2017 Şubat Anneleri

canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim üzme kendini 1 hafta İnan ki hiç bişey değil dinlenmeye çalış bol bol.benim gerilik 23 haftada 3 günle başladı sonra 26 da 6 günken 29 da 10 gün oldu ve bugün iki hafta olmuştu. haftada bir et bir balık bir tavuk yeşil mercimek bakliyat süt yoğurt kaşar ne varsa yedim 13 kilo aldım bu hafta da hep kuruyemis muz meyve yedim ama işte olacaksa oluyor .dua et ki bi haftayı geçmesin. benim her gittiğimde duyduğum laf böyle giderse erken alırız erken gelir kuvezde kalır vs vs çok ama çok üzücü hergün her saniye aklımdan çıkmıyor ve dua ediyirum allah im ne olur ama ne olur kızımı alıp evime götürebilecegim sağlıklı bi doğum olsun hayirlisiyla .ama bak burda bi arkadaş vardı 33 de doğdu bebeği 1300 galiba ve kuvezde şimdilik şükrediyor büyüyor diye...en azından diyorum şimdilik benimki 1900 felan belki de doğunca ya 2500 u geçer ne bilim kuvez e gerek kalmaz hep ümit ediyorum kizima da tarih veriyorum 15 şubattan önce gelme kızım sabret ve büyümeye çalış lütfen diye:KK61:

canım benim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.. hiçbir şeye gerek kalmaz.. renkli doppler ile plesentadan kan akımına baktılarmı bebeği besleyen damarlarda bir sorun varmı diye.. ona göre kan sulandırıcı aspirin falan öneriyolarmış ama sakın dr a danışmadan alma doğum için kanamadan ötürü riskli çünkü.. bol bol c vitaminide al portakal suyu iç.. sağolasın yorumun için teşekkür ediyorum..

canım ne yedin ki son haftalarda ya da ne yaptın hep uzandın mi benim bebeğin kilosu iki hafta geriden geliyor ve erken doğum riskim var kilo alması benim için çok onemli

inanki tam tersi daha cok ayakta kaldım evi topladım ama et agırlıklı beslendim kaşar felan yedim balık yedim yoğurt yedim. ondan olabilir mi bilmiyorum..

Kızlar merhaba dr da geldım sımdı erken dogum rıskı olan bırısıydım hatırlyan varsa..bebegım 2000 gr. 43 cm olmus.basını dogum kanalından cekmıs suan yan yatıyor karnımda donmus yanı:))dr ıyı bır durum dedı.balıkyagı hapı verdı bebegı toparlıcaz dedı.dr bakarken bıle nasıl oynuyor kadın hayret ıcınde kaldı ne hareketlı bı bebek dedı :))ondanmı kılo almıo nedır bılemedım ama muz cevız bal sut ye dedı.2 hafta sonra yıne gıdecegım.2 seferdır alttan bakıyor merak edenler ıcın:)

Cnm stres yapma ilk doktor kbb yonlendırıyor zaten orta kulak ıltıhabı da tetıklıyormod benim onlar normal cıkınca beyınden kaynaklı mı dıye norolojı ıstedı sonuçlar şükür temız çıktı sonra rüzgardan kaynaklı dedıler aklında bulunsun ben bunlar olurken yüzüm de hafıf uyuşma hissetmeye başlamıştım hareketlerı var onları dene dudağını tam buzebılıyormısım ıslık calma gıbı bugun güzelce dınlen basını sıcak tut malum havalar soguk dıkkat etmek gerekıyor
Canım dün acilden giriş yaptım çıkmadı nirşey şükür buhünde nörolojiye hittim temiz dedi 20 lik dişimden kaynaklı olabilirmiş

Kızlar merhaba dr da geldım sımdı erken dogum rıskı olan bırısıydım hatırlyan varsa..bebegım 2000 gr. 43 cm olmus.basını dogum kanalından cekmıs suan yan yatıyor karnımda donmus yanı:))dr ıyı bır durum dedı.balıkyagı hapı verdı bebegı toparlıcaz dedı.dr bakarken bıle nasıl oynuyor kadın hayret ıcınde kaldı ne hareketlı bı bebek dedı :))ondanmı kılo almıo nedır bılemedım ama muz cevız bal sut ye dedı.2 hafta sonra yıne gıdecegım.2 seferdır alttan bakıyor merak edenler ıcın:)
canım kilosu boyu takvimle uyumlu maşallah bebişine

Gözün aydın maşallah bebişine beklesin sıcacık annesinin Göbüşünde akıllı bıdık

inanki tam tersi daha cok ayakta kaldım evi topladım ama et agırlıklı beslendim kaşar felan yedim balık yedim yoğurt yedim. ondan olabilir mi bilmiyorum..
cvp icin cok saol canım o vakit bünyesel bi durum bu yesem de bana fayda sağlıyor kizima yaramiyor:KK42::KK61:

senin adına çok sevindim canım ben de sabah 10 gibi uyanırım sallana sallana kahvaltı yaparım sonra hemen uzqnirim en az 40 dk bi saat sonra mutfak bulaşık süpürge çamaşır derken 3 olur yine yatarım bi saat bi buçuk saat sonra bişeyler yer yemek yapar im eşim gelir yemek yer ve yine yatarım yani hep yatış hep yatış ohhhhh kv yanında yapamazsın ki böle uzanamazson wc rahat olmaz gaz vs biliyosun rahat edemezsin yani çok iyi bi karar aldın en rahat yer kendi evin home sweet home:KK36::KK75::uykucu::süslü::KK50:

