Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sizede yavruna da guc versin hep dualarimda kuzucuk cabucak iyilesr insallah Allahim hic kimseyi saglikla sinamasin..Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...
Cnm kac kg dogdu ki bebegin? Memede uyuyosa burnunu sık ayaklarini gidikla o da ise yaramazsa altini deistir uyanir mutlaka tekrar tekrar aldir memeyi pes etme..Bende cok zorlaniorum gaz cikartirkn ama emzirme yastigima yuzu ters yatiriom yavasca cevirip sirtini sivazliom alisirsin yavas yavas..Kızlar bebegim beş dk emip bir saat uyuyor cok zor degilmi zaten küçük doğdu napcam ben![]()
Bebe yagi da var bende ama su an sadece zeytinyag kullaniom.BAnyodan sonra bebeklerinizi yağlıyormusunuz. Evetse ne kullanıyorsunuz ?
Ben makinayla sağıyorum. Manuel pompalarda var. Marketlerde de bulunuyor. Alıp sağarak deneyebilirsiniz.Ben elimle sagamiyorum. Normal sıkınca sut cikiyor ama sagmaya kalkinca gelmiyo sut. Makinaylami sagiyosunuz siz.
Ayy geliyor mu yoksaKasıklarımda az sancım var sürekli idrara sıkışık gibiyim tuvaletim geliyomuş gibi sürekli
ben anneme sormustum bunu ilk coxugumda annem eger bebek sadece sizlaniyorsa hemen sadece sudan gececek kadar abdest almalisin ama avaz avaz agluyorsa sadece sag gogsunu suyla guzelce yika fatiha ve ayetel kursi oku ver doymasa da aglamasi durunca hemen dus al demisti ne kadar dogru ama inanin cocukalar hissediyor sanki biz ne zman fingirdemeyeBenim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Canım ben araştırdım sadece göğsünü yıkayıp verebiliyormuşsun ve bir ezan vakti geçmeden yıkanmak lazımmış ama çok ağlarsa nasıl duşa giricen tabiben anneme sormustum bunu ilk coxugumda annem eger bebek sadece sizlaniyorsa hemen sadece sudan gececek kadar abdest almalisin ama avaz avaz agluyorsa sadece sag gogsunu suyla guzelce yika fatiha ve ayetel kursi oku ver doymasa da aglamasi durunca hemen dus al demisti ne kadar dogru ama inanin cocukalar hissediyor sanki biz ne zman fingirdemeyebaslasak oglum uyanir gunlerdir ac gibi aglardi
![]()
gozunuz aydin olsun.nefes onemli zaten .masallah de herkese de anlatma canim kolay gectigini15 şubatta kızımı normal doğumla kucağıma aldım doğum yapmayan arkadaşlar nefesi alırken 4 saniyede verirken 8 saniyede verin doğum öyle anlatıldığı kadar da zor değil
Evet tt yaaa gitti gıcık elbet gelecek bu minnakEneeeeee takvimide gitmiş![]()
Benim ki kız canimDoğum bekleyen arkadaşlar beneklerinizin cinsiyeti nedir?Annelik_heyecani H HedefVeBasari
gmzl
Misoothh
Benim 40+1 canım. Leke felan olmadı öyle deli gibi acıma da olmadı muayenede
Oldu canimm. Nefesi zor alıyorum
Ayyy hayırlı olsun ya
Hayırlı olsun canım darısı bize
kız şaka maka günü geçip doğurmayan ikimiz kaldık herhalde
Takvimin gitmiş
Benim 40+1 canım. Leke felan olmadı öyle deli gibi acıma da olmadı muayenede
Oldu canimm. Nefesi zor alıyorum
Ayyy hayırlı olsun ya
Hayırlı olsun canım darısı bize
kız şaka maka günü geçip doğurmayan ikimiz kaldık herhalde
Aa seninde yarin suniyle baslatilcakti değil mi.. Herkeste bir belirtidir gidiyor bi bende tık yok yahu nolcak benim bu halimAymen canim.kaldik 2 kisi :) ama.doktor yarin bana yatis verecek :)
Doğum bekleyen arkadaşlar beneklerinizin cinsiyeti nedir?Annelik_heyecani H HedefVeBasari
gmzl
Misoothh
Gün gün değişiyor benim de kızım huzursuz bugün felak nas okudum puhur yaktım belki düzelir inş . Sancısı geliyor uyanıyor hiç uyumadı bende de gaz var çıkara çıkara bitmedi . Acaba sabah yedigim yeşillikler mi yaptı dereotu nane yeşil soğan maydonoz yedim . Bugün yediklerimi düşünüyorum da gaz yapacak birşey yemedimOğluşum un emme isteği zayıf bugündün azdı ama bugün biraz daha zayıfladı memeyi uzatinca şap diye kapiyodu ama dün ve bugün memeyi zorla veriyorum
biberonla da az ağladı veriyim dedim onu da öyle isteksiz az aldı
noluyo ogluma herşeyi çok iyi derken nazar mı oldu napti moralim çok bozuluyo
![]()
Can'ım Allah yardımcın olsun Allah şifa versin neyi bar yavrununHayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...