2017 Şubat Anneleri

Kizlar herkesin gorusu farklidir ama emzik konusunda ne dusunuyosunuz.oglumda vermstim almamisti. memede uyuyordu surekli ,yani beni emzik niyetine kullandi bi muddet sonra.ben bebegi sakinlestirdigine inaniyorum.alanlar hangi marka aldilar acaba,hic bilgim yok bu konuda.

Ben de ilk bebeğim olmasına rağmen emzik konusunda ikna olmuş durumdayım yeğenlerim hep kullandı..Bir de ben bebeğe emziği çok yakıştırırım mıncırasım gelir :) Philips soothie 0-3 ay aldım..Bakalım umarım kabul eder beyefendi :)

Kizlar herkesin gorusu farklidir ama emzik konusunda ne dusunuyosunuz.oglumda vermstim almamisti. memede uyuyordu surekli ,yani beni emzik niyetine kullandi bi muddet sonra.ben bebegi sakinlestirdigine inaniyorum.alanlar hangi marka aldilar acaba,hic bilgim yok bu konuda.
Ben de aldım emzik ve 2 yaşına kadar alırsa vermeyi düşünüyorum. Çünkü 2 yaşından sonra ağız yapısı için sıkıntı yaratabiliyormuş emzik. Avent'in 0-3 aylık olanından aldım 2'li bir de Nuk aldım. Bakalım hangini kullanacak.

o seydeki kemik agrisi bendede var... tansiyonu 14.9 diyen arkadas valla ben bu gebeligimde tansiyon hastasi oldum ve alfamet kullaniyirum... bugunki tansiyonum tavan yapti ve sabah 17.9 u gordum... ilac octim.kahvaltidan sonra ve ancak demin dusyu 11.7 ye ... yuksek tansiyon gercekten cok sikinti.. kesinlikle nefes alamiyorum... bide oglum var bakicak kimsem yok... dua ediyorum oglumun cisi kakasi tansiyonum dustukten sonra felsin diye... dokyor normalde tansiyonun 14.9 a cikarsa gel diye ben gitmek istemiyorum erken alirlar diye.. bekliyorum sabresiyorum kucuk cunku yazik...ge4cekten dayanilmayacak gibi olursam kör olursam falan allah korusun giderim ama kisi bilir kendini sadece nefes alamiyorum oda kisitli... biraz daha sikicam kendimi.kucuk dogsun istemiyorum... en azindan ocagin sonunu bulsun bana yeter yinede allah bilir... aha cis dedim oglumun cisi geldi .....

G Guvenim benimki de küçük o yüzden açıkcası çok korkuyorum. 2300 gram nedir ama yüksek tansıyon olunca bebek beslenmeye biliyormuş, sizde gelişim durumu nasıl?

Tünaydın hanımlar :)

Bende nezle kervanına katılmış bulunuyorum :cry:sırtım dökülüyor sanki aranızda hastaneye giden oldu mu halsizlikten?
Nasıl bi tedavi uygulandı veya evde neler yaptınız kendiniz?
Çok geçmiş olsun.. Ben öyle rahatsızlandığım zaman en iyi terleme ile atyıroum.. sıcak bişiler içip 2 kat yorganla dinlenip güzelce terlemeni sonra da hemen sıcak bi duş almanı tavsiye ederim.. Bana çok iyi geliyo ;) bi de bol c vitamini takviyesi..

merhaba,

doktor kontrolü yok derken nasıl yani :110: bu arada hoşgeldin sende aramıza :KK51:
yürüyüş beni çok yoruyor.. son 15 gündür yürüyüş sonrası gece ağrıdan uyuyamıyorum.. günlük rütin ofiste çay su ve wc ihtiyacı için kalktığım dışında pek haraket olmuyor maalesef...
Ben de maalesef hiç yürümeyenlerdenim :olamaz: Aslında yürümek lazım ama hiç fırsat olmuyo.. havalarda güzel değil zaten :işsiz:

Kizlar ben dogumdan sonra kanama icin normal ped kullanmayi dusunuyorum. Yetersizmi gelirki. Oyle fosur fosur kanama oluyormu? Birde biberon emzik ve gogus ucu kremi almadi.. Emmezse alirim biberonu. Emzigide kullanmak istemiyorumn edense. Gogus ucu icinde bebek memeyi dogru tutarsa catlak olmadigini biliyorum. Yanlis tutturmacatlaga neden oluyor diye simdilik almadim. Olursa alirim.
Normal ped kullanmıştım, çok yoğun kanamam olmamıştı, her bünye farklı tabi, çok yoğun adet gören biride değildim.

Bugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuş:cry::cry: doktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi:KK42::KK42:Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. İzne ayrılman iyi olmuş bence.. Güzelce dinlenmeye ve beslenmeye bak.. Bebeğin kilosunu da çok takma kafaya sağlıklı olsun da inşallah en kısa zamanda alır kiloyu.. ;)

Bugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuş:cry::cry: doktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi:KK42::KK42:Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
Kardeşimde bebeği 35/36 gibi hiç kilo almamıştı, suyuda azalınca bekleyip riske atmak istemedi. Hayırlısı olsun ama tansiyon çok önemli takibini mutlaka yap. Bebiş 400/500 gr daha alırsa hiç korkma yiğenim doğduğunda 2700 dü sonra 2500 kadar düştü, şimdi tosun gibi 4 aylık Dr u az emzir diyo:-)

G Guvenim benimki de küçük o yüzden açıkcası çok korkuyorum. 2300 gram nedir ama yüksek tansıyon olunca bebek beslenmeye biliyormuş, sizde gelişim durumu nasıl?
simdi canim bebek gelisimi nasil ben anlayamadim sana anlatiyim beni uonlendir... ozele gittigimde 1 hafta onde devlete 11 . ayda gittigimde 2 hafta onde dedi sonra alfamet kullaninca 17 tansiyonu gorunce beni perinatolojiye sevk ettiler kanuni has. gitmem istendi gittim bunasil bebek 27 haftalikyi gittigimde bana 32 haftalik dedi sen dedi adet tarihini yanlis biliyosun bebek 1 ay buyuk dedi... dondum geldim eve kaldim oyle sonra ozele yilbasindan dolayi zam gelince buara durumumda olmayinca yakin bi devlet hast. gidiyim ordada dogum yaparim dedim evraklarla gittim muayene oldum 2 hafta buyuk sadece oda sorun degil dedi... bi sey anlamadim...iste 29 haftalikken acile yatmistim 1700 dedi .. 1 hafta sonra kontrole gittim orada dogum yapacagim icin muayene oliyim takibim baslasin diye 1 hafta sonrada 1700 kusur dedi 30 haftaliktim ozaman simdi 33 oldum bilmuyorum ne oldu carsamba gunu kontroe gitcem ... cok karisik oldu biliyorum ama bende bisey anlamadim

Tkml_ Tkml_ tabiki en önemlisi sağlık zaten dünyaya gelen büyüyor. İnsan yine de çok üzülüyor. Teşekkür ederim destek için:KK200:

Back
X