Ben bugün yine ultrasona girdim lekelenme olduğu için aldı alttan bakmam bn bi sorun gormedikce ddi tahlil sonuçlarima göre balık yağı ve progesteron yazdı şimdi de ve cihaza göre 5+5 im henüz bebisin kalbini duymadık zorlamayalm on gün sonra gel net olur ddi
inşallah sesinide duyarsın sağlıklı birşekilde doğar büyür ellerinden öper.. şurda 2 hafta geçmezken 9 ay nasıl bitecek allahın izni ile. ilk oğlumda böyle olmamıştım üstünden 9 sene geçti ve kendimi garip hissediyorum.
Şöyle patavatsız doktora bi sinir oluyorum. Inşaallah sorun yoktur yeni olduğu için görünmüyordur. En son kaçtı beta ? Aynen hem acıttı hem de girememiş olabilirim diyor kadın yüzsüz yüzsüz..
Ben bugün yine ultrasona girdim lekelenme olduğu için aldı alttan bakmam bn bi sorun gormedikce ddi tahlil sonuçlarima göre balık yağı ve progesteron yazdı şimdi de ve cihaza göre 5+5 im henüz bebisin kalbini duymadık zorlamayalm on gün sonra gel net olur ddi
Ben 6.haftadayim,Cuma gunu keseyi ve yolk sac i gordu. Henuz bebekte kalp atisi da gorulmuyordu. Net olarak ancak 2 hafta sonra gorebilecegimizi soyledi. Insallah gorursun bebeginin kalp atislarini,icin rahat olur.