2017 Şubat Anneleri

Midem yaniyo hatta yanmıyor tutuşuyor dün gece berbatti azcik çıkardım rahatladım ama 6 gibi daldım uykuya alev var sanki bogazimda şuan yine aynı berbat bisey bu :mad::mad: doğsun artık diyorum hayırlısını Allah ım bilir ama gerçekten artık çok gucsuzlestim karnimda ayrı bir güzelliği var çok hoşuma gidiyordu ama bugün daha bi acayibim o yüzden gelse de biraz hafiflesem diyorum :cry:
Ay kusmadan 4 ay nefret ettim. Bu hamileliğimde tek iyi olan şey hiç mide yanmam olmadı, ilkinde gavisconla geziyordum. Bide mideni fazla doldurma, az az sık sık ye

Günaydın
P pangea ve @fillingtheblanks ikiniz de ne güzel Doğum yapmışsınız okuyunca gidip doğurasım geldi, bu kadar tane tane anlattığınız için teşekkür ederiz. Darısı başımıza artık. İkiniz de bir an önce toparlanın ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün şansları güzel olsun
Amin. Inşallah Rabbim sizlere de rahat ve sağlıklı doğumlar Nasip etsin. Aklımdasınız.

Cok gecmis olsun canim. Bende de hic gecmeyen bir enfeksiyon var. Korktum sen hastanede yatiyorum deyince

Kuzum benim ki artık kusmalaraa ve de diğer organlara sıçramaya kadar gittiği için yaptırdılar . Ki doğum polikliniğinde değil enfeksiyon bölümünde yatıyorum şu an . 14. Haftada da 2 hafta boyunca yatmak zorunda kalmıştım. Ayakta da tedavi gördüm . Şase , krem , serumlar dolusu antibiyotik bana misin demedi. Bakalım valla. 37 ye girdik şimdi eğer boyle giderse hastanede yatarken doguracam :KK14:

Ne şikayet ile gitmiştin de yaptırdılar peki enfeksiyondan ??

Valla ben kontrole girmiş tüm kendimi hastane odasında buldum :KK76:

Şaka bir yana ii ki gün öncesinden idrar kültürü vermiştim değerler tavan ve bir çok bakteri çıktı . Hamileliğinin başından beri çektiğim ve hiç bir ilacın etki etmediğini birde yanlarda ağrı kusma ve ateş bulguları olunca hiç düşünmeden yaptırdılar canım. Sende de mı aynı problem var ?

Şaka bir yana ii ki gün öncesinden idrar kültürü vermiştim değerler tavan ve bir çok bakteri çıktı . Hamileliğinin başından beri çektiğim ve hiç bir ilacın etki etmediğini birde yanlarda ağrı kusma ve ateş bulguları olunca hiç düşünmeden yaptırdılar canım. Sende de mı aynı problem var ?

Çok geçmiş olsun. En azında kontrol altında olmuş olursun, sıkma canını yeterki bebişin ii olsun.
Bende mantardan müzdaribim hamileliğim boyunca geçmedi hiç ☹️

Çok geçmiş olsun. En azında kontrol altında olmuş olursun, sıkma canını yeterki bebişin ii olsun.
Bende mantardan müzdaribim hamileliğim boyunca geçmedi hiç ☹️

Teşekkür ederim canimmm. :dua:
Valla cokda aklıma takmaya çalışıyorum sonuçta kızım için bunların hepsi :anne::KK200:

Ay kusmadan 4 ay nefret ettim. Bu hamileliğimde tek iyi olan şey hiç mide yanmam olmadı, ilkinde gavisconla geziyordum. Bide mideni fazla doldurma, az az sık sık ye
Surup bisey yapmiyo artık canım ya baya zorluyor bu ara

Yaa yazmiyim daha çok gaza getirmiyim dedim dedim tutamadım kendimi.. bu kadar manyaklık olmaz. Herkes haddini bilsin yaa. Kadın Yen'i Doğum yapmış bi gidin başından. Hadi gitmiyorsunuz işe yarayın.. yakın olsa valla şimdi kapısını çalıp milleti kovalicam yaa ..

@1melekvardi canım benim kimseye nezaket göstermek zorunda değilsin.. tabi ki büyük bi saygısızlık yapma ama onlar ne kadar düşünmüyosa sen de o kadar düşünme ve canının istediği gibi davran lütfen.. bana burdan fenalık geldi!!
Aynen valla lohusa kadının yiceni yemek te ne yani yazık

Benim de akıntı çok fazla var bugün hatta kanlı geldi bi ara. 32. Haftada da gelmişti öyle kanlı rahim ağzı yarası dediler yine ona yordum. Onun için sordum sana da. Geçmiş olsun şu enfeksiyonu ilk kez hamileliğimde yaşadım yoruldum inan ki

Back
X