2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar...
Dün yaşadığım korkunun üzerine bu hafta sonu son kalan eksiklerimizi tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayacağım :KK17:
Normalde çok sakinimdir ,hiç panik yapan bir yapım yoktur ama dün o sancılar gelince afalladım bir an.
Malum bebek çok aşağıda ,kafası tam vajina üzerinde. Tam o kafanın olduğu yere bıçak gibi sancı girince nefesim kesildi ve ayy diye bağırdım. Sonra bebeğin aşağı doğru itişini hissettim ve idrara sıkışıkken ki doluluk hissi gibi oldu. Koştum wc.ye ama bir şey yok..
10 dakika sonra yine aynı şekilde oldu ve karnım iyice sertleşince eşimi aradım ve kendimi duşa zor attım.
Hastanede ebe açıklık var mı diye baktı. Neyse ki yoktu(kötü bir tecrübeydi)
Nst'ye bağlayıp doktora haber verdiler.
35.ci hafta için normal görünüyor sancı değerin dediler. Yani sancı var ama normal miş. Bebek çok aşağıda olduğu için yoğun kasılma yapıyormuş. Bol bol dinlenmem gerekiyor işte...
Hayırlısıyla günümüzü bir doldursaydık

Canım keşke kalsaydın bu gece .. neyse evde de daha rahat edersin gerçi.. sabaha herşey yolunda uyanırsın inşallah, çok geçmiş olsun..

Canım oğlum bensiz hayatta uyumaz.
Eğer doktor kalsın deseydi mecburen kalacaktım ama isterse gidebilir dediği için çıkmak istedim..
Şuan çok hastayım.2 günde 1.5 kilo vermişim. Ağrı kesici ve bulantı ilacı kullanıp dinlenmeye çalışıyorum..

Gunaydin hanimlar turuncu nasilsin canim?
Hanimlar kötü şeyler düşünmek cagirmak yok bebislerimiz bizi duyuyor ve hissediyor.Stres yok, hepimizin bebekleri zamaninda gelsin insallah.

Çok şükür sancım hafifledi canım.
Sadece fena gribim. Vucuduma dokunamıyorum bile ,o kadar sızlıyor her yerim..

TuRuNCu TuRuNCu geçmiş olsn çok bende dün sancıyla doktora gittim nstte sancı çıkmadı ama kontrolde kasılmaların var dedi bebeğin başı baya aşağıdaymış gezinme dedi bu hafta kritik akciğerler açısından atlatmamız laZım dedi :KK43: ama sancılarım hala devam ediyor bakalım hayırlısı benimde enfeksiyon var belki o zorluyor ama insanın canı sıkılıyor:KK43:

Saol canım sana da çok geçmiş olsun.
Bebeğin aşağıda olması çok zorluyor gerçekten.
Umarım günlerini doldurup öyle gelir kuzucuklar :anne:

günaydın kızlar...bir yıl daha acısıyla tatlısıyla son buluyor koskoca bir yıl geride kalıyor insanoğlu ne garip ne çabuk unutuyoruz eskileri geride bıraktığımız günleri acıları kaybettiklerimizi...Şimdi yeni bir yıl yeni başlangıçlar yeni hayaller inşallah insan hayatının cebimizdeki bozuk paradan kolumuzdaki bilezikten ayagimizdaki bilmem ne marka ayakkabıdan daha kıymetli olduğu çocukların aglamadığı anasız babasız kalmadığı dünyanın neresinde olursa olsun hangi milletten hangi renkten dinden olursa olsun çocukların kadınların canının yanmadığı tecavuze tacize ugramadigi herkesin yiyecek ekmek içecek su giyecek ayakabi bulduğu başını sokacak bi yuvası olduğu bir sene olsun.son olarak da bebislerimizin sağlık sihhatle vakti zamanında geldiği huzurla anne babasının yanında güvenle geçireceği bir yıl olsun inşallah. yeni yılımız hayırlı olsun..

Günaydın kızlar...
Dün yaşadığım korkunun üzerine bu hafta sonu son kalan eksiklerimizi tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayacağım :KK17:
Normalde çok sakinimdir ,hiç panik yapan bir yapım yoktur ama dün o sancılar gelince afalladım bir an.
Malum bebek çok aşağıda ,kafası tam vajina üzerinde. Tam o kafanın olduğu yere bıçak gibi sancı girince nefesim kesildi ve ayy diye bağırdım. Sonra bebeğin aşağı doğru itişini hissettim ve idrara sıkışıkken ki doluluk hissi gibi oldu. Koştum wc.ye ama bir şey yok..
10 dakika sonra yine aynı şekilde oldu ve karnım iyice sertleşince eşimi aradım ve kendimi duşa zor attım.
Hastanede ebe açıklık var mı diye baktı. Neyse ki yoktu(kötü bir tecrübeydi)
Nst'ye bağlayıp doktora haber verdiler.
35.ci hafta için normal görünüyor sancı değerin dediler. Yani sancı var ama normal miş. Bebek çok aşağıda olduğu için yoğun kasılma yapıyormuş. Bol bol dinlenmem gerekiyor işte...
Hayırlısıyla günümüzü bir doldursaydık

Canım oğlum bensiz hayatta uyumaz.
Eğer doktor kalsın deseydi mecburen kalacaktım ama isterse gidebilir dediği için çıkmak istedim..
Şuan çok hastayım.2 günde 1.5 kilo vermişim. Ağrı kesici ve bulantı ilacı kullanıp dinlenmeye çalışıyorum..

