2017 Şubat Anneleri

Enerjine maşaallah. Kaç yaşındasın canım? Çok zinde olduğun birgün gelsin inşaallah bebişin.
87 liyim :) valla annemler de öyle diyo kaç gündür masAllah in var hiç korumuyon ama kendini diyolar ama şuan diyorum ya ayaklar berbat artık

Hissediyorum yarın doğurcm :)
Desem inanama:)
En son ben yaparım çnkü yürüyüş falan yapamıyorum hastayım kolum kalkmıyorm öyle yatarak bebek falan gelmez bence
Sende benim gibi hergün bu gece doğurucam diyip uzanıyorum fos:)) bende yürüyüş yapamıyorum hava soğuk dışarısı buz gibi. Artık koyverdim öylece bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin

@Salliala hayırlı uğurlu ve de geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt bol bol sut un olsun bebisin de hemen düzene girsin inş

Başka kim var doğum yapan giremedim pek fazla varsa başkaları da onlara aynı dileklerimi diliyim :)

Ben ne zaman dogurcam ya :işsiz::işsiz:
İçimizde büyüyecekler:) en hayırlı zamanda doğuralım inşallah hepimiz

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:

Ayyy hayırlı uğurlu olsun gözün aydın salliala :) dikişler rahatsız ediyor mu çok?

Ya dün ne konuşuyorduk bugün nEler olmuş neler çok sürprizli şu günler bana da bi heyecan geldi demek aniden olabiliyor diyorum

Suni sancı mı verdiler yoksa zaten 3 cm açıklık mı varmış?

Bu akşam misafirim var 3 gibi evden çıktım annem i Dr a götürdük ordan marketi vs sonra eve geldik yemek sonra bulaşık sonra da kp ler ve eltimin babası giller geldi babamlar var diye son kez dedim agirliyim bari ama şuan ayaklar bildiğiniz balon gibi çok sizliyo ama belki dogururum diyorum bu yorulmaya insaz biraz sancı açılma ve bişey olur diyom ama bakalım :işsiz::işsiz: ama bide doğurmaya kalksam bu yorgunluk üstüne dermanım olur mu onu da bilmiyorum o_O daha son ne bi yere gidebilirim oturmaya artık ne de biri gelmesin fenayım şuan ve hala oturuyolar :KK64::KK64:
Kuzum hadi annen yaşlı da gelenler bari yardımcı olsa inan dinlenmeye ihtiyacın var benim bir hafta vardı misafirim onlar yaptı iş ama gezinmek yada oturmak mahvetti beni ödem tuttum seni okudukça kötü oldum Allah yar ve yardımcın olsun aramızda bir yaş var evde oğluma sabah Kahv hazırlayamıyorum ben bileklerimin ödeminden hep kolaya kaçar oldum sende yine de koru kendini

Sende benim gibi hergün bu gece doğurucam diyip uzanıyorum fos:)) bende yürüyüş yapamıyorum hava soğuk dışarısı buz gibi. Artık koyverdim öylece bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Hissediyorum yarın doğurcm :)
Desem inanama:)
En son ben yaparım çnkü yürüyüş falan yapamıyorum hastayım kolum kalkmıyorm öyle yatarak bebek falan gelmez bence

Kızlar Zaman'ı gelince suyu patlatır yine çıkar bebekler merak etmeyin yürüyüş yapamıyoruz diye belki evde gezinmek bile tetikler

87 liyim :) valla annemler de öyle diyo kaç gündür masAllah in var hiç korumuyon ama kendini diyolar ama şuan diyorum ya ayaklar berbat artık
Tabi canım ben bi yemek yapıncaya kadar ayaklar mahvoluyo seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin.

canlar ben meme ucu oluşturmak ve sütun gelmesini hızlandırmak için bir formül biliyorum ama can yakıcı biraz enjektörun üç kısmını kesip meme ucunu vakumluyorsun hem damarlar hızla açılıyor hem ucunu çıkarıyor bunu kesinlikle tavsiye ederim
Öncesinde göğüs kremi yada yağla masaj yapıp göğüs ucunu uyarıp yaparsanız daha az acılı olur doğum sonrası göğüs ucu içinde süt kanallarını açmak içinde bizde bunu uyguluyoruz hastalara

İlk banyosu ne zaman oldu canım?
Peki nasıl gidiyorsn kaç kat?
Birde evin ısısı kaç derece?
göbeği 9 günlükken düştü ilk banyoyu o gün yaptık..derecesini bilmiyorum ama bebek için artırmadık ısıyı..eskisi gibi kullanıyoruz nasıl alışırsa öyle gider çünkü..sadece banyo günleri ufo ile ısıtıyorum odayı yıkandıktan sonra aynı odada giydirip emziriyorum sızıyor zaten:KK54: iki kat giydiriyorum ..çıtçıtlı ve üzerine takım ..yatağından alırken de sürekli battaniye kullanıyorum

Kuzum hadi annen yaşlı da gelenler bari yardımcı olsa inan dinlenmeye ihtiyacın var benim bir hafta vardı misafirim onlar yaptı iş ama gezinmek yada oturmak mahvetti beni ödem tuttum seni okudukça kötü oldum Allah yar ve yardımcın olsun aramızda bir yaş var evde oğluma sabah Kahv hazırlayamıyorum ben bileklerimin ödeminden hep kolaya kaçar oldum sende yine de koru kendini
Gelenler de genç diil ki napim mecbur ben kaldım ayakta eşim sağolsun yardım etti ama gündüz de işler olunca iyice mahvoldu ayaklarım helâli hoş olsun ne diyim bunun hürmetine Rabbim doğumu mu kolaylaştırır inş ayak bileklerimdeki ödem benim de çok fena çarşamba dan beri inmiyo sabah az inmiş gibi oluyo ama böyle dinlenemeyince bildiğin balon şuan yok yani orda kemik fln agriyo topuk kısmı artık inş Rabbim yardım eder de biran önce gelir hafiflerim hiç değilse biraz

göbeği 9 günlükken düştü ilk banyoyu o gün yaptık..derecesini bilmiyorum ama bebek için artırmadık ısıyı..eskisi gibi kullanıyoruz nasıl alışırsa öyle gider çünkü..sadece banyo günleri ufo ile ısıtıyorum odayı yıkandıktan sonra aynı odada giydirip emziriyorum sızıyor zaten:KK54: iki kat giydiriyorum ..çıtçıtlı ve üzerine takım ..yatağından alırken de sürekli battaniye kullanıyorum
Benim annem hastaneden geldiği gibi yıkar bebekleri :) ısı konusunda en iyisini yapiyosun bende çok sıcağa alıştırmak istemiyorum çünkü gittiğin yerde bile sorun olur millete aç kombinin ayarını diyemezsin ama çocuk alışık olursa sorun olmaz en güzeli bence de normal bi ısı ya alışması

Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var

hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah.. kaç hAFTALIKTI Kİ KAKASINI YAPMIŞ?

Kızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..

Sevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu:KK51:

Back
X