2017 Şubat Anneleri

Bende aynıyım Can'ım sol kalçamdan bacağıma vuran ağrı yürütmüyor kasıklarımda ağrıyor Bebek yerleşiyor dedi maşallah bebişine bu arada
Ne kadar sürer ki yerlesmesi?? Bu haftasonu doktorum sehirdısında ve sanki o olmadan doguramayacakmisim hissine kapiliyorum :(

Kızlar merhaba
38+ 0 da bugün kendi doktoruma gittim 2. Kez nst sancın 3 defa 100 leri gördü. 2. Kez çatı muayenesi yapıldı ( hiç anlamadım bile kolay oldu) yumuşama çıktı ve açılma Yok. Bebeğim kanala girmemiş ve bol yürüyüş dedi. Bebek'te ilerilik görünmüyor artık 3.160 gr 48 cm ölçtü.. herşey gayet normal ve çatında normal dedi. Şekerden dolayı Zeynep kamile mi gitsem buraya devam etsem diye görüştük . Benim içim farketmez ama sorun olabilir diye terettütün varsa devlete git dedi.onların küvet vs bulma sorunu olmaz dedi. Kafam karıştı o_O

Neden hep sol kalça acaba :KK64::KK64: benim de hamileliğin başından beri sol taraf sıkıntılı kasik agrisiydi ilk baslar soldaydi çoğunluk sonra hep kalça ağrısı da sol ağırlıklı oldu :işsiz::işsiz:
Benim sağ kalcam canim
Kızim olacak cinsiyetle alakasi olabilir ya da bebegim yerlersmesiyle alakali bir durum olabilir... cunku ilk hamile kaldigimda bebek yerlesiyor dediklerinde de sag tarafim agriyordu ben hep???

Merhabalar. Cok uzun zamandir takip edemedim forumu. Izneayrilmamistim, islerim yogundu. Evde dogum icin hazirliklar derken firsat bulamamistim. Kimlerbneler yapti, geldi mi bebisle saglikla bilmiyorum, okuyamadim da ama kisaca kendimle ilgili bilgi vereyim..
32 haftama kadar hersey cok iyiydi. Sonrasinda sol kalca eklemi ve sol bacakta agrim basladi. Gittikce artti ve 35. Haftada artik dayanilmayacak duruma geldi. Yogun calistigim icin de 36.haftada izne ayrilmaya karar verdim. Tam o gun rapor alacagimda sehir disinda yasayan ailemden kotu bir haber aldim, ben 36haftalik hamileyken biricik annecigimi kaybettim. Yikildim, bittim, elim ayagim tutmadi, gogsumden birseyi cekip kopardilar sanki. Ama cok sukur esim ve kendi ailemin destegiyle ve oglumu dusunerek ayakta durabildim. 1hafta memlekete gidip cenaze ve taziyeyle ilgilenip izmire geri donmek zorunda kaldim, dogum yaKin olunca.. bundan yaklasik 10 gun sonra da 38 hafta+4gunlukken 28 ocakta sezaryenle dogum yaptim. Saglikli bir oglumuz oldumasallah. Sutum az geldi, oglum beslenemedi kilo kaybetti, sarardi. Sık beslemem gerekti ama sarılık yuzunden uyanıp ememedi oglum, biberonla mama vermek zorunda kaldım.. Yanimda kayinvalidem ve abla olarak gordugum yengem vardi. Kayinvalidem kendine degil de ablama guvendim diye bana tripler atti, yengemle benle kavga etti vs vs.. kim lohusa karar veremedim.. Ogluma uzulmem ayri, evdeki gerginlik ayri, kendimi yalniz caresiz yetersiz kimsesiz hissetmem ayri, annemi kaybetmiş olmanın uzuntusu bir ayrı, aklımı kacırıyorum sandım.. Oglum toparlayıp sarılıgı gecince moralim biraz duzeldi. Bu sefer biberondan vazgecirme surecimiz basladı. Okuyanınız varsa nette bir blog vardı, Tomris'in Emzirme Gunluğu.. orda yazdıgı sekilde sutumu arttırmak ve biberon bıraktırmak için 'emzirme kampı' yaptım, meme verdim her gak demesinde sonra uyudum, 3gun boyunca boyleydi. Cok sukur biberonu da bıraktı, kilo alımı da iyi. Kafama da takmamayı ogrendım biraz biraz.. Anneciğimi kaybetmenin acısı gecmiyor, boslugu dolmuyor ama oglumla ilgilenerek vakit gecircem artık. Azcık uzun oldu ama aylardır yazmamanın sonucu bu.
Herkese sevgiler. Saglıkla analı babalı buyur insallah bebislerimiz. Hoscakalın,..