Çok şükür sancım hafifledi canım.
Sadece fena gribim. Vucuduma dokunamıyorum bile ,o kadar sızlıyor her yerim..

Saol canım sana da çok geçmiş olsun.
Bebeğin aşağıda olması çok zorluyor gerçekten.
Umarım günlerini doldurup öyle gelir kuzucuklar :anne:

Tekrar geçmiş olsun canım. Bende bazen o doluluk hissini yaşıyorum ama dediğin gibi wc de bişey yok. 1-2 saniye sürüyor gerçi ve bebek fazla hareket ettiği zaman. Yani ayağını ittiği zaman başı aşağıya baskı yapıyor baya.

Şu parantez içindeki kötü tecrübe beni çok endişelendiriyor. Sezeryan istememin en önemli sebeplerinden biri aslında onu yaşamamak. Umarım ihtiyaç da duyulmaz. (Senin icin de geçerli tabi bu temennim) Allah bir daha korkutmasın zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz..

Günaydın hanımlar
İki gündür çatı ağrım var yani o üstte tüylenmenin olduğu bölgede,sizlerden bu durumu yaşayan var mı?
Acaba bebek iri diye mi baskı oluyo yoksa başka bişey mi,ilk gebelik diye tedirgin oldum

Kvrckbdk Kvrckbdk bebeğin nasıl oldu? Sen nasılsın?
İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.

İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.

Canım benim kızın da sen de çok güçlüsünüz maşallah.. bi bakmışsın çabuk toparlamış bir ay bile sürmemiş.. Allah ne güzellikler nasip edecek kimse bilemez.. bugünler de geçecek hepsini unutacaksın inşallah.. içini ferah tut Allah yardım ediyor hiç merak etme..

ayseulas ayseulas geçmiş olsun cnm. Arkadaşlarda söylemiş bol bol dinlen. Süt yoğurt yumurta çok etkili bunlar. Et balık ye birde . Nasıl besleniyorsun günlük ? Bak benimkide 2.270 gr/42 cm imiş. İlerden gidiyor diye korkuyorum sezeryan Olur diye ... sen bol bol ye bak nasıl toplanıyor bebişin...
TuRuNCu TuRuNCu cnm geçmiş olsun Sanada . Haberlerini bekliyoruz . Rabbim yardımcın olsun
Sagol canim ev hayatim basladi artik uc ayliktan beri haftada bir kez balik yiyorm halada da devam.dr sut yumurta ceviz findik tuket ve yat sedi progestan Verdi alttan koyacaksin dedi heraksam cok dayandgi icin kanala geciktrmek icn 12 subatta bebegi alirim dedi.bu cuma yine cagirdi sinks in kizlar is yapmayin Ben cok gezindim bebek asagi baski yapti cok bide kipir kipir hic durmuo

Kızlar kendimi iyi hissetmediğim için geriye dönük okuyamadım.
Hastanede açıklık kontrolünde bir şey çıkmadı.
1 saat kadar nst'ye bağladılar. Sancılar en fazla 40lara vurdu.
Bunun üzerine doktorum isterse yatış yapalım ama eve de çıkabilir demiş.
En ufak bir sancı veya belirtide geri hastaneye gitmemi söyledi.
Şuan evdeyim ama tuhaf ağrılarım ve taş gibi sertleşen karnım var.

İlaçlarımı aldım ve uyumaya çalışacağım.
Umarın yarına kadar toparlanırım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
Grcmis olsun canim dkkat et

benim bu gün kontrolüm vardı 32+5 haftaligim bebeğim hala 10 gün geriden geliyor 1850 gr olmuş çok şükür ama doktor gerilik artarsa erken alabiliriz dedi bu sebeple ciğer geliştirici iğne yapalım dedi hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama erken doğum lafını duymaktan bıktım artık:kızgın: moralim yine berbat durumda hafta içi devlete de gidicem bir bakayım oradaki doktor ne diyecek :işsiz::işsiz: hayirlisi :KK14:
Banada bol bol ye dedi 32 haftaligm bnde 1850 cikti bebegim kotu degil ya asil by ay alacaklar sikma canini uc kilo dogurursun dedi bans dr birincide 3.600 kizim olmustu bol bol ye canin Ben smdi yemege basladm sutler cevizler gidiyoo

