Sağol canım benim Allah razı olsun senden sakınlestırıcıde verıyorlarmıs sanırım sana verdılermıcanım hissediyosun derken gıdıklanma gibi öyle kestiklerini falan kesinlikle hissetmiyosun cok rahat oluyo spinal korkma sakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim Allah razı olsun senden sakınlestırıcıde verıyorlarmıs sanırım sana verdılermıcanım hissediyosun derken gıdıklanma gibi öyle kestiklerini falan kesinlikle hissetmiyosun cok rahat oluyo spinal korkma sakın
Sımdı canım benim hamilelım ucuncu ayında kafama duşa kabın dustu ve dokdorlar beyın fılmı cekemedı dokdorum da beyne basınc olmasından korktugu ıcın spınal dıyor benım ıcın beyne basınc olmasın diye genel anaztesı olsaydım korkmazdım spınala gelince ıkı senedır bende panık atak var kalbım carpıyor atak geliyor ve yasamadım bır tecrübe spinalSancisi olmayan gebeye mecburen veriyorlar madem 3. Dogumun canim senin bizden cok daha iyi bilmen gerekiyor. Kimse isteyerek almiyor ki zaten. Cumaya kadar dogum yapmazsam cuma gunu bende suni sanci ile dogum baslatacaklar
Sımdı canım benim hamilelım ucuncu ayında kafama duşa kabın dustu ve dokdorlar beyın fılmı cekemedı dokdorum da beyne basınc olmasından korktugu ıcın spınal dıyor benım ıcın beyne basınc olmasın diye genel anaztesı olsaydım korkmazdım spınala gelince ıkı senedır bende panık atak var kalbım carpıyor atak geliyor ve yasamadım bır tecrübe spinal
Sımdı canım benim hamilelım ucuncu ayında kafama duşa kabın dustu ve dokdorlar beyın fılmı cekemedı dokdorum da beyne basınc olmasından korktugu ıcın spınal dıyor benım ıcın beyne basınc olmasın diye genel anaztesı olsaydım korkmazdım spınala gelince ıkı senedır bende panık atak var kalbım carpıyor atak geliyor ve yasamadım bır tecrübe spinal
bizimde 15 gün oldu ve benim ağrılar devam ediyor dikişler de duruyor sanırım bide pişik olmuşum yetmiyor gibi oysa hep temiz ve kuru tuttum kendimiSlmlar doğuranlara doğurmayanlara dikişli ağrılı günler geçirenlerekızımla 20. Günümüz bugün hala iyileşemedim ben.benim gibi olan var mı
Iste korkum basım o yüzden rahat degılım gece yatamaz oldum ıcımde gram zevk heyecan yok dıger yavrularımdan olmaktan korkuyorum doyamamaktanGecmis olsun canim. Stres yapma o halde yoksa daha da panik plursun. Panik atak zor cunku
Iste korkum basım o yüzden rahat degılım gece yatamaz oldum ıcımde gram zevk heyecan yok dıger yavrularımdan olmaktan korkuyorum doyamamaktan
Olabilir de olmayabilir deHadi bakalim insallah bu gece doguracak miyim acaba :)
Başka çarem yokkı zaten canım Rabbım duysun sesımı ınsBol bol dua et Allaha sigin canim korkma.
Bizimkinde de var annem sivilce atınca büyüyorlar diyor artık ne derece doğru bilmiyorumdeneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
Demekki hemen hemen aynı:)Benim 11 mayisti sat 13 TE doğurdum :)
Olabilir canımRastlanti canim. Benim SAT 14 mayis. Ama gelen giden yok :)
Canım bildiğim kadarıyla anne sütünün yağlı olmasıyla alakalı bir durum yeğenime de olmuştu çünküdeneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
Olabilir de olmayabilir de![]()
insallah oyledir canım ama canı acıyormu acaba diyorumBizimkinde de var annem sivilce atınca büyüyorlar diyor artık ne derece doğru bilmiyorum
iyi birşey mi yağlı olması aslında yağlı birşey de pek yemem amaCanım bildiğim kadarıyla anne sütünün yağlı olmasıyla alakalı bir durum yeğenime de olmuştu çünkü