BAşın sağolasun ve Rabbim kalanlara sabır versin .. oğlunla teselli ediyosundır kendini. Allah ona ve size uzun ömür versin..

Kızlar merhaba
38+ 0 da bugün kendi doktoruma gittim 2. Kez nst sancın 3 defa 100 leri gördü. 2. Kez çatı muayenesi yapıldı ( hiç anlamadım bile kolay oldu) yumuşama çıktı ve açılma Yok. Bebeğim kanala girmemiş ve bol yürüyüş dedi. Bebek'te ilerilik görünmüyor artık 3.160 gr 48 cm ölçtü.. herşey gayet normal ve çatında normal dedi. Şekerden dolayı Zeynep kamile mi gitsem buraya devam etsem diye görüştük . Benim içim farketmez ama sorun olabilir diye terettütün varsa devlete git dedi.onların küvet vs bulma sorunu olmaz dedi. Kafam karıştı o_O
Şuan ki şartları yeni doğan bölümü kuvez durumu nasıldır bilmiyorum canım ama 10 sene önce kuvez sıkıntısı yüzünden Zeynep kamil den özel e geçiş yapmıştık ama o zamandan bu zamana çok şey değişti şuan nasıldır bilmiyorum tabi

1 gün varmış aramızda. Benim doktor bekleme taraftarı 18 şubata kadar bekleriz dedi. Benim kızdan da ses seda yok dün çok sancım oldu ama bugün iyi :KK12:
İnşallah çok bekletmezler bizi kendiliğinden gelir kuzularımız..Kavuşmak koklamak istiom ben artk..:anne:
Verdi canım zar zor bikaç hareket etti çok şükür rahatladım ma önceden daha hateketliydi 1 haftaya kadar. Bide göğsümden süt geliyo normlmi tshirtim ıslandı resmen durup dururken
Süt gelen anneler 24 25.haftalarda bile vardı cnm grupta inşallah fazla akmaz kolostrum lazm olcak minnağına..

Benim sağ kalcam canim
Kızim olacak cinsiyetle alakasi olabilir ya da bebegim yerlersmesiyle alakali bir durum olabilir... cunku ilk hamile kaldigimda bebek yerlesiyor dediklerinde de sag tarafim agriyordu ben hep???
:) Cinsiyet le alakalı olabiliyomus evet canım benim komşum ilk hamileyim dedim sol kasigim agriyo dedim erkek geliyo demişti onun da oyle olmuş demekki çoğunluk ondan :)

En büyük kabusum oğlumda doğumda görene kadar inanmadım şimdi de kız denilip erkek çıkarsa diyorum ayrım yok asla elimde herşey pembeli kalır
Hayırlısı canım ama şimdi artık değişmemiş tır ya öyle olsa anlaşılır di benim de her gittiğimde Dr um pipisi de duruyo diyo diyorum eşime acaba eğreti duruyoda düşmesinden mı korkuyo :D her defasında pipiyi söylüyor illa :) ben unisex renkler aldım o yüzden hiç mavi bisey almadim beşiği bile kırmızılı aldım :)

Hayırlısı canım ama şimdi artık değişmemiş tır ya öyle olsa anlaşılır di benim de her gittiğimde Dr um pipisi de duruyo diyo diyorum eşime acaba eğreti duruyoda düşmesinden mı korkuyo :KK70: her defasında pipiyi söylüyor illa :) ben unisex renkler aldım o yüzden hiç mavi bisey almadim beşiği bile kırmızılı aldım :)
Mübarek günde Allah da seni güldürsün ay komiğime gitti çok güldüm :):):) bende hep öyleydi büyük de yeşil turuncu sarı almışım... Hayırlısı gerçekten. Şu mübarek saatler hürmetine kolayca sağlıcakla doğsunlar da

bnm de bi kaç gundur ishal var sık cikmasam da tuvalete ishal yapiorum bgn daha da artti su anda da bulunti var biraz mide yanmasiyla dogumla bir ilgisi var mi? sanci nişan su hic bisi yok daha. bn usuttum herhalde..
Mide yanması bende de var canım ama nişan su yok dediğin gibi bende üşüttüm diye düşünüyorum ama bulantı ishal doğum belirtisi diyor birazdan dr gideceğim bakalm ne diyecek