Banada bol bol ye dedi 32 haftaligm bnde 1850 cikti bebegim kotu degil ya asil by ay alacaklar sikma canini uc kilo dogurursun dedi bans dr birincide 3.600 kizim olmustu bol bol ye canin Ben smdi yemege basladm sutler cevizler gidiyoo
Bugün bebişimi görmeye gittik..2.500 gr 47cm olmuş..aynı abisi..çok duygulandım bu kadar net görünce:KK36:nst yapıldı..sırt üstü uzun süre yatınca bayılcak gibi oldum..ilgililenen bayan baya korktu..hala kafam bi dünya:confused:ama sancı falan çıkmıyınca rahatladım..tarihte istedim..6şubat bi aksilik olmazsa

konuyla alakasız ama lütfen yardımcı olun kızlar bu arka planda çalan fon müziginin adını bilenler varmı çok acill :(

Bugün bebişimi görmeye gittik..2.500 gr 47cm olmuş..aynı abisi..çok duygulandım bu kadar net görünce:KK36:nst yapıldı..sırt üstü uzun süre yatınca bayılcak gibi oldum..ilgililenen bayan baya korktu..hala kafam bi dünya:confused:ama sancı falan çıkmıyınca rahatladım..tarihte istedim..6şubat bi aksilik olmazsa
Hadi gozun aydin arkadasim 3.5 dogurursn insallah saglikli alirsin kucagina yat dinlen yorma kendini

Kızlar kendimi iyi hissetmediğim için geriye dönük okuyamadım.
Hastanede açıklık kontrolünde bir şey çıkmadı.
1 saat kadar nst'ye bağladılar. Sancılar en fazla 40lara vurdu.
Bunun üzerine doktorum isterse yatış yapalım ama eve de çıkabilir demiş.
En ufak bir sancı veya belirtide geri hastaneye gitmemi söyledi.
Şuan evdeyim ama tuhaf ağrılarım ve taş gibi sertleşen karnım var.

İlaçlarımı aldım ve uyumaya çalışacağım.
Umarın yarına kadar toparlanırım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
Cok gecmis olsun...

kizlaaaarrrr... kalca krmiklerimin acisindan uyuyamiyorum... curumus hepsi sanki.... oluyorum aciaindan... hicbisey kar etmiyor... deli olucam.... 20 kisi birlesip beni dovmus kalca kemiklerimin uatune 50 tane fil oturup ezmis sonrada ustunde uyuya kalmis gibi aciyo... allahim midr yangini biyandan.. kemik sizisi biyandan... rabbim gunler cabuk gecsin... varmi yenecek bisey allah àskina

kizlaaaarrrr... kalca krmiklerimin acisindan uyuyamiyorum... curumus hepsi sanki.... oluyorum aciaindan... hicbisey kar etmiyor... deli olucam.... 20 kisi birlesip beni dovmus kalca kemiklerimin uatune 50 tane fil oturup ezmis sonrada ustunde uyuya kalmis gibi aciyo... allahim midr yangini biyandan.. kemik sizisi biyandan... rabbim gunler cabuk gecsin... varmi yenecek bisey allah àskina
O kalça ağrısı bi haftadır aşırı aşırı arttı özellikle akşam üstü daha da artıyor ve çok can acitici dayanılmaz oluyo sağ özellikle 2 gündür bacağımdan aşağıya doğru vuruyo adet ağrısı gibi oluyo bazen herkeste var demekki bu ara geçen haftaya göre bu hafta daha da agirlastigimi hissediyorum ama bu ağrı gerçekten çok fena Bacaklarima dokunulan yer sizliyo :cry: Allah yardımcımız olsun az kaldı ama ağrılar arttıkça sanki artık keyif vermemeye ve zaman gecmemeye başladı gibi çok şükür bu halimize de

O kalça ağrısı bi haftadır aşırı aşırı arttı özellikle akşam üstü daha da artıyor ve çok can acitici dayanılmaz oluyo sağ özellikle 2 gündür bacağımdan aşağıya doğru vuruyo adet ağrısı gibi oluyo bazen herkeste var demekki bu ara geçen haftaya göre bu hafta daha da agirlastigimi hissediyorum ama bu ağrı gerçekten çok fena Bacaklarima dokunulan yer sizliyo :cry: Allah yardımcımız olsun az kaldı ama ağrılar arttıkça sanki artık keyif vermemeye ve zaman gecmemeye başladı gibi çok şükür bu halimize de
tatlim benim 4 yasinda bi oglum var ... ben onda boyle bi cile cekmedim ... tamam oglumda zordu 9 ay istifra ettim bi auru sorun yasadim ama bu cok fenaya.. zaten tansiyonum 16 larda geziyo alfamet kullaniyorum midem fena ama en kotusu kemik sizisi.. vallahi boyle bi aci yok... kalkip oturunca iyi gibi ama yatinca mahfediyo beni oturup aglayasim geliyo artik.. daha dayanamiyorunki var bayagi doguma... artik gece olaun istemuyorun.. zaten uyku falan yok sabah 4 te zorla uyuyorum ... 4 ten sonrada kemik sizisi mahfediyo beni... rabbim hepimize sifa verain.. saglik en guzeli.. suan yagan kar altinda kollarimi acarak kosmayi okadar cok isterdimki .. hafif olup kosmayi cok ozledim ... cok zor hamilelik... kimisine guzel geciyo hayret ediyorum.. eski zamanlarda yasasam demekki ben ölurmusum bu aciyla...

Back
X