- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Sana bişey söyleyeyim mi? Şu açıdan bak bu konuya.mesela benden daha şanslısın şuan. Sağ salim doğmuş bebeğin ve 1 haftaya kucağında olacak . Ben daha o aşamaya gelecek miyim allah izin verecek mi bilmiyorum. Ben de sabahlara kadar yeğenlerime baktım. Hastalığında sağlığında. Canımdan da çok sevdim hepsini. Ama anneliğin içgüdüsü bambaşka. İşk bebeğim benim de.ve Ben hiç bi bebek için bu kadar endişelenmedim acaba bişey olacak mı diye... Sen annesisin İnan daha iyisi yoktur bebeğin için bu hayatta.Yapılması gerekenin en iyisini yaptığından o yüzden eminim. Başkalarına gelince... biraz volüm yapsan:))) bebeğin için yap bunu. Sana ihtiyacı var onun milletin lafıyla Sabrını tüketme. Sabrın bebeğinin hakkı çünkü. Korkak tavuklar bile mesele yavruları olunca Şahin kesiliyo yahu:)Acemi de değilim canım ya ilk bebeğim ama 3 yeğenimin doğumundan itibaren herseyinde yanındaydım ve 3 ünde de ayrı şeyler yaşadık ilkinde kalsiyum eksikliği kuvezde yattı ikinci sarılıktan 3 . Ude şekeri düştü ve onu da ben yine mama vererek kendim komaya girmesini önlemisim Dr öyle demişti yanı bi çok şeylerde bilgim var ama işte yavrum tam salgın var ortada ona denk geldi bide kendim de hastaydım gelene de hemen verdim kucağına fln oldu ama milletin boş Boğazligi beni bunaltti![]()