2017 Şubat Anneleri

A Alyasena tereyagli ekmek tereyagli ekmek derandiren derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:

Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)

Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.

Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.

Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.

Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
İyi olduğunuza sevindim,Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın

BBbende normal düşünüyorum ve çok korkuyorum :KK43: benimde ilk doğumum

Allah güç ve sabır verir inşallah tatlım yoksa zor yani ben bu narinlikle :KK48:

ben bugün yaşadım hiçte dr dışında çıkmam arabayı park ettik bir teyze önce dedi Allah kurtarsın diye sağa sola Baktım bana diyormuş :) kızma kızım içimden geldi sesi cevap veremeyince çok sağolun dedim ama ilkkez başıma geldi

Bu gidişle senin suyun gelip gidicen Can'ım öyle hissettim beni etiketlersin öyle olursa sudan sonra sancı geliyor

Etiketlerim tabi canım ;) bu geceyi de geçirdik sayılır sancılar az ama şiddetli :işsiz:

Teyze de Allah kurtarsın demiş ya kader mahkumu gibi hissettim kendimi :confused:

A Alyasena tereyagli ekmek tereyagli ekmek derandiren derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:

Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)

Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.

Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.

Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.

Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Afacan yutmuş hemen kakayı :rolleyes: hayırlı olsun bebeğin ;)

Nisan gelmiş kızlar dua edin bana

Hadi bakalım sabaha kalmadan doğurursun inşallah :KK9: rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtul :dua::KK19: aklım sende canım iyi olunca yaz hemen :KK54:

Allah güç ve sabır verir inşallah tatlım yoksa zor yani ben bu narinlikle :KK48:

Etiketlerim tabi canım :KK66: bu geceyi de geçirdik sayılır sancılar az ama şiddetli :işsiz:

Teyze de Allah kurtarsın demiş ya kader mahkumu gibi hissettim kendimi :confused:

Afacan yutmuş hemen kakayı :rolleyes: hayırlı olsun bebeğin :KK66:

Hadi bakalım sabaha kalmadan doğurursun inşallah :KK9: rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtul :dua::KK19: aklım sende canım iyi olunca yaz hemen :KK54:
Kaldıkmı başbaşa :)))

tereyagli ekmek tereyagli ekmek ay çok güldüm ya kader mahkumu nerden aklına geldi:KK66: haklısın ama dışardan patlayacak balon gibi duruyoruz galiba...
Son günlerimiz emin ol ki insan özlüyor 4/5 ay elim göbeğime gitti benim ilkinde loveali gitti sıra size geliyor hayırlısıyla

Evet koca göbeğimize alışmıştık :) içimden bir ses doğunca kucağımdan indirmeyeceğimi söylüyor :anne::KK200:

Hayırlısıyla gelsin bizimkiler de inşallah :dua:

Haha aynen valla ona dönüştü,millet bebeğini büyüttü bizimde içimizden cem yılmazlar çıktı bebekleri bekleye bekleye espritüel insanlar olduk:KK70:

Evetttt :KK53:

Bugün eşim diyor ki biliyorum çocuğum var ama görememek çok zormuş hadi doğsun artık :halay: olmasa yok derdik ama var diyor :KK53:

Kızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktu tereyagli ekmek tereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)

Back
X