• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Sezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yara:KK43: korkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün
Benim de 25 gun oldu ayni aci devam ediyor pijama ve ya camssir lastiknkismi oraya veya az ustune denk gekince ozellikle.doktor normal oldugnu zamnla gececegni soyledi

Benim de cnm çok zor oldu doğum Bebek iri ve aşağı inmeyince bel Ağrı'sı azaldı benim senin tarifin gibi yok şuan ama dikişler dökülmedi vajina bölgesi ağrı ve kaşıntı var dikişlerde bana epidural yapılmadı sezeryana girebilirsin diye
Ben epidural olduğum için sanciyla girmedim doğumhane ye çok azdı ve ikinma hissim hiç yoktu o yüzden hic yardımcı olamadım yapmaya çalıştım ama ikinma hissi olmayınca olmadı :( o yüzden de Dr um ve ebe sırf karnıma bastırarak çıkardı bebeği acaba diyorum ondan olmuş olabilir mı kuyruk sokumundaki ağrı çok baskı olduğu için :(

Benim de 25 gun oldu ayni aci devam ediyor pijama ve ya camssir lastiknkismi oraya veya az ustune denk gekince ozellikle.doktor normal oldugnu zamnla gececegni soyledi
Canım dikiş yeri değil dimi göbeğin altı ağrıyor böyle dokununca:( açıkçası dinlenemedim ben kızım hep aglıyor kolik sürekli kucakta korkuyorum bişeymi oldu diye

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok:cry: kizim ağladıkça ağlayasım geliyor :KK42:
Vala ben açık bırakıyorum artık.yıkıyorum açık bırakıyorum üstünü örtüyorım

Bu arada ben normal doğum yaptım ama epidural la oldu belim agriyo :olamaz: ve bende aşırı şekilde kuyruk sokumundaki kemikte ağrı var resmen taş a oturuyo gibi oluyorum çok agriyo epidural la ilgisi olabilir mı acaba yada normal doğum yapan annişler sizlerde varmı ben çok zorlandım doğumda ondan da olabilir mı acaba :işsiz:
Ayni ağrıyı bende yaşadım 18 gun oldu dogum yapalı epidural yaptırmadım ama ayni tarif ettigin ağrıyı yaşadım Yürürken bile batıyordu kuyruk sokumum..kv de korkuttu beni kuyruk sokumun kaymıştır falan ama gecti cok sukur.ben basurumun Olmasina bağladım doğumda ıkinirken makatta zorlandı:( seninde gecer ins cok kotu bi agri gercekten

Öyle diyorsun da çoğu gece eşim benden iyi avutuyor kızı. Resmen onun kucağına gelince dalıyor uykuya benim kız. Huysuzluk yapıyorlar çünkü altı temiz karnı toksa babasının kucağında huzur buluyor. Ben de gidip yarım saat kestiriyorum

Aynen canım.
Benim oğlum da babasının kucağında çok huzurlu uyuyor.
O yüzden onun 1 saat ilgilenmesi bile beni dinlendiriyor
Sağlıklı ve mutlu bir anne olabilmem için benim de dinlenip uykumu almış olmam şart...

Ben epidural olduğum için sanciyla girmedim doğumhane ye çok azdı ve ikinma hissim hiç yoktu o yüzden hic yardımcı olamadım yapmaya çalıştım ama ikinma hissi olmayınca olmadı :KK43: o yüzden de Dr um ve ebe sırf karnıma bastırarak çıkardı bebeği acaba diyorum ondan olmuş olabilir mı kuyruk sokumundaki ağrı çok baskı olduğu için :KK43:
Olabilir cnm oğlumda ıkınma hissi gelmediği için bana bastırdılar karnıma o Zaman'dan fıtığımı arttırmıştı bol dinlen geçer inş çabucak

Kızlar göbek normal mi sizce dışarı çok mu çıkık sağlık ocağında başka bir hemşire çok mu ağlattın fıtık gibi dedi dr bişi demedi özel çocuk dr götüreyim mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok:cry: kizim ağladıkça ağlayasım geliyor :KK42:

Merhabalar, ayni dertten muzdariptim. Kizim 3 haftalik, bayrak kırmızısıydı poposu ve kanama odaklari vardi cok ciddi 2 haftadir. Bize de ilk doktor sizin karışımı verdi, ve sadece ilerlemesi durdu, ama iyileşmedi. Cumartesi günü yeni doktoruna gittik. Bize bepantol ekstra pişik merhemi ve garmastan pomat verdi. Garmastan aslında göğüs ucu pomadıymış ama pişik için de çok faydalıymış. Bu iki pomati gun boyu dönüşümlü olarak kullan geceleri de mor desitini sıva, kaka popoya temas etmesin demişti. Ben soyle uyguladim, her seferinde hem bepantolu hem garmastani surdum ama donusumlu olarak birini once diğerini onun üstüne uyguladim. Her seferinde de desitinle sivadim sadece gece degil. Ciddi olarak azaldı, 4 gunde. Bir deneyin bence, bizde iki haftadır aşama katdedemezken şimdi kurtulmak üzereyiz..

