2017 Şubat Anneleri

Sarma tarifleri için çok teşekkür ederim kızlar.
Sarıp koyayım ben de buzluğa.
Misafirlik olmasa bile kendimize olur. İki bebeyle yaprak sarmak bir müddet hayal olacak nasıl olsa :KK17:

hurma yemeye başlayan varmı
Kızlar hurma ne ise yariyor?Ates ölçer alanlar ne marka aldiniz ve guvenirlir mi?Ben temassiz istiyorum ,calismaya baslayinca bakan içinde kolaylik olmasi icin.Kulaktan olcenlerde kulakta hafif bir kir oldugunda yanlış ölçme ihtimali olabiliyormuş bu yüzden kulaktan olanları tercih etmek istemiyorum.Sizler neler aldiniz?Süt sağma makinasida tekli lansinosh elektrikli almayi düşünüyorum

canım benim de gerilik aynı düzeyde 34 haftaya girdim ama 32 de seyrediyor bebeğimin değerleri bu sebeple çok korkuyorum doktor 37 haftayı doldurabilirsiniz hiç sıkıntı olmaz inşallah diyor çünkü o zman da değerleri 35 haftada olacak be ciğer gelişimi vs iyi olacak inşallah senin de az kalmış yat uzan beslen dinlen inşallah bebek de biraz daha toparlanır 37 den sonrası için de korkma ınsalah hiç kuvezde kalmayacak kadar herşeyi gelişmiş olur
Çok şükür gittim renkli dopler de sıkıntı çıkmadı doktor genetik dedi minyon olacak herhalde dedi bebeğime:KK37: evet küvez tehlikesini de atlattık gibi çok şükür :sampiyon:

arkadaşlar merhaba bir sorum olaca bebeklerimiz malum kış bebeği olacak havalar oldukça soğuk kar kış kıyamet üzerine aldığımız 10 lu 5 li hastahne çıkışları yeterli mi yada ev 22 23 derece onlar tek giydirmek yeterli olacak mı yada üzerlerine elde örme yelek hırkalar mı olmalı tecrübeli anneler yardım edebilir mi ? yenidoğan bakımı ile ilgili detaylı bilgiler içeren bi kitap cd video uygulama varmı bildiğiniz
Denemediğim yol kalmadı, kuraldışı yayınları
Beni ödülle cezalandırma
Petek çocuklar
Mahallenin mutlu bebeği
Ve geliştiren anne baba aldım ben birinci ve sonuncuyu okudum güzel gayet mahallenin mutlu bebeği ne başladım o da çok hoş daha çok yeni doğan için bir de denemediğim yol kalmadı yeni doğan için uygun diğerleri daha kapsamlı geniş çocukluk da kapsıyor :KK55:

Ben başladım bir iki haftadır ama ne zaman başlamak gerekiyor diye araştırmadım açıkçası :ıslık:

Teyzeler kızıma valiz aldık az önce Migros'tan :KK9::KK9::KK9: önce hastane çantamız yapıcam, sonra da kendi valizi olur memlekete giderken gezmeye giderken falan :spor:

Çok tatlı güle güle kullanın :)

Çok çok alakasız olacak belki ama benim göbek deliğim hala içinde çıkamadı bi

Bende delik namına birşey kalmadı :KK45:

Dudaklari benim gibi cok kuruyan var mi,hamilelikten mi merak ettim.yoksa bu ara tatliya dadandim seker mi cikti acaba?ne yaptiysam kurumaya dev ediyo

Benim deee :( şekerle alakası olacağını düşünmemiştim bende değerler normaldi çünkü. Şeker de yemem pek :D vazelin iyi geliyor yumuşacık yapıyor ;)

Kızlar merhaba dün evimi dip köşe temizledim bi daha bu kdr detaylı yapamam die iştahsızlık arttı bende de hele sabah kalkıyım akşam 3-4 kdr hiç bişey yiyemiyorum nerdeyse atışdırmalık meyve tarzı şeyler yiyiorum o saate kdr haliyle gücümde yeterli olmuyo iştahsızlık yaşayan var mı benm gibi:kusmuk:

Ah ahh nerdeee dünyaları yiyesim var :kk77:

Ben de bugün bir taneyle başlicam sonra 3,5,7 diye arttırcam arkadaşım çok faydasını gördü ama o 7. Ayda başlamıştı

Yarın kontrolüm var oglusumla gorusecegiz heyecanlanıyorum her kontrol öncesi :KK71:keşke her hafta kontrol olsa.Bugun bütün çamaşırlarını yıkadım ve serdim...Serince duygulandım ilk defa boyle minik kiyafetleri yıkıyorum oğlum olacak ve artık bu evde bu minik seyler etrafimızda olacak :cry::cry:
Ayyy bende aynısını yaptım ve mutlu oldum çok evimde İlk kez minik çamaşır yıkadım ve astım çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın Amin

bazen apartmanda öyle güzel şeyler kokuyor ki nasıl canım çekiyor anlatamam kalkıp yapacak dermanım da yok isteğim de yok ama biri içli köfte getirse ve yesem ya da güzel bi ev açması börek , mantı leziz bir köfteli çorba şu böreği ama kimse getirmedi getirmicek :kızgın: neyse biraz çorba yapmıştım kalkıp içeyim yani da salata:KK72::KK34:

