar...
Baş-boyun-boğaz ağrısı sebebi ile sabahın 4ünden beri ayaktayım.
Tabi bel ağrısı ve wc nöbetini de eklersek yataktan kalkmak farz oldu...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki...
Gözlerim dolup geliyor öyle...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
O kadar özeniyorum ki yavrusu hasta olunca her türlü yardıma koşan analara...
Ben anneme hastayım desem o benden önce başlar kendi derdini anlatmaya..
Aaahh aah.. güçlü olmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor...
Bende 3 te yatıp 6.30 da uyandım. 32+3 teyim ama uyuyamıyorum. Dönmekten bel ağrısından. Yan yatıp uyuşmaktan :) Annem çoook ilgilidir ama bizimde aramızda 1400 km var. Malesef...Günaydınlar...
Baş-boyun-boğaz ağrısı sebebi ile sabahın 4ünden beri ayaktayım.
Tabi bel ağrısı ve wc nöbetini de eklersek yataktan kalkmak farz oldu...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki...
Gözlerim dolup geliyor öyle...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
O kadar özeniyorum ki yavrusu hasta olunca her türlü yardıma koşan analara...
Ben anneme hastayım desem o benden önce başlar kendi derdini anlatmaya..
Aaahh aah.. güçlü olmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor...
Turuncu bende kayserideyim hastane ısıları kalite yönetim gereği hep sabit olmak zorunda hastane değilde çıkarken ki hava daha önemli kadife takım ve çıtçıtlı lcwde var alt pijama içinede kotonda çok hoş içlik tarzı taytlar var el kadarHiç bilemiyorum ki...
Oğlum nisan sonu doğmuştu ve penye vermiştim ama bu defa kararsız kaldım
Benim genital bölgede toplu bir sekilde sizin nasil?Sanki 5-6 tane sivilce bir yerde çıkmış gibi mor ici kan toplamis gibi.Dr.gösterdim varis dedi.Allah yardimcimiz olsun.Yalnız değilmişim varis konusundaAllah kolaylık versin. Çok ağrı yapıyor. Genital bölgede şişlik benim nerdeyse arkadan belime kadar geldi varislerim
. Amin hepimize inş.
Enfeksiyon tedavi edilmediği takdirde bebege geçebilirmiş bende akintim var dedim.Dr.bakmadan ilaç yazdi.Kızlar benimde vardı vajinal muayeneye Dr iltihap defi direk test filan yapmadan antibiyotik ve fitil verdi çok ayıp olacak belki ama resmen yeşil sümük gibi bir akıntı idi şu an hiçbirşeyi m kalmadı çok şükür. Dikkat etmek lazım bebeğe geçebilir bu enfeksiyon
Benimki yoğun bembeyaz su gibiydi günde 4 defa camasir yada ped degistiriyordum.Sonra sarıya döndü miktari azaldi hafif hafif gelmeye başladı dr söyledim ilaç verdi.Akıntı hiç olmaması mi lazım ben onu anlamadım.yoksa renklerine göre mi enfeksiyon deniyo . hangi renklerde normal kabul edilip hangi renkte tehlikeli
Bende bu haldeyken ilac verdi.Hamileliğimin başından beri var bende ama türü değişiyor genelde kokusuz beyaza yakın bir sarı ve kaşıntı yapmıyor. Bunda sorun yok. Sadece su gibi akıyor ıslaklık yani. Onun dışında bazen koku oluyor ve kaşıntı yapıyor ve yeşil gibi sarı olursa tehlikeliymiş