Biz her gün yıkıyoruz. Bazen 1 gün duruyorum. Eşimle iyice pratikleştik:))
Maşallah yaaaa... yaş kaç ? Tecrübelisin sanırım . Ben 30 ama korkuyorum . Kayınvalidede bilmiyor yıkamayı . O yüzden yan komşumu hafta 2 çağırıyorum . 40 ı çıkınca kv gider bizde babayla yıkarız . Hem hava ısınır hemde alışırız inş

Ben epidural olduğum için sanciyla girmedim doğumhane ye çok azdı ve ikinma hissim hiç yoktu o yüzden hic yardımcı olamadım yapmaya çalıştım ama ikinma hissi olmayınca olmadı :KK43: o yüzden de Dr um ve ebe sırf karnıma bastırarak çıkardı bebeği acaba diyorum ondan olmuş olabilir mı kuyruk sokumundaki ağrı çok baskı olduğu için :KK43:
Can'ım bende normal yaptım doğumu . Bende ıkınmayı beceremedim ve bebeğimi vakumla çektiler :KK57: birde benim karnımada bastılar . Morarmış ve ağrı yaptı bi kaç gün . Birde ıkınmaktan hemoroid oldum ..Dikişler atılırken 1.5 saat kadar anestezi uyguladılar .. bugün 2 haftalık olduk ve oğlumu 2 gündür durmuyor diye ayakta sallıyorum ve sanırım benimde ondan dolayı kuyruk sokumum ağrıyor :KK57:

Sezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yara:KK43: korkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün
Benim 20.gunde bile cok agrim vardi ozellikle uc bolgelerde 26 gundeyim bayagi azaldi ama tam fecti diyemem.ben batikonla gunde bir pansuman yapiyodum agriyi hafifletiyodu sanki

Merhaba güzel anneler ve bebisleri nasilsiniz?Sayfalari her gece okuyorum ama yazamıyorum sizin bebisler gibi benim bebisde beni yalancı emzik olarak kullanıyor...3 cesit emzik aldim ama öğürüyor almıyor.Gaz problemine rezene cayi ve biogia damla iyi geliyor.Gece brnfr 1 kere alıyorum altını ama sanki hafif kırmızılık başladı ıslak mendili degistirdim belki onun etkisi olabilir....Iliski konusu benide korkutuyor.Kızlar özel bölgeye sir yada ağda ne zaman yapılabilir? Kanamam bitti 23 gunde.Cumartesi 40 günlük oluyoruz sizlerde 40 gün gece dışarı çıkmıyor musunuz herhalde bebekle?Mevlit bebek büyüdüğünde daha iyi olur diye düşünüyorum artık.Insanlar burnu aktığında kendini hasta hissetmiyor,illa yatağa düşecekler.

Benim 20.gunde bile cok agrim vardi ozellikle uc bolgelerde 26 gundeyim bayagi azaldi ama tam fecti diyemem.ben batikonla gunde bir pansuman yapiyodum agriyi hafifletiyodu sanki
Canım dikiş yeri değilde göbek deliğinin
Alt taraflarında ağrı var içten,hani pijama yeri.gülerken bile göbeğimi tutuyorım ağrı var ellediğimde

Can'ım bende normal yaptım doğumu . Bende ıkınmayı beceremedim ve bebeğimi vakumla çektiler :KK57: birde benim karnımada bastılar . Morarmış ve ağrı yaptı bi kaç gün . Birde ıkınmaktan hemoroid oldum ..Dikişler atılırken 1.5 saat kadar anestezi uyguladılar .. bugün 2 haftalık olduk ve oğlumu 2 gündür durmuyor diye ayakta sallıyorum ve sanırım benimde ondan dolayı kuyruk sokumum ağrıyor :KK57:
Doğumdan sonra 1 ay olunca makatta kanama basladi wc iskence gibi artik.Ilacta içemiyoruz.Süt arttirmak icin icilen bitkiler vücudun dengesini bozuyor .

Kızlar göbek normal mi sizce dışarı çok mu çıkık sağlık ocağında başka bir hemşire çok mu ağlattın fıtık gibi dedi dr bişi demedi özel çocuk dr götüreyim mi
Canim sen çocuk dr göster bence o sağlık ocaklarindaki hemsireler birseyden anlamiyor.Herseye bir yorumları var ama cok anladıklarını düşünmüyorum

Olabilir kuzum benim de sadece karnıma bastırılarak çıktı kendimin hiç etkisi olmadı :( ondan olduk galiba berbat aciyo kuyruk sokumu hele sandalye de oturmak fln sanki sivri biber taşa oturuyo gibiyim :(

@mete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
bn silikon kasiga döküp veriyorum rahat oluyor

Back
X