Kızlar yemek adı falan vermiyorduk kuralımız vardı unuttunuz mu, canı çeken yapamayan olur :KK20:

Canım bende lansinoh göğüs ucu kremini merak ediyordum aslında. gereklimi diye?
çünkü 2.5 aylıktan beri nemlendirici ve lierac çatlak kremi ile göbek ve göğsüme sürüyorum.. ucu için (doğum sonrası) gerek olurmu herkeste? arkadaşım alma dedi.. hastanede müdahale edilir. olursa sorun çıkmadan yazdır doktoruna dedi..
kızlar da cevap vermişler ama gerekli bence canım yara olmasını bekleme.
Bugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuş:cry::cry: doktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi:KK42::KK42:Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
inşallah iyisindir canım geçmiş olsun bol bol dinlen umarım normale döner sorun çıkmaz.
Kizlar herkesin gorusu farklidir ama emzik konusunda ne dusunuyosunuz.oglumda vermstim almamisti. memede uyuyordu surekli ,yani beni emzik niyetine kullandi bi muddet sonra.ben bebegi sakinlestirdigine inaniyorum.alanlar hangi marka aldilar acaba,hic bilgim yok bu konuda.
nuk ve avent aldım ben de
Hehhhh soyle hay ağzına sağlık.benim demek istediğimde buydu iste.dogumdan 3 hafta önce baslaniyo dedim bende zaten.nasil uyaracak bir krem onu .zaten 3 hafta varken de uyarsın bir zahmet ki doğum kolay olsun.hemen sürer surmez alttan çıkacak değil ya bu çocuk :KK70:
doğru diyorsun burdaki yorumlarda sıvı gelenleri de okumuştum bende hiç öyle şeyler olmadıo_O
Kızlar göğüs kalkanını da kaynattınız mı? Ambalajında öyle bir ibare göremedim de. Emzikleri biberonu kaynatıcam göğüs kalkanını da kaynatsam mı diye düşünüyorum. Bir zarar görmez herhalde.
ben kaynattım hepsini. pompanın malzemelerine kadar:KK45:

o seydeki kemik agrisi bendede var... tansiyonu 14.9 diyen arkadas valla ben bu gebeligimde tansiyon hastasi oldum ve alfamet kullaniyirum... bugunki tansiyonum tavan yapti ve sabah 17.9 u gordum... ilac octim.kahvaltidan sonra ve ancak demin dusyu 11.7 ye ... yuksek tansiyon gercekten cok sikinti.. kesinlikle nefes alamiyorum... bide oglum var bakicak kimsem yok... dua ediyorum oglumun cisi kakasi tansiyonum dustukten sonra felsin diye... dokyor normalde tansiyonun 14.9 a cikarsa gel diye ben gitmek istemiyorum erken alirlar diye.. bekliyorum sabresiyorum kucuk cunku yazik...ge4cekten dayanilmayacak gibi olursam kör olursam falan allah korusun giderim ama kisi bilir kendini sadece nefes alamiyorum oda kisitli... biraz daha sikicam kendimi.kucuk dogsun istemiyorum... en azindan ocagin sonunu bulsun bana yeter yinede allah bilir... aha cis dedim oglumun cisi geldi .....

o seydeki kemik agrisi bendede var... tansiyonu 14.9 diyen arkadas valla ben bu gebeligimde tansiyon hastasi oldum ve alfamet kullaniyirum... bugunki tansiyonum tavan yapti ve sabah 17.9 u gordum... ilac octim.kahvaltidan sonra ve ancak demin dusyu 11.7 ye ... yuksek tansiyon gercekten cok sikinti.. kesinlikle nefes alamiyorum... bide oglum var bakicak kimsem yok... dua ediyorum oglumun cisi kakasi tansiyonum dustukten sonra felsin diye... dokyor normalde tansiyonun 14.9 a cikarsa gel diye ben gitmek istemiyorum erken alirlar diye.. bekliyorum sabresiyorum kucuk cunku yazik...ge4cekten dayanilmayacak gibi olursam kör olursam falan allah korusun giderim ama kisi bilir kendini sadece nefes alamiyorum oda kisitli... biraz daha sikicam kendimi.kucuk dogsun istemiyorum... en azindan ocagin sonunu bulsun bana yeter yinede allah bilir... aha cis dedim oglumun cisi geldi .....
Tansiyon problemi maalesef bende de var alfemet iciyorum günde iki tane..16 yi görünce gel dedi bana da doktorum bebeği erken alabiliriz dedi o kdr da dikkat ediyorum 34 haftadayiz inş idare edebiliriz zamanina kdr

Back
X