Mübarek günde Allah da seni güldürsün ay komiğime gitti çok güldüm :):):) bende hep öyleydi büyük de yeşil turuncu sarı almışım... Hayırlısı gerçekten. Şu mübarek saatler hürmetine kolayca sağlıcakla doğsunlar da
Amiiinnnn canım benim ecmain inş ;) aynen hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş

Merhabalar. Cok uzun zamandir takip edemedim forumu. Izneayrilmamistim, islerim yogundu. Evde dogum icin hazirliklar derken firsat bulamamistim. Kimlerbneler yapti, geldi mi bebisle saglikla bilmiyorum, okuyamadim da ama kisaca kendimle ilgili bilgi vereyim..
32 haftama kadar hersey cok iyiydi. Sonrasinda sol kalca eklemi ve sol bacakta agrim basladi. Gittikce artti ve 35. Haftada artik dayanilmayacak duruma geldi. Yogun calistigim icin de 36.haftada izne ayrilmaya karar verdim. Tam o gun rapor alacagimda sehir disinda yasayan ailemden kotu bir haber aldim, ben 36haftalik hamileyken biricik annecigimi kaybettim. Yikildim, bittim, elim ayagim tutmadi, gogsumden birseyi cekip kopardilar sanki. Ama cok sukur esim ve kendi ailemin destegiyle ve oglumu dusunerek ayakta durabildim. 1hafta memlekete gidip cenaze ve taziyeyle ilgilenip izmire geri donmek zorunda kaldim, dogum yaKin olunca.. bundan yaklasik 10 gun sonra da 38 hafta+4gunlukken 28 ocakta sezaryenle dogum yaptim. Saglikli bir oglumuz oldumasallah. Sutum az geldi, oglum beslenemedi kilo kaybetti, sarardi. Sık beslemem gerekti ama sarılık yuzunden uyanıp ememedi oglum, biberonla mama vermek zorunda kaldım.. Yanimda kayinvalidem ve abla olarak gordugum yengem vardi. Kayinvalidem kendine degil de ablama guvendim diye bana tripler atti, yengemle benle kavga etti vs vs.. kim lohusa karar veremedim.. Ogluma uzulmem ayri, evdeki gerginlik ayri, kendimi yalniz caresiz yetersiz kimsesiz hissetmem ayri, annemi kaybetmiş olmanın uzuntusu bir ayrı, aklımı kacırıyorum sandım.. Oglum toparlayıp sarılıgı gecince moralim biraz duzeldi. Bu sefer biberondan vazgecirme surecimiz basladı. Okuyanınız varsa nette bir blog vardı, Tomris'in Emzirme Gunluğu.. orda yazdıgı sekilde sutumu arttırmak ve biberon bıraktırmak için 'emzirme kampı' yaptım, meme verdim her gak demesinde sonra uyudum, 3gun boyunca boyleydi. Cok sukur biberonu da bıraktı, kilo alımı da iyi. Kafama da takmamayı ogrendım biraz biraz.. Anneciğimi kaybetmenin acısı gecmiyor, boslugu dolmuyor ama oglumla ilgilenerek vakit gecircem artık. Azcık uzun oldu ama aylardır yazmamanın sonucu bu.
Herkese sevgiler. Saglıkla analı babalı buyur insallah bebislerimiz. Hoscakalın,..

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin çok zor zamanlar geçirmişsin...

aynen daha vakitleri var gerçi ama ne bileyim insan kavuşmak istiyor artik bi de sona yaklasinca stres olmak istemiyorum.. bn seni hatrliyorm da bayadir görünmuyorsun sanki cnm
Evet canım aslında hergün giriyorum mutlaka ama yetişemiyorum hıza. Aynen her sancı da acaba diyorum.her islaklikta acaba nisan mi diyorum ama yok neyse saglikla gelsinler de yine de çok beklemesinler bende de korku oluşuyor. Senin bebis nasil kilosu boyu adını ne koyacaksınız :)))

Back
X