Aynen öyle canimm:anneadayı: valla evde ki rahatlık nerede var . Sere serpe giyinip uzanmak sadece evinde oluyor :KK76:

iyi akşamlar kızlar.
biz de dün doktora gidenlerdeniz ve moralim çok bozuk.
36. haftadayız ve olumun kilosu 2665 ve 2559 ölçüldü ama boy 3 hafta geriden geliyor. daha 45 cm boyu, hatta 44 küsür. bacak boyu kısa biraz ve 3 hafta beni çok korkuttu. 34. haftada da boyu kısa geldi demişti doktor ama ölçümünü yazmamıştı. en son 32 de 40cm imiş, 4 haftada sadece 4-5 cm olmuş, iki haftadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum hiç acaba ondan mı oldu ki?

iyi akşamlar kızlar.
36. haftadayız ve olumun kilosu 2665 ve 2559 ölçüldü ama boy 3 hafta geriden geliyor. daha 45 cm boyu, hatta 44 küsür. bacak boyu kısa biraz ve 3 hafta beni çok korkuttu. 34. haftada da boyu kısa geldi demişti doktor ama ölçümünü yazmamıştı. en son 32 de 40cm imiş, 4 haftada sadece 4-5 cm olmuş, iki haftadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum hiç acaba ondan mı oldu ki?
canım bebeğin duruş şeklinden dolayı bacak ölçümü tam yapamıyorlar çoğu zman ablamın oğluna da hep bacağı kısa kısa bebek falan dediler 52 cm doğdu 39 . haftada onun için buna çok takılma allah im sağlık sıhhat versin en az 50 cm doğar üzme kendini

iyi akşamlar kızlar.
Can'ım son haftalar ölçümler doğru çıkmıyor emin olun kilosu fazla veya eksik çıkabiliyor boy ise genetik faktörlerin yanın da Doğumdan sonrası beslenme de etkiliyor üzülme hayat Yen'i başlıyor kendini yetersiz eksik hissetme biz ekimizden geleni yapıyoruz onlar için gerisi Allah'ın taktiri ... sen gene de beslenme de dikkat et ama sonuca üzülme .. hayat Yen'i başlıyor Doğumdan sonra daha zor günler bekliyor bizi sütümüz yetecek mi kilo alacaklar mı hangi mama iyi fazı nasıl geçecek ne zaman uyuyacağım artık ben diye bir sürü sorun olacak onun için herşeye dirayetli anne olmalıyız .... herşeyden önemlisi ney biliyor Muş'un ben oğlum da çok acı bir şekilde öğrendim ama bir çoçuğun ne mamaya ne anne sütüne ihtiyacı var bir bebeğin annesine ihtiyacı var sadece annesine mutlu güçlü huzurlu bir anneye ihtiyacı var

canım bebeğin duruş şeklinden dolayı bacak ölçümü tam yapamıyorlar çoğu zman ablamın oğluna da hep bacağı kısa kısa bebek falan dediler 52 cm doğdu 39 . haftada onun için buna çok takılma allah im sağlık sıhhat versin en az 50 cm doğar üzme kendini
canım inşallah ablanın durumları içimi rahatlattı, inşallah yanlış ölçümdür ben de başka bir doktora daha görüneyim dedim ama kardan dolayı iki üç gün çıkamayız.
Can'ım son haftalar ölçümler doğru çıkmıyor emin olun kilosu fazla veya eksik çıkabiliyor boy ise genetik faktörlerin yanın da Doğumdan sonrası beslenme de etkiliyor üzülme hayat Yen'i başlıyor kendini yetersiz eksik hissetme biz ekimizden geleni yapıyoruz onlar için gerisi Allah'ın taktiri ... sen gene de beslenme de dikkat et ama sonuca üzülme .. hayat Yen'i başlıyor Doğumdan sonra daha zor günler bekliyor bizi sütümüz yetecek mi kilo alacaklar mı hangi mama iyi fazı nasıl geçecek ne zaman uyuyacağım artık ben diye bir sürü sorun olacak onun için herşeye dirayetli anne olmalıyız .... herşeyden önemlisi ney biliyor Muş'un ben oğlum da çok acı bir şekilde öğrendim ama bir çoçuğun ne mamaya ne anne sütüne ihtiyacı var bir bebeğin annesine ihtiyacı var sadece annesine mutlu güçlü huzurlu bir anneye ihtiyacı var
inşallah öyledir canım, insanın aklına bin bir türlü şey geliyor.doğsun da, sağ salim elime alayım da hiçbir şey istemiyorum.
bebeği besleyen damarlarda direnç vardı daha önce onun tekrardan başlamasından korkuyorum sadece ama kafama takmamaya çalışacağım perşembe yine kontrolüm var, o zamana kadar yediğime içtiğime dikkat etmekten başka yapacağım bir şey yok.

Merhabalar kızlar,ben de sessiz takipçilerdenim.minik oğlum ;35. haftada 2500 gr 46 cm di.biraz zayıfız,yediğim şeylere dikkat ediyorum, fakat doktorum kilo olayını genetik diye yorumladı.zaten kızım da 39+5 te 2730 gr doğmuştu.kızımda da beslenmeme dikkat ettm ama bendeki malzemeyle ancak bu kadarcık oluyor sanırım :) Kızımda hamileliğim çok evhamlı geçti ,rahimde perde var erken doğum olabilir demişti doktorum,hep tedirgindim.ama 40 haftayı bulmuştuk:)(kiloya çok takılmıyorum ben,ki evlendiğim ilk yıl korunma yöntemleri ve miyom için fikir almaya gittiğimiz doktor rahim küçük çocuğunuzun olmama ihtimali var deyip bizi şok etmişti,Rabbime hep şükrediyorum bana anneliği tattırdı diye..sağlık olsun)bu arada hala çalışıyorum,Allahtan 3 gün dersim var haftaya çarşamba çalışamaz raporu alıcam ve kontrol inşallah.38.haftada sezeryan olucam sanırım.

Back
X